• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

KONG Snackspeeltjes

Overheerlijke Snackspeeltjes van KONG

Wil jij jouw hond stimuleren te spelen en houdt deze van heerlijk snacken? Dan is een snackspeeltje van KONG een perfecte keuze voor jullie. Het snackspeelgoed van KONG kunnen worden gevuld met heerlijke snacks welke de hond stimuleren te spelen. Naast het stimuleren van spelen is het kauwgedrag op deze hondenspeeltjes ook goed voor de tandverzorging én houdt het de hond lekker bezig. In het assortiment van KONG zien we veel verschillende soorten snackspeeltjes voor jonge pups, opgroeiende honden en volwassen honden. Welk snackspeeltje het beste past bij jouw hond is afhankelijk van onder andere de leeftijd, de grootte én de intresse van de hond. Op deze pagina bekijken we de verschillende soorten snackspeeltjes van KONG in ons assortiment. Op deze manier kun je eenvoudig bekijken welk speelgoed het beste is voor jouw hond.

Wat is een snackspeeltje van KONG?

In grote lijnen zegt de naam exact wat dit speelgoed inhoud; een speeltje om te snacken voor de hond. Snackspeeltjes van KONG kunnen namelijk worden gevuld met heerlijke KONG snacks, KONG pasta, KONG koekjes of zelfs de dagelijkse brok van de hond. De snacks komen niet uit het speelgoed gerold maar kunnen door langdurig kauwen, likken en spelen ‘gewonnen’ worden door de hond.

Op deze manier moet de hond echt werken voor zijn voeding of hondensnacks en hiermee stimuleer je speel en kauwgedrag. KONG speeltjes om te snacken zijn zeer divers, veel van het KONG speelgoed kan worden gevuld voor heerlijk snackplezier. Verderop gaan we de verschillende speeltjes van KONG bekijken welke geschikt zijn voor de hond. Eerst bekijken we het voordeel van snackspeelgoed van KONG uit het assortiment van onze hondenwinkel. 

Waarom snackspeelgoed van KONG?

Vrijwel iedereen heeft al ooit gehoord van KONG speelgoed. Dit speelgoed staat bekend om zijn duurzaamheid, kwaliteit én veelzijdigheid. Dit laatste is ook een groot onderdeel van de snackspeeltjes van KONG, ze komen in verschillende modellen. Toch hebben deze hondenspeeltjes om te snacken één grote overeenkomst; ze zijn niet alleen goed voor het vermaak bij de hond. Snackspeelgoed zorgt voor veel kauwbewegingen. Veelvoudig kauwen op snackspeelgoed draagt bij aan een goede tandverzorging van het hondengebit. Door het veelvoudig kauwen wordt tandplak verwijderd en tandsteen voorkomen. Naast een goede tandverzorging is het natuurlijk ook uitdagend en leuk voor de hond om op deze manier bezig te zijn met spelen én snacken. Het houdt de hond lekker bezig en wordt daarom ook veel gebruikt wanneer de hond even alleen moet zijn in zijn hondenmand of hondenbench.

Verschillende soorten KONG snackspeeltjes

Snackspeelgoed van KONG is dus niet alleen leuk voor de hond, het draagt ook bij aan een goede tandverzorging en zorgt ervoor dat de hond rustig alleen bezig kan zijn. De voordelen van dit hondenspeelgoed draagt bij aan het assortiment en aanbod van dit leuke hondenspeelgoed. In het assortiment van onze hondenwinkel vind je dan ook verschillende soorten snackspeeltjes voor de hond. Leuke KONG snackspeeltjes welke ideaal zijn voor een opgroeiende pup, snackspeelgoed voor de energieke puber maar ook snackspeelgoed voor de oudere snoepkont. Hieronder geven we je een greep uit het assortiment van onze KONG snackspeeltjes;

De KONG Classic – We beginnen met de klassieker; De KONG Classic. Dit speeltje is wellicht het meest populaire hondenspeeltje van KONG en dit is niet voor niets. De KONG classic kan worden gevuld met heerlijke KONG snacks waarvoor jouw hond écht moet werken. Het gebruikte materiaal voor dit speelgoed is veilig én draagt bij aan een goede tandverzorging. Dit KONG speeltje is geschikt voor zowel pups in de hondenbench als volwassen honden in de hondenmand en is hiermee ook verkrijgbaar in verschillende maten. Met een KONG classic doe je het eigenlijk altijd goed, er zijn maar weinig honden welke geen interesse tonen in dit veelzijdige en uitdagende KONG speeltje voor de hond.

De KONG Gyro – Rollen, twisten en kantelen; de KONG Gyro kan het allemaal! Dit leuke snackspeelgoed voor honden is voorzien van een stuiterende buitenrand waardoor het speelgoed door de kleinste aanraking gaat bewegen en de hond uitdaagt. De KONG Gyro snackbal kan worden gevuld met snacks of brokjes en zorgt voor urenlang speelplezier bij de hond. Dit speelgoed is niet gemaakt voor kauwen, het is dus een snackspeeltje welke voornamelijk gebruikt wordt om te spelen, te speuren en te snacken.

De KONG Rewards ball – Heb jij een slimme hond welke snackspeelgoed al snel doorheeft? Dan is de KONG rewards ball wellicht een snackspeeltje van KONG welke jouw hond wél kan uitdagen. Deze KONG rewards speelbal kan gevuld worden met snacks of brokken en stuitert door zijn unieke vorm alle kanten op tijdens het spelen. Hierdoor is het KONG speeltje onvoorspelbaar én een echte uitdaging voor jouw slimmerik.

De Tiltz van KONG – Het KONG speeltje Tiltz is ook perfect voor slimme honden. Dit speelgoed van KONG kan gevuld worden en door middel van spel komen de brokjes of snacks willekeurig vrij. Dit snackspeeltje Tiltz van KONG kan gebruikt worden als voerdispenser voor de snelle eter maar is ook geschikt voor kleinere honden welke willen werken voor de snacks. Dit KONG snackspeeltje is onvoorspelbaar waardoor hij leuk blijft voor de hond!

Welke maat KONG snackspeelgoed voor mijn hond?

Om te kunnen bepalen welk KONG hondenspeeltje of welke maat KONG snackspeeltje geschikt is voor jouw hond bekijken we het gewicht van de hond. De maat van de verschillende KONG hondenspeeltjes worden namelijk gebaseerd op het gewicht van de hond. In onderstaand schema kun je eenvoudig zien welke maat je nodig hebt voor jouw hond. Twijfel je over de juiste maatvoering voor jouw hond? Neem dan gerust eens contact met ons op wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wanneer het gaat over snackspeelgoed van KONG.

  • KONG snackspeelgoed maat XS - Geschikt voor honden met een gewicht tot 2 kilo
  • KONG snackspeelgoed maat  S - Geschikt voor honden met een gewicht tot 9 kilo
  • KONG snackspeelgoed maat  M - Geschikt voor honden met een gewicht van 7 tot 16 kilo
  • KONG snackspeelgoed maat  L - Geschikt voor honden met een gewicht van 13 tot 30 kilo

Snackspeelgoed en andere speeltjes van KONG

Vrijwel elke hond wordt enthousiast van snacken, snackspeelgoed is dan ook vrijwel altijd een regelrechte hit voor het vermaak van jouw hond! De uitdaging van snackspeelgoed, de interactie en het bewegen is niet alleen leuk voor de hond maar draagt ook bij aan een goede gezondheid bij de hond. Voor leuke snackspeeltjes met de hond is het aan te raden te kiezen voor het juiste KONG speeltjes voor snacken afgestemd op de kwaliteiten van jouw viervoeter.

Naast een groot assortiment KONG snackspeelgoed heeft Huisdierplezier meer voor het vermaak van jouw hond. In ons assortiment van KONG vind je ook allerlei speeltjes voor honden met andere kwaliteiten. Wordt jouw hond niet enthousiast bij het zien van snackspeelgoed? Bekijk dan eens een van de andere soorten KONG speeltjes zoals apporteerspeelgoed van KONG waarbij de hond moet leren vangen en brengen, of een kauwspeeltje van KONG waar jouw hond zich uren mee kan vermaken in de hondenmand of hondenbench. Huisdierplezier heeft een breed assortiment hondenspeelgoed voor zowel pups als volwassen honden! Heb je vragen, stel ze gerust wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van hondenspeelgoed.

Meer informatie over honden?

Vind je het leuk jezelf te verdiepen in honden, hondenrassen, het vermaak van honden, informatie over puppy's en verschillende leuke trainingen met de hond? Bekijk dan zeker eens onze blogpagina. Hier vind je leuke én leerzame artikelen over honden. Of bekijk direct een van de hondenblogs zoals:

Hondenblog : Het nut van dierenspeelgoed
Hondenblog:  Apporteren kan je leren!
Hondenblog:  Natuurlijke kauwsnacks voor honden
Hondenblog:  Halsband of hondentuig voor de hond?
Hondenblog:  Veilig op pad met je viervoeter in het donker
Hondenblog:  Hoe verzorg je een hond?
Hondenblog:  Wat komt er kijken bij de komst van een pup?
Hondenblog:  De populairste hondenrassen op een rijtje
Hondenblog:  De benchtraining van een puppy
Hondenblog:  Wat is puppy socialisatie?

Menu