• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Trainingsmat

Hondenmat

Ben je op zoek naar een hondenmat voor je puppytraining? Bij Huisdierplezier zijn deze al verkrijgbaar vanaf €7,95. Onze puppy trainingsmatten zijn ideaal geschikt om je puppy zindelijk te maken. Ze nemen snel vocht op en zijn comfortabel voor je puppy. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn allemaal wit. Sommige matten hebben een geur aan zich verbonden, bijvoorbeeld een lavendelgeur. Door deze geur zal de geur van de boodschap van de puppy minder opvallen en zal je er minder last van hebben.

Puppy trainingsmat

Er bestaan hondentoiletten en deze bestaan uit een toilet en een puppy trainingsmat. Met de puppy trainingsmatten kan je ervoor zorgen dat je je puppy makkelijk en simpel thuis kunt trainen. De matten zijn namelijk bijzonder absorberend waardoor geuren en vocht snel opgenomen worden en de omgeving schoon blijft. Ze bestaan vaak uit vijf lagen waardoor ze vaker te gebruiken zijn.

Wanneer te gebruiken

Wanneer je ziet dat je puppy zijn behoefte moet doen, is het de behoefte dat je je puppy zo snel mogelijk op de mat zet, zodat hij op een snelle manier leert dat de mat zijn plek is om zijn behoefte te doen. Naarmate de tijd vordert wordt je puppy steeds zindelijker en hoef je hem of haar niet meer zo vaak op de puppy trainingsmat te zetten. Wanneer je dit blijft doen zal je puppy op een gegeven moment zijn behoeftes kunnen ophouden totdat je met je puppy gaat wandelen waardoor hij weer buiten zijn behoefte kan doen.

Naast deze puppy trainingsmatten verkopen wij nog veel meer hondenproducten. Denk hierbij aan verschillende hondenkussens en hondenbedden. Ook deze producten hebben een uitstekende kwaliteit en zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Naast deze producten verkopen wij ook nog verschillende soorten hondenvoer.

Menu