• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Hoek Kattenbak

Hoek kattenbakken

Heb je een perfect plekje voor de kattenbak gevonden maar is dit plekje nu net in een hoek van het huis? Dan kun je kiezen voor een hoek kattenbak! Dat lege hoekje opvullen met een niet te kunnen missen artikel voor de kat. Want een kattenbak is natuurlijk een van de eerste producten die je in huis haalt als je je voorbereid op de komst van een kitten of een geadopteerde kat. Een kat moet natuurlijk ergens zijn of haar behoefte kunnen doen. Hoek kattenbakken heb je in het klein of ook wel de normale maat kattenbak of in het groot. Doordat de vorm van deze kattenbak anders is dan een gangbare kattenbak lijkt deze van binnen ook ruimer.

Heb je liever wat anders dan een hoek kattenbak? Dan kun je ook gaan voor een curver kattenbak (wij hebben als vervanging de Rattan kattenbak), een zelfreinigende kattenbak (ook wel een automatische kattenbak) een kattenbak met zeef of natuurlijk gewoon een standaard kleine kattenbak of grote kattenbak.

bol.com | Flamingo Kattenbak Hoek Thor Classic - L - Blauw/;Grijs;Zwart

Wat voor kattenbakvulling kun je gebruiken in de hoek kattenbak?   

Voor welke soort kattenbakvulling ga je? Dat is natuurlijk een goede vraag. In de hoek kattenbak kun je kiezen wat jij het fijnst vind in gebruik. Zo is er klonterende kattenbak vulling, selica kattenbakvulling en er bestaan houtkorrels voor in de kattenbak.

Veel mensen vinden het niet fijn als de kat het kattengrit uit de kattenbak loopt. Dit kun je bijna niet voorkomen maar er zijn wel oplossingen voor zoals een kattenbak kast en er zijn kattenbakmatten die je voor de kattenbak kunt plaatsen.

Een kattenbak schoonmaken is geen heel erg leuk klusje. Maar om het makkelijk te maken kun je gebruik maken van een kattenbakschepje en een kattenbakzak. Zo hoe je je handen in ieder geval niet vuil te maken!

Een hoek kattenbak kopen bij Huisdierplezier

Wil je graag een kattenbak kopen en heb je een mooie kattenbak gevonden bij onze dierenspeciaalzaak? Dan is deze eenvoudig en snel te bestellen! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden zodat je het artikel snel in huis hebt. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay en Klarna. Super handig toch? Als je eerst nog vragen hebt over de kattenbak die je gezien hebt kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen er alles aan doen om jouw van de juiste informatie te voorzien. Ze zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot vrijdag via e-mail en telefoon. Ook kun je contact nemen via de chat op de website.

Om het makkelijk te maken voor je hebben we de kattenbakken onderverdeeld in categorieën:
- Kleine kattenbak
- Grote kattenbak
- Open kattenbak
- Dichte kattenbak
- Hoek kattenbak

Heb je nog meer artikelen voor jouw kat nodig? Neem dan ook eens een kijkje bij onze overheerlijke kattensnacks, handige katten transportboxen of kattenspeeltjes.

Menu