• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vinyl Hondenspeelgoed

Honden speelgoed van vinyl

Dat veel honden dol zijn op hondenspeeltjes hoeven we natuurlijk niet te vertellen. De uitdaging en het plezier welke hondenspeelgoed brengen bij de hond is direct zichtbaar. Al bij het uitpakken van het hondenspeeltje staat jouw hond al te kwispelen van enthousiasme. Leuk hondenspeelgoed is niet alleen goed voor het vermaak van de hond het zorg voor beweging, plezier en maakt het mogelijk voor de hond het natuurlijke gedrag te kunnen uiten. Denk hierbij aan het natuurlijke kauwgedrag van de hond maar ook het zoeken naar voedsel kun je makkelijk nabootsen met het gebruik van leuk hondenspeelgoed. Op deze pagina geven we je graag meer informatie over vinyl hondenspeelgoed uit het assortiment van onze hondenwinkel. We bekijken onder andere leuke speelballen van vinyl en speelgoed figuren van vinyl. We bespreken de eigenschappen van deze leuke hondenspeeltjes van vinyl en bekijken voor welke honden vinyl hondenspeelgoed wel of niet geschikt is.

De kenmerken van vinyl hondenspeelgoed

Veel hondenspeelgoed wordt gemaakt van vinyl. Vinyl heeft de natuurlijke eigenschap zacht aan te voelen en niet schadelijk te zijn voor het gebit van de hond. Hiernaast is vinyl een materiaal welke goed te bewerken is, hierdoor zijn vinyl hondenspeeltjes vaak voorzien van leuke vormen en uitdagende kleuren. Hondenspeeltjes van vinyl zijn perfect voor apporteren door dat het materiaal zacht is en licht van gewicht. Ben jij op zoek naar leuk hondenspeelgoed van vinyl bekijk dan zeker eens ons aanbod, heb je vragen over hondenspeeltjes? Onze klantenservice staat graag klaar je te helpen de juiste keuze te maken voor het vermaak van jouw viervoeter.

20+ Dog Frisbee Pictures

De voordelen van vinyl hondenspeeltjes

Vinyl is een veelzijdig materiaal, dit is ook de reden dat we het terug zien bij veel hondenspeeltjes. Veel hondenspeelballen, honden stokken en andere hondenspeeltjes zijn gemaakt van vinyl. Maar wat zijn nu eigenlijk de exacte voordelen van vinyl hondenspeelgoed en welke eigenschappen hebben deze hondenspeeltjes voor het vermaak van pups én volwassen honden?

  • Hondenspeelgoed van vinyl is licht van gewicht en makkelijk vast te pakken voor de hond.
  • Vinyl hondenspeeltjes zijn vaak voorzien van een uitdagende pieper
  • Hondenspeeltjes van vinyl zijn zacht voor het gebit
  • Vinyl hondenspeelgoed is relatief goedkoop in aanschaf
  • Vinyl speeltjes zijn makkelijk schoon te maken
  • Hondenspeelgoed van Vinyl is er in vele vormen, maten, kleuren en geuren

Voor wie is vinyl hondenspeelgoed geschikt?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is vinyl speelgoed zeer veelzijdig in kleuren en mogelijkheden. Ondanks de veelzijdigheid van dit speelgoed is het niet geschikt voor alle honden, vinyl hondenspeeltjes zijn namelijk niet onverwoestbaar. Vinyl is een zacht materiaal welke perfect geschikt is voor honden welke zorgzaam omgaan met het speelgoed. Hondenspeelgoed van vinyl is dan ook minder geschikt voor extreme kauwers, hiervoor is het materiaal te zacht en breekbaar. Heb jij een grove kauwer met veel kaakkracht of een pup met scherpe melktandjes? Kies dan voor sterk hondenspeelgoed zoals rubber speelgoed en sla de categorie vinyl speelgoed over. Heb jij een hond welke bekend staat om zijn tederheid met speelgoed, een hond welke rustig omgaat met het speelgoed en eerder beschermend is dan slopend? Dan is vinyl speelgoed een perfecte keuze voor jouw hond!

Verschillende soorten hondenspeeltjes van vinyl

Binnen de categorie hondenspeeltjes van vinyl zien we verschillende uitdagende hondenspeeltjes. Van vinyl hondenballen tot piepende vinyl figuurtjes voor honden. Dit laatste is een leuk bijkomende voordeel van een vinyl speeltje. Deze zijn namelijk vaak voorzien van een interne piep wat het voor de hond nog uitdagender maakt om met het speelgoed te spelen. Piepend hondenspeelgoed is namelijk zeer uitdagend voor de hond en zorgt voor meer interactie tijdens het spelen.

 

Vinyl speelballen voor honden. Hondenspeelballen doen het eigenlijk goed bij elke hond. Het apporteren, rennen en spelen met een hondenbal is niet alleen goed voor het humeur van jouw hond. De beweging welke de hond krijgt bij het rennen achter de bal is super gezond! Hiernaast stimuleert het speelgedrag tussen baas en hond, dit maakt het voor beide natuurlijk alleen maar leuker! Ben je op zoek naar een manier om jouw hond meer te laten bewegen? Dan is een vinyl hondenbal perfect om samen gezond te bewegen.

Hondenspeelgoed Vinyl Speelstok

Vinyl speelstok voor honden. Voor apporteer spellen met de hond kun je natuurlijk ook perfect een vinyl speelstok of werpstok gebruiken. De honden speelstokken van vinyl hebben een fijne structuur waardoor deze goed zijn op te pakken door de hond tijdens het spelen en niet schadelijk zijn voor het gebit.

 

Hondenspeelgoed figuren van Vinyl. Misschien wel het meest bekende vinyl speelgoed zijn de vinyl figuren voor honden zoals de latex kip. Deze klassiekers zie je terug in vrijwel elke hondenmand of honden bench. Dit komt omdat de vinyl botten, dierlijke figuren en zelfs vinyl speelgoed met de looks van snacks voor honden makkelijk vast te pakken zijn voor de hond, ze zijn zacht voor het gebit en dagen hiernaast vaak uit met een leuke pieper. Hondenspeeltjes van vinyl in figuren zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Hiernaast zijn enkele vinyl speeltjes voorzien van een lekkere geur voor nog meer aantrekkingskracht.

Hondenspeelgoed Vinyl Hotdog Hondenspeelgoed Vinyl Kippenbout

Vinyl speelgoed met geur en geluid Honden zijn er dol op, hondenspeelgoed met piepers! Dit stimuleert het speelgedrag bij de hond en door de interactie is het speelgoed een stuk interessanter voor de hond wanneer deze geluid maakt. Vinyl hondenspeelgoed is vaak voorzien van een interne pieper wat het leuk speelgoed maakt voor bijna elke hond.

Andere soorten hondenspeeltjes

Niet alleen voor vinyl hondenspeelgoed ben je bij Huisdierplezier aan het juiste adres. Onze hondenwinkel staat borenvol uitdagend hondenspeelgoed zoals hondenspeelballen, uitdagende denkspellen maar ook apporteer en ander speelgoed en vermaak bestel je makkelijk online en wordt bij je thuisbezorgd. Op deze manier kun je altijd het juiste speeltje vinden voor jouw viervoeter. In ons assortiment hondenspeelgoed vind je onder andere;

Heb je nog vragen over vinyl speelgoed?

Vind je het lastig om het juiste speelgoed te kiezen voor jouw hond? We begrijpen dat het door het grote aanbod wellicht lastig is het juiste speeltje te vinden voor jouw hond. We helpen je hier graag bij, neem dan ook gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wanneer het aankomt op speelgoed en vermaak voor jouw huisdier(en). Niet alleen op het gebied van hondenspeelgoed kun je met je vragen bij ons terecht ook voor de huisvesting van jouw hond, de verzorging en heerlijke hondensnacks hebben wij onszelf als Online dierenwinkel gespecialiseerd in honden een breed assortiment waar je naar hartenlust kunt shoppen voor jouw favoriete huisdier.

Menu