• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Koelkussen Hond

Koelkussens voor honden

Een hond verkoeling bieden op warme dagen is heel erg belangrijk om te voorkomen dat de hond oververhit raakt. Nu kun je de hond lekker binnen laten liggen als het daar koel is maar je hebt ook hulpmiddelen om de hond mee te verkoelen. Een koelmat voor honden kennen we allemaal wel maar tegenwoordig zijn er ook koelkussens! Een koelkussen werkt hetzelfde als een koelmat maar biedt meer comfort aan de hond tijdens het liggen. Een koelkussen is wat dikker dan een mat en ligt daardoor wat zachter.

Verschillende koelkussens in ons assortiment

De koelkussens in ons assortiment zijn verkrijgbaar in de kleur grijs en er zijn twee uitvoeringen. Er is en rechthoekig koelkussen en een koelkussen in de vorm van een been. Uiteraard zijn deze koelkussens verkrijgbaar in verschillende maten zodat iedere hond kan genieten van een koel aanvoelend hondenkussen.

Hond, Huisdier, Strand, Oever, Kust, Zand, Zandstrand

Een koelkussen kopen bij Huisdierplezier

Als je een mooi koelkussen voor jouw hond hebt gevonden in de juiste maat kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde nog verpakt en verzonden worden. Zo kan jouw hond snel genieten van een fijn verkoelend hondenkussen! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over onze koelkussens voor honden kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien!

Wil je liever wat anders dan een koelkussen? Dan kun je eens kijken bij onze andere koelartikelen voor honden. Je kunt bij Huisdierplezier terecht voor alle hondenbenodigdheden. Denk daarbij aan heerlijke hondensnacks, leuke hondenspeeltjes en alle verzorgingsartikelen voor jouw hond!

Vind jij het leuk om alles te weten te komen over honden? Lees dan eens een van onze blogs: Halsband of Hondentuig?Hoe maak je een pup zindelijk? of De hond bezig houden in de bench.

Menu