• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Hypoallergene Hondensnacks

Hypoallergene snacks voor honden

Wat zijn dat nu precies, hypoallergene hondensnacks? Dat is heel gemakkelijk uit te leggen. Hypoallergene snacks voor honden zijn speciaal voor honden die een voedselallergie of intolerantie hebben. In deze snacks zitten eiwitten die afkomstig zijn van één dierlijke bron. Ook zijn dit dierlijke eiwitten die niet vaak voorkomen in snacks of voeding zoals vis, konijn, eend, lam, hert of zelfs kameel. Door deze snacks verklein je dan de kans dat de hond een allergische reactie krijgt.

Gedroogde rundvleespenissen in het hondenvat op het houten bord en wat messen en groenten op de achtergrond. kauwsnacks voor gedomesticeerde honden. | Premium Foto

Welke eiwitten geven dan sneller een allergische reactie en waarom?

Bepaalde dierlijke eiwitten worden in heel veel producten verwerkt. Denk hierbij aan rund, kip en varken maar ook gluten en granen. Als jouw hond een reactie geeft op een van deze dierlijke eiwitten is dat het allergeen. Als een hond een reactie vertoont als hij of zij iets gegeten heeft waar een eiwit inzit waar die niet tegen kan uit zich dit meestal in jeuk, diarree of roos. Voor de hond is dit heel erg vervelend waardoor het gedrag kan veranderen en je een minder vrolijke hond hebt.Gelukkig is hier een oplossing voor. Neem hondensnacks en voeding waarin eiwitten zitten die niet vaak voorkomen. Zoals eerder genoemd hert, eend of kangoeroe. Zo kun je jouw trouwe viervoeter toch nog iets lekkers geven zonder dat daar problemen van komen. Zo zijn er hypoallergene hondenkoekjes, hondenbotten, kauwstaven en andere hypoallergene snacks voor honden.

Hondensnack Lamb Coins 85 gram (Hond)Hondensnack Hapki Duck Slice Short 85 grHondensnack Hapki Deer Strips 85 gr

Hypoallergene hondensnacks kopen bij Huisdierplezier

Een lekker hypoallergene snack is eenvoudig te bestelling bij Huisdierplezier. Als je eerst nog een vraag hebt kun je deze stellen via de chat op de webshop. Een werknemer zal je dan te woord staan en jou helpen bij het maken van een keuze. Als je de bestelling dan plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw maatje snel genieten van iets lekkers. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Heb je een vraag maar wil je die liever stellen via de mail of telefoon? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Huisdierplezier biedt méér voor jouw hond!

Naast een assortiment hypoallergene hondensnacks hebben wij natuurlijk ook andere hondensnacks in ons assortiment. Onze hondensnacks zijn ingedeeld in meerdere categorieën om het zoeken wat eenvoudiger te maken. Op deze manier kun je makkelijk filteren voor ingredieten of een snack aankopen met een speciaal doel, zoals bijvoorbeeld de benchtraining. Bij deze zetten we ze even op een rijtje:

- Hondenkoekjes 
- Honden beloningssnoepjes 
- Verwensnacks
- Kauwsnacks
- Hondenbotten 
- Natuurlijke hondensnacks
- Puppy snacks 
- Snackpakketten 

Naast lekkere hondensnacks voor jong en oud staat onze hondenwinkel bordevol leuke hondenproducten voor de huisvesting, de verzorging én het vermaak van jouw hond. Ook voor onderweg kun je jouw items eenvoudig en makkelijk online bestellen. Ook schrijven wij regelmatig leuke en leerzame blogs over huisdieren, hieronder vind je een aantal leuke hondenblogs maar bezoek ook zeker eens onze blogpagina voor meer leerzame weetjes over honden.

Gezonde en veilige kauwsnacks voor puppies
Welke hondenbench voor mijn hond?
Wat heb je nodig bij voor een hond?
De populaire hondenrassen op een rij

Menu