• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kauwsnacks

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kauwsnacks voor honden

De gemiddelde hond begint al te kwispelen wanneer ze de bekende ‘snackkast’ open horen gaan. Een pootje of zelfs twee, een kusje of een high-five wanneer er snacks in het spel komen doet jouw hond de mooiste kunstjes en trucjes. Maar wist je dat hondensnacks ook vaak een andere positieve werking heeft op de gezondheid van jouw hond? Op deze pagina besteden we aandacht aan heerlijke kauwsnacks voor honden. We bespreken waarom kauwsnacks, de verschillende soorten kauwsnacks en wat voor positieve werking een lekkere hondensnack op de gezondheid van jouw hond kan hebben.

Gedroogde Kippenpoot-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Verschillende soorten hondensnacks

Net als wij mensen houden ook honden van een lekkernij op zijn tijd. Een heerlijk hondenbot of kluifje is niet alleen bevorderlijk voor het humeur van jouw hond het draagt ook bij aan de gezondheid van jouw hond. In ons assortiment vind je verschillende soorten hondensnacks waaronder;

Hondenkoekjes - Een lekker koekje voor tussendoor.
Honden beloningssnoepjes - 
Deze snacks zijn perfect ter beloning tijdens het trainen van de hond.
Verwensnacks - Kunnen perfect gebruikt worden om de hond te verwennen.
Kauwsnacks - Kauwsnacks voor honden zijn ideaal tegen verveling en dragen bij aan de tandverzorging.
Hondenbotten - Voor de echte kauwers onder de honden. Gaat verveling tegen en is goed voor de tandverzorging.
Natuurlijke hondensnacks - 100% natuurlijke hondensnacks zonder toevoegingen.
Hypoallergene hondensnacks - Voor honden met een intolerantie die ook af en toe wat lekkers verdienen.
Puppy snacks - Heerlijke snoepjes en kauwsnacks speciaal voor puppy's.
Snackpakketten - Onze snackpakketten zorgen voor langdurig snackplezier voor de hond en voor voldoende voorraad.

Wanneer je op zoek gaat naar een lekker snack voor jouw hond begint het dus bij het kiezen van de soort hondensnack. Wil jij jouw hond voorzien van een klein snackje tijdens de hondentraining? Dan zijn onze trainingssnacks voor honden perfect. Wil jij voor langere tijd voldoende voorraad hebben van de lievelingssnack van jouw hond? Kies dan voor een snack pakket vol met lekkers. Zo is er voor elke gelegenheid een gepaste hondensnack en vind je in ons assortiment zelfs suikervrije hondensnacks, natuurlijke hondensnacks en vegan hondensnacks.

Het nut van een lekkere kauwsnack

Wist je dat er bij het kauwen op honden botten en andere kauwsnacks endorfine vrij komt bij de hond? Dit geeft de hond een gelukkig gevoel en dit is dan ook een van de redeneren dat jouw hond kwispelend staat te wachten als jij het hondenbot uit de kast haalt. Honden vinden het niet alleen leuk, ze hebben ook de natuurlijke behoefte om te kauwen. Vroeg of laat zal jouw pup zijn tanden in jouw bankstel of nieuwe schoenen willen zetten. Om dit te voorkomen is het slim jouw pup of volwassen hond te voorzien in toegestaan kauwmateriaal. Maar niet alleen ter bescherming van jouw inboedel zijn kauwsnacks goed te gebruiken, ze zijn ook nog eens goed voor de gezondheid van jouw hond.

Kauwsnacks voor gebitsreiniging Binnen ons assortiment kauwsnacks vind je speciale snacks welke goed zijn voor de verzorging van het hondengebit. De hond moet extra moeite doen door de hardheid van deze dental hondensnacks waarbij de wrijving tussen het bot en de tanden zorgt voor het verwijderen van tandplak. Hiernaast zorgt er voor het een frissere adem bij de hond. Om te voorkomen dat jouw hond tandsteen krijgt is een kauwstaaf dus een lekkere én gezonde optie.

Tijdverdrijf en vermaak met een kauwsnacks Een goede kauwsnack zorgt voor tijdverdrijf bij jouw viervoeter en gaat verveling tegen. Denk bijvoorbeeld aan een honden kauwstaaf wat is gemaakt van 100% buffelhuid, deze kauwstaven houden jouw hond makkelijk een tijdje bezig of een heerlijke buffelstick omhuld met kip of eend. Ideaal te gebruiken wanneer je even het huis uit moet en jouw hond alleen is.

Beloning en waardering Hoewel de meeste honden het niet verstaan wanneer we zeggen hoeveel ze voor ons betekenen kunnen we ze dit wel tonen. Door een heerlijke knuffel of een kus op de snoet, maar ook hondensnacks geven jouw hond een waardig gevoel wanneer deze als beloning wordt gegeven. Tenslotte kun je de hond beter belonen voor goed gedrag dan straffen voor verkeerd gedrag. Een heerlijke kauwsnack voor jouw hond is dan ook zeker op zijn plaats wanneer jouw hond gewenst gedrag toont.

Soorten kauwsnacks voor honden

De hondensnacks om te kauwen zijn in grote lijnen in te delen in 2 groepen; dierlijke hondensnacks en plantaardige hondensnacks. Zoals de naam al doet vermoeden gaat dit over producten welke dierlijke ingrediënten of plantaardige ingrediënten bevatten.

Dierlijke kauwsnacks voor honden Onze kauwsnacks voor honden zijn gemaakt van verschillende nauwkeurig samengestelde ingrediënten. Zo vind je ons assortiment honden kipsnacks, honden vissnacks, honden lamsnacks, honden rundsnacks, honden varkenssnack en verschillende combinaties hiervan. De meeste dierlijke snacks zijn gecombineerd met buffelhuid welke zorgt voor langdurig kauwplezier. Ook vind je in ons assortiment 100% natuurlijke hondensnacks zonder toevoegingen!

Plantaardige kauwsnacks voor honden Tevens in ons assortiment vinden we de plantaardige kauwsnacks. Deze snacks zijn vaak gemaakt van groente en fruit, waardoor ze geen dierlijke vetten of ingrediënten bevatten. Veggie hondensnacks zijn vaak perfect geschikt voor honden welke snel last hebben van allergieën en andere reacties op voeding. Ook hypoallergene snacks met één dierlijk eiwit zijn bij ons verkrijgbaar als je niet zo'n fan bent van vegetarische hondensnacks.

Hoeveel snacks mag mijn hond

Voor ons mensen is regelmatig snacken geen goed idee maar voor honden ligt dit iets anders. Een natuurlijke hondensnack bijvoorbeeld een natuurlijke buffel kauwsnack is helemaal niet ongezond voor jouw hond. Het draagt bij aan een goede tandverzorging, zorgt voor vermaak en het geeft jouw hond ook nog eens een fijn en tevreden gevoel. Wel is het belangrijk dat de hond snacks met mate en maaltijden hierdoor niet worden overgeslagen, de hond moet zijn nodige vitamine en energie uit het hoofdvoer halen. Een snack hoort hier dan ook een aanvulling op te zijn en geen vervanging. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat jouw hond voldoende beweging krijgt, hier stem je de aantal snacks dan ook op af naast de behoefte van de hond en de aanbevolen hoeveelheid per dag van het product zelf. Onze hondensnacks zijn zorgvuldig verpakt en bevatten alle een voeradvies.

Huisdierplezier dé online dierenwinkel

Heb jij sinds kort een nieuwe pup? Of ben je op zoek naar een fijne online winkel voor honden? Dan ben je bij Huisdierplezier op het juiste adres. Huisdierplezier is dé hondenwinkel op het gebied van huisvesting van jouw pup of volwassen hond. Van hondenmanden tot hondenspeelgoed en van halsbanden tot hondenriemen, shop jouw hondenspullen eenvoudig én snel online bij Huisdierplezier. Ook voor advies en tips kun je ons eenvoudig contacteren door middel van onze contactpagina.

Voor de mensen die het interessant vinden om meer over honden te weten te komen hebben wij een aantal blogs geschreven zoals: Hoe verzorg je een hond?Alles wat je moet weten over de Mopshond en Fietsen met de hond.

Menu