• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Overige Koelartikelen

Overige koelartikelen voor honden

Naast zwembaden, koelbanden, koelmatten, koelkussens en koelmanden zijn er nog meer artikelen die met verkoeling te maken hebben. Één artikel dat helpt bij het verkoelen van de hond is een koeljas voor honden. Het is de bedoeling dat je de koeljas nat maakt en deze dan aan doet bij de hond. Voor onderweg is een koeljas een goede oplossing. Al is het natuurlijk beter om de hond gewoon lekker thuis te laten bij extreme temperaturen.

Naast artikelen die de hond koel houden hebben we ook nog een koele hondenvoerbak die ervoor zorgt dat het eten koel blijft en een koelende drinkbak zodat het water van de hond ook lekker koel blijft.

Ook zijn er honden die zichzelf lekker laten afkoelen door te zwemmen. Om de hond veilig te water te laten gaan kun je de hond een zwemvest aandoen. Ook is een zwemvest voor honden geschikt om te gebruiken wanneer jouw hond mee op de boot gaat.

Natuur, Zoogdieren, Dieren, Bij Het Hof Van, Huisdieren

Overige koelartikelen voor honden kopen bij Huisdierplezier

Denk je dat een van onze overige koelartikelen jouw hond kan helpen tijdens de warme dagen? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verpakt en verzonden worden. Zo kun je jouw hond snel helpen afkoelen. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een bepaald artikel dan kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Kijk voor alle koelartikelen in de categorie: Verkoeling voor je hond. Natuurlijk kun je bij Huisdierplezier terecht voor heel veel hondenbenodigdheden zoals een mooie hondenbench, een bijpassende benchkussen, een duurzaam hondenhok of een handige hondenfietskar.

Menu