• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Koelmand hond

Koelmand voor honden

Naast een koelmat en een koelkussen is er nu ook een koelmand voor honden die heerlijk willen wegkruipen in een fijne mand ondanks dat het warm is! Het is belangrijk dat de hond de mogelijkheid heeft om koel te blijven tijdens de warme zomermaanden om te voorkomen dat de hond oververhit raakt. Honden kunnen namelijk veel last hebben van de warmte.

De koelmand in ons assortiment

Op dit moment is er één koelmand verkrijgbaar. Deze koelmand heeft een blauw liggedeelte en een dikke grijze rand waar de hond zijn of haar kop op kan leggen. De koelmand is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Helaas zijn er geen hele grote maten voor grote hondenrassen. Dus als je een grote hond hebt kun je beter kijken naar een koelmat.

Hond, Hondje, Coker, Spaniël, De Cocker Spaniel

Een koelmand kopen bij Huisdierplezier

Als je deze mooie koelmand de oplossing vindt voor jouw hond kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde nog verpakt en verzonden worden. Zo kan jouw hond heerlijk snel wegkruipen in een koel aanvoelende hondenmand! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over onze koelmand voor honden kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien!

Wil je liever wat anders dan een koelmand? Dan kun je eens kijken bij onze andere koelartikelen voor honden. Je kunt bij Huisdierplezier terecht voor alle hondenbenodigdheden. Denk daarbij aan Auto benodigdheden voor honden, leuke hondenspeeltjes en fijne hondenfietsmanden.

Vind jij het leuk om alles te weten te komen over honden? Lees dan eens een van onze blogs: Halsband of Hondentuig?Hoe maak je een pup zindelijk? of De hond bezig houden in de bench.

Menu