• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Snackpakket

Snackpakketten voor honden

Een heerlijk hondenbot van buffelhuid, overheerlijke hardgebakken hondenkoekjes of een met kip omwikkelde hondenstick. Vind jij ook zo fijn om jouw favoriete viervoeter zo nu en dan te verwennen met een heerlijke hondensnack maar pak jij wel eens mis op je voorraad? Speciaal voor hondenliefhebbers stellen wij de lekkerste honden snackpakketten samen zodat je altijd voldoende snacks in huis hebt om jouw hond te verwennen of te belonen. Onze categorie hondensnackpakket bestaat uit verschillende soorten hondensnacks, welke is jouw hond zijn favoriet?

Kleine hondenrassen of pommeren met bruine haren hurken of liggen en eten een snack op de witte tafel | Premium Foto

Verschillende soorten snackpakketten

De snackpakketten in onze hondenwinkels worden zorgvuldig door ons samengesteld. De meest favoriete hondensnacks worden op deze manier gebundeld en aangeboden voor een leuke prijs. De meeste snackpakketten in ons assortiment zijn samengesteld op basis van ingrediënten zodat je de lievelingssmaak van jouw hond in één pakket kunt kopen. In ons assortiment hondensnack pakketten vind je onder andere;

Kip hondensnacks. Hondensnacks met het hoofdingrediënt kip vallen bij veel honden in de smaak. De vetarme traktatie voor honden is een heerlijke hondensnack waar jouw hond heerlijk lang op kan kauwen. De kipsnacks welke wij aanbieden zijn zorgvuldig samengesteld en zijn zelfs verkrijgbaar in combinatie met andere ingrediënten zoals bijvoorbeeld een hondenbot van buffelhuid omhuld met kiprepen. Gegarandeerd succes!

Rund hondensnacks. De hondensnacks met rund zijn ideaal om de hond lekker bezig te houden. De pakketten welke rundsnacks bevatten zijn perfect voor honden met een voorkeur voor rundsnacks en houden van heerlijke honden botten en andere tussendoortjes. Een lekkere rund kauwsnack zoals een kauwstaaf houdt de hond bezig zodat jij met een gerust hart even wat anders kunt doen.

Vis hondensnacks. Ook voor visliefhebbers hebben wij heerlijke snackpakketten. Onze vissnacks voor honden zijn perfect voor honden met gewricht problemen. De Omega 3 en 6 welke terugkomen in de hondensnacks van vis zorgt voor energie en is zorgt hiernaast voor een goede opname van vitamines in het lichaam.

Eend hondensnacks.  Zachte hondensnacks met eend als hoofdbestandsdeel. Deze snacks zijn hoog in proteïne waardoor ze goed zijn voor de opbouw en het herstel van spieren. Hiernaast draagt het bij aan een mooie vacht en is het goed voor de huid van jouw hond. Ook eendensnacks zijn verkrijgbaar in een handig snackpakket voor honden.

Natuurlijke hondensnacks.  Ook natuurlijke hondensnacks doen het goed in hondenland, deze heerlijke 100% natuurlijke snacks worden gemaakt van organen en dierlijke lichaamsdelen. De natuurlijke hondensnacks hebben een hoog kauwgehalte, ze zijn dan ook perfect om jouw hond bezig te houden en verveling tegen te gaan. Voor pups adviseren wij te kiezen voor zachtere natuurlijke snacks zoals vissnacks of te kiezen voor organen zoals long, deze zijn wat zachter en kunnen door pups hierdoor makkelijker verwerkt worden. Neem een kijkje bij de categorie puppy snacks voor een makkelijk overzicht.

Varken hondensnacks.  Ben je op zoek naar een hondensnack welke door zijn hardheid ideaal zijn als kauwsnack voor de grotere hond? Dan is een varkens snack voor honden perfect. Deze snacks zijn hard en vragen veel kauwbewegingen wat de hond lekker bezig en welke tevens zorgt voor de tandverzorging tijdens het snacken.

Het nut van een lekker snackpakket

De meest voor de hand liggende reden voor het kopen van een snackpakket is gemak. Niet is zo handig als de favoriete snack van jouw hond op voorraad te hebben in huis, zodat je altijd de mogelijkheid hebt jouw hond te belonen of verwennen met zijn favoriet lekkernij. Ook op basis van de prijs is een snackpakket interessant, omdat we deze snacks in grotere verpakking naar je kunnen versturen is het mogelijk de prijs laag te houden hierdoor bieden wij ook goedkope hondensnacks. Op deze manier heb je dus altijd voldoende snacks in huis voor een leuke prijs. Dan spreken we toch wel over een win-win situatie voor jou en jouw hond.

Vrouw die haar puppy openlucht houdt | Premium Foto

De verschillende soorten hondensnacks

Hierboven hebben we de verschillende ingrediënten al besproken maar wist je ook dat hondensnacks opgedeeld kunnen worden per soort snack? Het trainen van bijvoorbeeld jouw pup tijdens de puppytraining vraagt andere snacks dan die voor jouw grote viervoeter welke zich snel verveeld wanneer hij alleen is. Graag geven wij je een overzicht van de verschillende soorten hondensnacks in ons hondensnack assortiment;

Huisdierplezier dé online honden dierenwinkel

Ben je op zoek naar een fijne online winkel voor honden? Dan ben je bij Huisdierplezier op het juiste adres. Huisdierplezier is dé hondenwinkel op het gebied van huisvesting van jouw pup of volwassen hond. Wist je dat onze producten vaak al binnen 1 werkdag in huis zijn? Bestel jij jouw hondensnacks voor 13:00 uur op een werkdag dan worden deze dezelfde dag nog naar je verzonden. Niet alleen hondensnacks ook onze hondenmanden, hondenhokken en hondenspeelgoed zijn uit voorraad leverbaar. Heb je na het lezen van de informatie vragen over ons assortiment? Wil je overleggen met een specialist op het gebied van hondenverzorging of wil je tips over het geven van hondensnacks? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij als jouw vragen over huisdieren.  

Huisdierplezier biedt méér voor jouw hond!

Naast leuke aanbiedingen voor hondensnacks vind je bij Huisdierplezier meér. Wij schrijven regelmatig leuke en leerzame blogs over honden. Van verzorging van een hond tot de aanschaf van pup en van de benchtraining tot leuke informatie over verschillende hondenrassen. Neem eens een kijkje op onze blogpagina of bekijk hieronder een aantal van de leuke hondenblogs:

Hoe verzorg je een hond?
Bench training voor pups
Kies de juiste hondenbench
Een halsband of een tuigje?
Veilig op pad met je hond
Populaire hondenrassen

Menu