• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Open Kattenbak

Open kattenbakken

Een kattenbak is een onmisbaar item bij de komst van een kitten of kat. Dit is de plek waar jouw kat in alle rust zijn behoefte kan doen waardoor deze niet door het gehele huis liggen. Het aankopen van een kattenbak is dan ook van groot belang wanneer je een kat als huisdier wilt. In onze kattenwinkel vind je een groot assortiment kattenbakken, van grote kattenbakken tot kleine kattenbakken en van gesloten kattenbakken tot open kattenbakken welke je vind op deze pagina. Bekijk ons assortiment in de kattenwinkel of lees hieronder informatie over de open kattenbak.

Cat Litter Images | Free Vectors, Stock Photos & PSD

Waarom een open kattenbak gebruiken?

Heb jij een kat in huis die de kattenbak niet gebruikt omdat hij of zij niet door het deurtje durft? Dan is het misschien een oplossing om voor een open kattenbak te kiezen. Het enige nadeel van een open kattenbak is dat de vieze geurtjes niet gefilterd worden en dus veel beter te ruiken zijn. Er zijn kleine en grote open kattenbakken. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een kleine open kattenbak om het als er kittens in huis zijn. Zo kunnen ze eenvoudig en snel leren dat ze daar van gebruik moeten maken. In principe is dat niet perse nodig. Kittens kunnen ook prima leren de kattenbak te gebruiken op een dichte kattenbak. Je zult bij sommige alleen even moeten helpen met het deurtje omdat ze dit vaak nog een beetje spannend vinden. Als je eenmaal hebt laten zien dat het deurtje niet eng is hebben ze het al heel snel door.

Kattenbak garfy grijs l 43x58x26cm

Een open kattenbak kan ook heel goed gebruikt worden in combinatie met een kattenbak kast. Veel mensen vinden een kattenbak in huis niet mooi en dat is begrijpelijk. Er is ook niet veel mooi aan een kattenbak. Deze kasten zijn er in verschillende afmetingen en vaak past daar geen grote kattenbak in. Een open kattenbak is daarom prima. Ook omdat een kast natuurlijk wel een beetje er voor zorgt dat de nare geurtjes niet zo snel verspreiden.

Veel keuze in open kattenbakken is er helaas niet. Dus ben je op zoek naar een hoek kattenbak, design kattenbak of een zelfreinigende kattenbak dan kun je beter kijken naar een dichte kattenbak. Wel is er een kattenbak met zeef in de vorm van een open kattenbak! Zo is het niet nodig om de ontlasting eruit te scheppen met een kattenbakschepje maar kun je dit er zo uitzeven.

Een open kattenbak kopen bij Huisdierplezier

Wil jij graag een kattenbak kopen? Doe dit dan bij onze online dierenspeciaalzaak. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo heb je de door jouw bestelde artikelen snel in huis! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Zo is er voor iedereen wel de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen bij ons. Als je eerst nog vragen hebt over een artikel of over de door jouw geplaatste bestellen dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via e-mail en telefoon en zullen altijd hun best doen je van de juiste informatie te voorzien. Om het uitzoeken van een kattenbak wat makkelijker te maken voor je hebben we ze onderverdeeld in verschillende categorieën. Is een open kattenbak niets voor jouw kat? Dan heb je ook nog de volgende soorten waar je uit kunt kiezen:

Kleine kattenbak
Grote kattenbak
Open kattenbak
Dichte kattenbak
Hoek kattenbak

Huisdierplezier biedt meer voor jouw kat!

Heb je nog meer artikelen voor jouw kat nodig? Neem dan ook eens een kijkje bij onze krabtonnen, kattensnacks, kattenlijnen, kattentuigjes, kattenhalsbandjes, katten transportboxen en kattenbakvulling. Ook schrijven we regelmatig leuke en leerzame dierenblogs, waaronder natuurlijk blogs over katten! Lees hieronder een leuke blog en laat je inspireren voor jouw kat;

Blog : Hoe verzorg je een kat?
Blog:  Populaire kattenrassen
Blog:  Wat is de beste kattenbakvulling?
Blog : Populaire kattennamen!

Menu