• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

KONG Water

Uitdagend honden waterspeelgoed van KONG

Kan jij ook zo genieten van een dag aan het strand met de hond? Heerlijk zwemmen in het water en spelen, niets is zo fijn als samen uitwaaien op het strand of genieten aan de waterkant. Voor extra uitdaging kun je leuk waterspeelgoed voor de hond meenemen. Op deze manier kan de hond zich heerlijk vermaken maar is het ook extra leuk om samen te spelen. Met het waterspeelgoed van KONG maak je een goede keuze op het gebied van duurzaamheid, veiligheid én uitdaging bij de hond! Op deze pagina bekijken we de verschillende opties op het gebied van waterspeeltjes van KONG voor de hond. We bekijken de verschillende soorten honden waterspeelgoed van KONG en bespreken de voordelen van leuk waterspeelgoed van KONG in onze hondenwinkel

Waar moet KONG waterspeelgoed aan voldoen?

Wanneer je met de hond aan het water gaat spelen is het natuurlijk belangrijk dat het speelgoed dat je meeneemt tegen water kan. Niet alleen is het belangrijk dat het waterspeelgoed van KONG goed tegen water bestemd is, het is ook zeker handig wanneer het speelgoed drijvend is. Op deze manier voorkom je dat de hond achter het speelgoed aangaat en kopje onder gaat. Goed KONG waterspeelgoed voldoet aan deze eisen, het speelgoed drijft en is hiernaast geschikt om te gebruiken aan de waterkant of zelfs in het water. Hiernaast is het aan te raden te kiezen voor KONG speelgoed met een felle kleur, dit is niet alleen uitdagend voor de hond maar zorgt er ook voor dat je het KONG speeltje niet snel kwijtraakt tijdens het spelen in of rondom het water.

Welke KONG speeltjes zijn geschikt voor de waterkant?

Om te kunnen bepalen welk speelgoed geschikt is voor aan de waterkant bekijken we voornamelijk de materialen waar het speeltje van gemaakt is. In het assortiment van KONG hondenspeelgoed zien we verschillende materialen. Een materiaalsoort welke geschikt is voor het spelen in of bij het water is bijvoorbeeld rubber of tennismateriaal. Deze materiaal soorten zijn licht van gewicht en nemen geen water op waardoor ze blijven drijven, perfect voor waterspeelgoed dus. Een aantal leuke hondenspeelgoed voorbeelden uit het assortiment van KONG welke aan het water kunnen worden gebruikt met veel plezier:

De KONG Airdog Bones en Dumbell ^

Dit uitdagende hondenspeelgoed is perfect geschikt voor aan het water maar kan zelfs in het water gebruikt worden. Door de gebruikte materialen is dit speelgoed prima voor apporteerspellen aan het water. Dit speeltje van KONG blijft namelijk drijven en is hiernaast met zijn felle kleur altijd weer goed terug te vinden. De Airdog Bones van KONG zijn gemaakt van gebitsvriendelijk materiaal, schuurt niet en is van hoge kwaliteit. Een perfect waterspeeltje voor de hond dus!

De KONG Airdog Bal ^

Natuurlijk zijn ook de klassieke speelballen van KONG geschikt voor waterspelletjes. Zoals ook de Bone gemaakt is van gebitsvriendelijk materiaal zijn deze bal tevens gemaakt van sterk vilt wat zacht is voor het gebit van de hond De tennisballen van KONG zijn verkrijgbaar in verschillende maten, welke maat het beste is voor jouw hond kun je bepalen door de KONG maattabel welke je kunt vinden onderaan deze pagina.

De KONG Training dummy ^

Deze trainingdummy van KONG is gemaakt van schuim waardoor hij eenvoudig blijft drijven. Dit is perfect voor waterspellen met de hond, de hond kan het speeltje eenvoudig vastpakken in de bek en leert hierdoor het "prooi" voorzichtig in de bek te nemen. Goed voor honden welke getraind worden maar zeker ook geschikt voor honden welke houden van een spel aan het water. 

De KONG Safestix ^

Dit KONG speeltje is favoriet bij veel honden, het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor het tegen een stootje kan. Door het drijfvermogen van dit hondenspeeltje is het ideaal te gebruiken aan het water. Het speelgoed is hiernaast verkrijgbaar in verschillende kleuren welke alle opvallend zijn. Zeker zo handig tijdens het spelen te voorkomen het speelgoed kwijt te raken.

Welke maat KONG speelgoed voor mijn hond?

Om te kunnen bepalen welk hondenspeelgoed van KONG of welke maat KONG speeltje geschikt is voor jouw hond bekijken we het gewicht van de hond. De maat van de verschillende KONG hondenspeeltjes worden namelijk gebasseerd op het gewicht van de hond. In onderstaand schema kun je eenvoudig zien welke maat je nodig hebt voor jouw hond.

  • KONG waterspeelgoed maat XS - Geschikt voor honden met een gewicht tot 2 kilo
  • KONG waterspeelgoed maat  S - Geschikt voor honden met een gewicht tot 9 kilo
  • KONG waterspeelgoed maat  M - Geschikt voor honden met een gewicht van 7 tot 16 kilo
  • KONG waterspeelgoed maat  L - Geschikt voor honden met een gewicht van 13 tot 30 kilo

Andere KONG speeltjes kopen voor de hond

Huisdierplezier heeft een uitgebreide hondenwinkel met het leukste hondenspeelgoed van KONG. Naast deze leuke waterspellen van KONG vind je hier andere KONG speeltjes zoals; Kauwspeelgoed van KONG, speelgoed wat bijdraagt aan een goede tandverzorging. Leuke snackspeeltjes van KONG waar de hond spelenderwijs leer te werken voor zijn snacks of dagelijkse voeding. Of de leukste apporteerspeeltjes van KONG voor urenlang plezier met het baasje. Naast het leukste speelgoed vind je in onze winkel meer dan 6000 producten voor de huisvesting, het vermaak én de verzorging van jouw hond. Heb je vragen of opmerkingen over het aanbod van Huisdierplezier, wil je informatie over honden of ben je op zoek naar passend advies voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Meer informatie over honden?

Vind je het leuk jezelf te verdiepen in honden, hondenrassen, het vermaak van honden, informatie over puppy's en verschillende leuke trainingen met de hond? Bekijk dan zeker eens onze blogpagina. Hier vind je leuke én leerzame artikelen over honden. Of bekijk direct een van de hondenblogs zoals:

Hondenblog : Het nut van dierenspeelgoed
Hondenblog:  Apporteren kan je leren!
Hondenblog:  Natuurlijke kauwsnacks voor honden
Hondenblog:  Halsband of hondentuig voor de hond?
Hondenblog:  Veilig op pad met je viervoeter in het donker
Hondenblog:  Hoe verzorg je een hond?
Hondenblog:  Wat komt er kijken bij de komst van een pup?
Hondenblog:  De populairste hondenrassen op een rijtje
Hondenblog:  De benchtraining van een puppy
Hondenblog:  Wat is puppy socialisatie?

Menu