• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Corona update 18-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Corona update 18-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Rubber Hondenspeelgoed

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Honden speelgoed van rubber

De markt om jouw hond te vermaken is tegenwoordig eindeloos. De verschillende materialen, vormen, kleuren en geuren geven plezier bij de hond. Verschillend speelgoed geeft de mogelijkheid om samen met jouw hond te spelen en daarnaast kun je jouw hond er lekker mee bezig houden op momenten van afwezigheid. Hondenspeelgoed is eigenlijk onmisbaar in de uitzet voor jouw hond. Maar welk speelgoed past goed bij jouw hond en met welk speelgoed weet je zeker dat jouw hond veilig kan spelen? Op deze pagina vind je allerlei hondenspeeltje van rubber. Een stek, veilig en flexibel materiaal welke op verschillende manieren gebruik wordt.

De eigenschappen van rubber hondenspeelgoed

Wanneer we kijken naar de verschillende materialen van hondenspeeltjes is rubber een veel voorkomend materiaal. En dit is niet voor niets. Rubber is een sterk en duurzaam materiaal welke tegen een stootje kan. Ook heeft rubber de eigenschap zacht te zijn voor het gebit van de hond. Zelfs wanneer het speelgoed breekt of scheurt blijft het materiaal zacht in tegenstelling tot bijvoorbeeld kunststoffen. Daarnaast zien we veel rubberen speeltjes voor honden welke speciaal zijn ontworpen voor de verzorging van het gebit. De wrijving welke ontstaat tijdens het kauwen zorgt ervoor dat tandplak en vuil tussen de tanden wordt verwijderd.

Verschillende soorten rubber hondenspeeltjes

Binnen de categorie hondenspeeltjes van rubber zien we veel verschillende soorten speeltjes. Van rubberen hondenbotten met een lekker smaakje tot werpballen en speelringen van rubber. Om te beslissen welk speelgoed het beste past bij jouw hond is het slim te bekijken waar je het speelgoed exact voor wenst te gebruiken. Houd jouw hond van spelen in het water? Kies dan bijvoorbeeld voor een drijvende speelbal. Is jouw hond een stevige knauwer? Dan is een rubberen ring leuk speelgoed voor jouw hond. Hieronder een opsomming met de verschillende mogelijkheden binnen rubber speelgoed voor honden:

Rubberen speelballen voor honden Met een rubber speelbal maak je eigenlijk altijd een goede keuze. Deze ballen zijn verkrijgbaar in meerdere maten, zo kun je een goed passende maat nemen voor jouw hond. De ballen zijn vaak voorzien van een leuke felle kleur, wat het zeer makkelijk maakt tijdens het spelen. De felgekleurde hondenballen zijn namelijk goed terug te vinden voor zowel de hond als voor jou. Kies je voor een rubber hondenbal? Dan kun je deze ook gebruiken in het water, zeker zo leuk voor de hond!

Rubberen speelring voor honden Speelringen zijn voor vele honden een uitdaging. De ring is makkelijk te werpen waardoor jouw hond deze kan apporteren. Maar ook voor heerlijk kauwen en tijdverdrijf is een rubberen speelring perfect. Kies je voor een rubberen hondenring met inkepingen en spikes? Dan verzorgt het speelgoed ook nog eens het gebit van jouw hond tijdens het spelen. Een win – win situatie dus.

Rubber werpspeelgoed Is jouw hond gedreven in apporteren? Dan is hondenspeelgoed in combinatie met touw een goede keuze. Door het gebruik van touw kun je het speelgoed makkelijk werpen en is het speeltje ook makkelijk op te pakken door de hond. Perfect voor apporteer spellen dus.

Rubber speelgoed met geur en geluid Honden worden graag gestimuleerd door middel van geluid en geur. Het leukste piepspeelgoed en speelgoed met smaak en geur wordt dan ook aangeboden in rubberen materialen. Dit speelgoed is uitdagend, stimulerend en leuk voor de hond om mee te spelen!

Snackspeelgoed van rubber In ons assortiment vind je hondenspeelgoed wat gebruikt kan worden in combinatie met een lekkere snack. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een snackbal voor honden, snackbotten gemaakt van rubber met een heerlijke smaak of KONG speelgoed wat je kunt vullen met de favoriete snack van jouw hond. Snackspeelgoed is natuurlijk extra stimulerend voor jouw hond. Daarnaast kun je de hond ook zijn dagelijkse brokken geven in bijvoorbeeld een speelbal. Hierdoor laat je de hond spelenderwijs werken voor zijn voer en geeft het jouw hond tegelijkertijd ook nog eens beweging en plezier.

Hoe maak je rubber speelgoed schoon?

Een van de grote voordelen van rubber hondenspeelgoed is de schoonmaak ervan. Hondenspeelgoed van rubber is eenvoudig schoon te maken met gebruik van water. Houd het speelgoed simpelweg onder de kraan en spoel het schoon, is het hondenspeelgoed heel vies? Dan kun je een borsteltje gebruiken om in de moeilijke hoekjes te komen. Het is niet nodig om het speelgoed schoon te maken met zeep of andere schoonmaakmiddelen.

De voordelen van rubber hondenspeelgoed

We geven je graag nog eens de voordelen van rubber speeltjes op een rijtje;

 • Hondenspeelgoed van rubber is sterk en duurzaam
 • Rubberen hondenspeeltjes zijn eenvoudig schoon te maken
 • Speelgoed van rubber is verzorgend voor het gebit van de hond
 • Rubberen speeltjes zijn zacht voor het gebit ook bij breuk
 • Hondenspeeltjes van rubber zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten, met geuren en smaken

Heb je nog vragen over rubber speelgoed?

Vind je het lastig om het juiste speelgoed te kiezen voor jouw hond? Of heb je vragen over bepaald speelgoed in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wanneer het aankomt op jouw huisdier(en).

Menu