• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Hondenvoer en Snacks

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hondenvoer

Als baasje van uw trouwe viervoeter wilt u natuurlijk niks liever dan het beste voor uw hond. Hij moet een comfortabele plek hebben om te kunnen slapen in bijvoorbeeld een hondenmand, lekker veel mee gaan wandelen met een juiste halsband en uiteraard het beste hondenvoer. Maar wat is het juiste hondenvoer voor uw hond?

Maak de juiste keuze!

De meeste honden krijgen hondenvoer dat verkrijgbaar is in de supermarkt. De kwaliteit van dit hondenvoer is beduidend minder dan van andere merken verkrijgbaar op Huisdierplezier. In goedkopere merken zitten vaak stoffen om de brokken op te vullen, stoffen die er voor de hond niet toe doen en waardoor uw hond last kan krijgen van veel ontlasting omdat de stoffen in dat hondenvoer niet worden opgenomen. Het kan zo zijn dat u verschillende merken moet uitproberen om te kijken welk hondenvoer het beste bij uw hond past.

Een blije hond

Hondenvoer is enorm bepalend voor het humeur van uw hond. Als een hond geen goede voeding krijgt dan kan hij of zij last krijgen van complicaties in bijvoorbeeld de darmen. Dit kan ervoor zorgen dat er pijn ontstaat. Deze pijn kan weer leiden tot nare gevolgen. Bijvoorbeeld het niet kunnen ophouden van de ontlasting. Hondenvoer is dus enorm bepalend. Op Huisdierplezier kunt u een keuze maken uit alleen de beste merken.

Uitgebreid assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment waar u altijd terecht kunt voor het juiste hondenvoer voor uw huisdier. Niet alleen is er veel keuze, ook bieden we u de beste prijs-kwaliteit verhouding. U hoeft niet langer te zoeken. Wij bieden u een platform waar u terecht kunt voor al uw hondenbenodigdheden zoals speelgoed voor de hond. Juist omdat hondenvoer zo enorm belangrijk is, kunt u nu kiezen uit een uitgebreid assortiment. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Menu