• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Puppy Snacks

Snacks die geschikt zijn voor puppy’s

Er zijn veel snacks voor honden op de markt maar wat is nu precies geschikt voor een puppy? Puppy’s kun je het beste nog geen harde honden botten geven. Ze zijn nog niet gewend om flink te kauwen en moeten dit nog leren. Geschikte snacks hiervoor zijn bijvoorbeeld longen, droogde vis of runderpens. Ook een gepofte varkensneus is vrij zacht en kan gerust gegeven worden aan de pup wanneer je deze even bezig moet houden. Gedroogde vleesstrips zijn ook geschikt en kunnen ook nog eens makkelijk in stukjes gemaakt worden zodat je ze ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een training. Omdat je puppy’s nog veel moet leren en ze hier veel beloningen krijgen moet je rekening houden dat je iets minder voeding geeft over de gehele dag.

Ook is het goed om te kijken naar wat er in de snacks zit, vooral in de beloningssnoepjes en tussendoortjes voor puppy’s. Kijk hierbij vooral naar de volgende punten:

- Dat de puppy snacks natuurlijke ingrediënten bevat en geen andere toevoegingen.
- Zorg dat er geen tot weinig suiker in zit, dit is namelijk niet goed voor het gebit en kan voor
  overgewicht zorgen
- Ook de grootte van de snack is belangrijk, pas deze aan op de grootte van de pup.
- Zorg voor niet te harde snacks. Zeker als de pup nog niet gewisseld heeft.

Wil je wat snacks waar een pup langer op kan kauwen? Dan kun je beter wat nemen wat iets groter is in verhouding. Een grote hondenkluif hoeft niet in één keer op en de kans op verstikking is hierbij veel kleiner. Ook de snack waar de pup lang op kan kauwen mag niet te hard zijn voordat de pup gewisseld heeft. Het beste wat je kunt geven aan een puppy is een bot gemaakt van gedroogd spiervlees. Ze zijn namelijk nog niet gewend aan bijvoorbeeld een gedroogd bot waardoor ze misschien diarree kunnen krijgen wanneer je deze geeft. Snacks die je bijvoorbeeld kunt geven zijn konijnenoren, lamsoren, runderoren en runderkophuid stukjes.

Zijaanzicht dat van vrouw haar hond een traktatie geeft | Gratis Foto

Puppy snacks kopen bij Huisdierplezier

Deze categorie laat zien welke hondensnacks je kunt geven aan jouw puppy. Heb je eerst nog vragen over een snack? Dan kun je deze stellen via de chat op de website. Wil je liever jouw vraag stellen via de mail of telefoon? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.

Heb je de juiste snacks gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw puppy snel genieten van al dat lekkers! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna.

Wij hebben al onze hondensnacks onderverdeeld in categorieën om het zoeken wat makkelijker te maken voor onze klanten:

- Hondenkoekjes - Een lekker koekje voor tussendoor.
- Honden beloningssnoepjes - Deze snacks zijn perfect ter beloning tijdens het trainen van de hond.
- Verwensnacks - Kunnen perfect gebruikt worden om de hond te verwennen.
- Kauwsnacks - Kauwsnacks voor honden zijn ideaal tegen verveling en dragen bij aan de tandverzorging.
- Hondenbotten - Voor de echte kauwers onder de honden. Gaat verveling tegen en is goed voor de tandverzorging.
- Natuurlijke hondensnacks - 100% natuurlijke hondensnacks zonder toevoegingen.
- Hypoallergene hondensnacks - Voor honden met een intolerantie die ook af en toe wat lekkers verdienen.
- Puppy snacks - Heerlijke snoepjes en kauwsnacks speciaal voor puppy's.
- Snackpakketten - Onze snackpakketten zorgen voor langdurig snackplezier voor de hond en voor voldoende voorraad.

Heb je nog meer artikelen nodig voor jouw hond? Neem dan ook eens een kijkje bij onze hondenbenches, de bijbehorende benchkussens en de hondenartikelen voor onderweg.

Voor de mensen die het interessant vinden om meer over honden te weten te komen hebben wij een aantal blogs geschreven zoals: Hoe verzorg je een hond?Alles wat je moet weten over de Mopshond en Fietsen met de hond.

Menu