• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Afweer- en Schoonmaakmiddelen

Afweer en schoonmaakmiddelen

Je kent het wel, je hebt je voortuin netjes aangelegd maar de voortuin ligt helaas op een route van vele hondenbaasjes die er langs lopen met de hond. Vaak wordt er wel opgelet dat de hond de ontlasting niet doen in mensen hun voortuin maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Gelukkig zijn er afweermiddelen beschikbaar die jou kunnen helpen om deze honden en ook katten te weren uit jouw tuin!

Jong meisje thuis een hond uitschelden voor wol, shows op een roller voor het schoonmaken | Premium Foto

Wat voor soort afweermiddelen zijn er?

In ons assortiment hebben we twee soorten afweermiddelen. Dat is granulaat en een spray. We gaan hieronder laten zien wat het doet en wat het verschil is tussen deze twee zodat jij het juiste hondenafweermiddel in huis haalt.

Katten en Honden Stop Spray

Flamingo Katten en Honden Stop Granulaat
Dit granulaat kunnen je buitenshuis strooien op plekken waar je katten en honden wil weren. Het is regenbestendig en heeft een langdurige werking. Het granulaat is 100% natuurlijk en moet buiten het bereik van kinderen blijven. Strooi dit afweermiddel tegen honden en katten in jouw tuin en voorkom dat ze daar hun behoefte doen. Deze granulaat is te vergelijken met kattenschrik.

Katten en Honden Stop Granulaat

Flamingo Katten en Honden Stop Spray
Deze spray zorgt ervoor dat katten en honden van een bepaalde plek geweerd worden. Deze variant is een spray en is daarom makkelijk te gebruiken op bijvoorbeeld meubels in de tuin. Het product is namelijk alleen geschikt voor buitengebruik. Dus wil je niet dat jouw hond op jouw heerlijke tuinset gaat liggen of wil je de katten van de buren weren. Spray dit dan op jouw tuinmeubels en zorg voor haarloze tuinkussens! Dit middel werkt hetzelfde als katten schrik en hondenschrik.

Schoonmaakmiddelen voor viezigheid toegebracht door hond

Er gebeurt wel eens een ongelukje in huis zoals dat de hond per ongeluk op bed, op de bank of op het tapijt plast. Niet heel erg fris natuurlijk en de geur is er meestal moeilijk uit te krijgen. Gelukkig is er een ontvlekker en ontgeurder middel op de markt die jou erbij helpt om dit op te lossen. Onze Vlek en Geur Remover van Flamingo verwijdert de vlek er neemt de onaangename geur weg. Zorg er wel altijd voor dat je eerst ergens test dat er geen verkleuringen optreden voordat je het gehele oppervlakte ermee in sprayt.

Hondenverzorging Vlek en geur remover

Een afweer of schoonmaakmiddel kopen bij Huisdierplezier

Heb je het juiste middel gevonden? Dan kun je dit eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier, jouw online dierenwinkel! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun je super snel aan de slag! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een product of de door jouw geplaatste bestelling kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen via de chat op de website, via e-mail en via de telefoon. Onze medewerkers doen er alles aan om jou van de juiste informatie te voorzien.

Huisdierplezier biedt méér voor jouw viervoeter!

Naast afweer en schoonmaakmiddelen bestel je bij Huisdierplezier makkelijk en snel online al jouw hondenbenodigdheden. Klik hier om al onze hondenverzorgingsartikelen te bekijken. Je vind hier onder andere ook alles voor de vachtverzorging, oog- oor- nagel- en tandverzorging, vlooien en tekenbestrijding, zindelijkheid en incontinentie, loopsheidbroekjes, hondenkragen en medische hondenkleding. Naast een groot assortiment hondenbenodigdheden uit voorraad leverbaar schrijven wij ook regelmatig leuke en leerzame hondenblogs. HIeronder vind je een aantal leuke artikelen over honden: 

Blog: "Halsband of Hondentuig?"
Blog: "Een hond als huisdier, wat heb je nodig?"
Blog: "Hoe verzorg je een hond?"
Blog: "De hond bezig houden in de bench?"
Blog: "Populairste hondenrassen!"

Menu