• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Snackspeeltjes

Snackspeeltjes voor de hond

Naast een heerlijke dutje zijn het misschien wel de meest leuke bezigheden voor de hond; Snacken én natuurlijk spelen! Of het nu gaat over een jonge pup, een opgroeiende puber of een volwassen hond een leuk hondenspeeltje en lekkere hondensnack doen het eigenlijk altijd goed. Wat zou het fantastisch zijn als deze twee bezigheden voor de hond samengevoegd kunnen worden, toch? En het goede nieuws is; dit is mogelijk! Leuke snackspeeltjes voor de hond maken het mogelijk spelenderwijs te snacken voor de hond. In onze hondenwinkel vind je dan ook leuk snackspeelgoed voor de hond, speeltjes welke garant staan voor plezier! Van leuke honden snackballen tot snackbotten voor de hond en van snackspeelgoed voor pups tot speelgoed om te snacken voor grote honden. Op deze pagina bekijken we de mogelijkheden op het gebied van snackspeeltjes en bespreken we de voordelen van dit uitdagend, lekker en veilig hondenspeelgoed.

Hoe kun je snackspeelgoed gebruiken?

Snackspeelgoed komt in verschillende vormen, maten en modellen. Zoals de naam al doet vermoeden is snackspeelgoed gemaakt om spelenderwijs te snacken. Maar een snackspeeltje is meer dan dit, het kan ook gebruikt worden in combinatie met het dagelijkse hondenvoer van jouw hond. Op deze manier voorkom je slokgedrag, hierover later meer. Naast vulbaar speelgoed voor de hond vind je in deze categorie ook heerlijke snackspeeltjes in de vorm van speelbotten. Deze botten zijn voorzien van een heerlijke geur en smaak maar zijn volkomen veilig, dit in tegenstelling tot standaard hondenbotten welke kunnen breken en waarmee je de kans loopt dat de hond een gedeelte inslikt. Snackspeelgoed is een volledig veilige manier om jouw hond verantwoord te laten snacken. Naast heerlijk snacken is een snackspeeltje natuurlijk ook perfect geschikt voor het vermaak van de hond, de hond kan zichzelf heerlijk bezig houden met een snackspeeltje. Hierdoor is dit speelgoed ook razend populair om verveling tegen te gaan bij de hond en deze bezig te houden op momenten van afwezigheid.

Waar kun je snackspeelgoed mee vullen?

De snackspeeltjes in ons assortiment kunnen worden gevuld met hardvoer. Dit betekend bijvoorbeeld de lievelingssnacks van jouw hond maar ook het dagelijkse voer kan in bijvoorbeeld een snackbal worden aangeboden. In ons assortiment hondensnacks vind je veel kleine hondensnacks welke perfect geschikt zijn voor een voerbal voor de hond. Let er bij het geven van snacks wel altijd op dat je ze aanbiedt met mate, te veel snacken is voor niemand goed ook niet voor de hond. Kies dan eerder voor de hondenbrokken van jouw hond en geef de hondensnackbal rond het standaard voermoment.

Verschillende soorten snackspeeltjes

Nu we de voordelen van leuke snackspeeltjes hebben kunnen lezen bekijken we de mogelijkheden van dit uitdagend hondenspeelgoed voor jong en oud. Want snackspeeltjes zijn geschikt voor zowel pups als opgroeiende honden en kunnen hiernaast perfect dienen als speelgoed voor de oudere hond. De snackspeeltje welke je vind in onze hondenwinkel

 Speelgoed Trainingsbal Jolly Met Kwaak - M 

Vulbare snackballen voor de hond – Het meest bekende snackspeeltje is toch wel de snackbal voor honden. De bal is te vullen met heerlijke hondensnacks of de dagelijkse brok van de hond. De rond moet de bal rollen om de inhoud te kunnen bemachtigen. Afhankelijk van de leeftijd is de moeilijkheidsgraad eenvoudig aan te passen door de opening te verschuiven. Start met een grote opening en naar mate de hond begrijpt wat de bedoeling is kun je de opening verder gaan sluiten.


Tpr been transparant kipsmaak 12cmTpr been transparent rundsmaak 8cm

Kauwbotten met vleessmaakjes – Ook heerlijke hondenbotten vallen in onze hondenwinkel onder snackspeeltjes. Deze hondenbotten zijn gemaakt van rubber of ander sterk materiaal maar bevat de smaak en / of geur van heerlijke snacks. Zo vind je een heerlijk uitdagend bacon hondenbot en hondenbeen met rundsmaak, hondenbotten met kipsmaak en zelfs hondenspeelgoed botten met de geur van chocolade.


Hondenspeelgoed Been ChocolateHS NYLON BONEY BEEN VANILLE 28CM

Honden speelbot met geuren – Ook voor honden welke gek zijn op lekkere geuren is er leuk honden speelgoedsnack beschikbaar. De hondenbotten met geurtjes zijn een ware hit bij de meeste honden en favoriet onder de puppy’s. De snackspeeltjes met geuren komen in heerlijke fruitgeuren en vleesgeuren welke jouw hond zeker op prijs zal stellen. Kies voor een hondenbot met framboos geur of een hondenbot met de geur van vanille.


KONG Tiltz  KONG Corestrength Bone

KONG snackspeeltjes - Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor snackspeeltjes van KONG. Dit bekenede hondenmerk heeft zijn strepen verdiend door het aanbieden van kwaliteits hondenspeeltjes voor zowel pups als volwassen honden. Dit geldt ook voor de hondensnackspeeltjes van KONG. In onze hondenwinkel vind je onder andere de klassieke KONG Classic maar ook heerlijke puppy snackbotten van KONG kun je hier eenvoudig bestellen.

Wat zijn de voordelen van leuk snackspeelgoed?

Veel honden worden zo enthousiast bij het ruiken of zien van een hondensnack dat de volledig aandacht op de omgeving vervalt. De hond heeft maar één doel; De snack bemachtigen! Niets mis mee, want tenslotte zijn hondensnack gemaakt om op te eten. Maar voor sommige honden resulteert dit in het opslokken van de snack. Dit geldt ook voor hondenvoer, sommige honden kunnen het maar niet laten alles zo snel mogelijk op te eten. Wellicht heb je dit al eens gelezen maar het snel opslokken van snacks of honden eten is niet goed voor de hond. De darmen krijgen geen kans het voer goed te verwerken en hierdoor kan de hond darm of maagproblemen krijgen. Door het gebruik van honden snackspeeltjes in combinatie met hondensnacks of hondenvoer voorkom je slok gedrag bij de hond tijdens het eten. De hond moet namelijk zijn best doen om tot de snacks of het voer te komen waardoor deze automatisch rustiger eet. Naast het temperen van slokgedrag is snackspeelgoed natuurlijk ook een leuke bezigheid voor de hond. De hond leert te werken voor zijn voer. En waar wij mensen liever een bordje voorgeschoteld krijgen vindt een hond het helemaal niet vervelend te moeten werken voor zijn snacks. Dit stimuleert het speelgedrag bij de hond en het natuurlijke instinct van speuren, de bijkomende snacks maken het spelen voor de hond alleen maar leuker natuurlijk. Hieronder een aantal voorbeelden van voordelen van snackspeelgoed voor hond;

  • Snackspeelgoed voorkomt slok gedrag bij de maaltijd of bij hondensnacks
  • Een snoepspeeltje voor de hond gaat verveling tegen en houdt de hond lekker bezig
  • Door het gebruik van snackspeelgoed stimuleer je speelgedrag bij de hond
  • Snackspeeltjes zorgen voor beweging bij de hond op een verantwoorde manier
  • De snackbotten uit ons assortiment zijn volkomen veilig in gebruik voor de hond
  • Snackspeelgoed kan worden gevuld met zowel snacks als hondenbrokken

Heb je vragen over snackspeelgoed voor honden?

Vind je het lastig om het juiste speelgoed te kiezen voor jouw hond? We begrijpen dat het door het grote aanbod wellicht lastig is het juiste speeltje te vinden voor jouw hond. We helpen je hier graag bij, neem dan ook gerust contact met ons op bij vragen over ons aanbod honden snackspeeltjes. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het mfaken van de juiste keuze wanneer het aankomt op jouw huisdier(en). Niet alleen op het gebied van hondenspeelgoed en snacken kun je met je vragen bij ons terecht ook voor de huisvesting van jouw hond en heerlijke hondensnacks hebben wij een breed assortiment waar je naar hartenlust kunt shoppen voor jouw favoriete huisdier.

Andere soorten hondenspeeltjes

Niet alleen voor snackspeeltjes kun je terecht bij Huisdierplezier. Onze speelgoed winkel voor honden is gevuld met leuk uitdagend en betaalbaar hondenspeelgoed. Van uitdagende latex kippen tot denkspellen voor honden en van speelballen tot kauwspeelgoed. Op deze manier kun je altijd het juiste speeltje vinden voor jouw viervoeter. In ons assortiment hondenspeelgoed vind je onder andere;

Huisdierplezier biedt meer dan alleen hondenspullen

Huisdierplezier is een online dierenwinkel met een totaalaanbod voor huisdieren. Naast een breed assortiment voor alle huisdieren biedt Huisdierplezier een goede service. Onze medewerkers doen er alles aan klanten zo goed mogelijk te helpen bij alle vragen over huisdieren. Dit betekend ook dat onze medewerkers continu werken aan verbeteringen op onze website, ons aanbod én we regelmatig interessante artikelen uitbrengen over huisdieren. Op onze blogpagina vind je dan ook verschillende leuke artikelen over honden, zo lees je welke hondenrassen het meest populair zijn, hoe je de juiste hondenverzorging biedt én waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een pup. Ben jij van plan een hond te nemen als huisdier? Neem dan zeker eens een kijkje op onze pagina vol met artikelen over honden.

Menu