• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Ringen

Daag jouw hond uit met een: honden speelring!

Een uitdagend speeltje voor honden, welke perfect gebruikt kan worden voor apporteer spellen met het baasje; de honden speelring. Dit veelzijdige speelgoed voor zowel pups als volwassen honden is uitdagend en zorgt voor de nodige beweging bij de hond én bij het baasje. Werk aan de bandopbouw tussen jou en de hond door samen te spelen, gegarandeerd succes! In onze hondenwinkel vind je dan ook een groot assortiment speelringen voor honden, van rubber speelringen tot ringen van touw en van piepende hondenringen tot hondenringen met geur en smaak. Bekijk snel het totaal aanbod of lees op deze pagina de mogelijkheden op het gebied van hondenspeelringen bij Huisdierplezier.

Leuke hond spelen in park | Gratis Foto

Waarom hondenspeelgoed belangrijk is

Hondenspeelgoed zorgt voor vermaak in de hondenmand of hondenbench en gaat verveling tegen bij jouw favoriete viervoeter. Maar niet alleen voor vermaak en plezier is hondenspeelgoed geschikt, zo draagt het bij aan een goede tandverzorging en zorgt het voor gezonde beweging. Een aantal bijkomende pluspunten van hondenspeelgoed;

  • Tandverzorging bij de hond. Veel van onze hondenspeeltjes zijn gemaakt voor een goede tandverzorging tijdens het spelen. Door de kauwbewegingen welke de hond maakt wordt het tandvlees en de tanden schoongemaakt van tandplak.
  • Beweging bij de hond en het baasje. Ook voor gezonde beweging bij zowel de hond als het baasje is hondenspeelgoed perfect! Hondenspeelgoed stimuleert de hond te bewegen wat natuurlijk super gezond is voor jouw huisdier. Kies je voor apporteerspeelgoed of ander speelgoed waarmee je samen met de hond kan spelen, dan is dit ook nog eens goed voor jouw beweging.
  • Vermaak en plezier. Natuurlijk is hondenspeelgoed ook gemaakt om de hond te kunnen vermaken. Op momenten dat wij niet aanwezig zijn is het aan te raden de hond te voorzien in voldoende afleiding, kauwspeelgoed is hiervoor perfect geschikt.
  • Afleiding op spannende momenten. Hondenspeelgoed is ook perfect om de hond af te kunnen leiden. Denk bijvoorbeeld aan spannende momenten zoals onweer, laat jouw hond heerlijk spelen met zijn hondenspeeltjes en zorg hierdoor voor afleiding.

Verschillende soorten speelringen

Binnen de categorie honden speelringen zien we verschillende soorten hondenspeeltjes. Van simpele speelringen van rubber tot werpspeelgoed welke door middel van touwen zijn opgebouwd. Speelringen in combinatie met hondenballen en zelfs speelringen met geur en smaak vallen onder de mogelijkheden. Bekijk hieronder de verschillende hondenringen uit ons assortiment.

Hondenspeelgoed Bijtring

Speelringen voor pups. In onze hondenwinkel vind je speciaal speelgoed voor pups, waaronder ook leuke speelringen voor pups. Deze hondenspeeltjes zijn geschikt voor de scherpe hondentanden van opgroeiende honden en hiermee geschikt als eerste speeltje van jouw puppy.

Hondenspeelgoed Jim 8-ring

Speelringen in de vorm van een 8-ring. Deze ringen hebben de vorm van een acht en zijn hiermee perfect om samen met de hond te spelen. Kies voor een speelring passend bij de grootte van jouw hond, grotere honden zijn vaak sterker en een sterke ring van bijvoorbeeld gevlochten touw is dan aan te raden.

HS TPR CRYSTAL RING FEEDER -M

Dental hondenspeelgoed ringen. Ook voor de verzorging van het hondengebit kun je een speelring gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een dental speelring waar jouw hond urenlang op kan kauwen en welke tegelijkertijd zorgt voor het gebit. Door de spikes op deze speelringen ontstaat wrijving op het gebit, hierdoor wordt deze vrij gemaakt van tandplak en vuil op het hondengebit.

Hondenspeelgoed Nylo Hide Kauwring

Kauwring voor honden. Ook hondenringen gemaakt van natuurlijke kauwproducten zijn een goede keuze. Deze ringen zijn gemaakt van bijvoorbeeld buffelhuid en zijn hierdoor naast een aantrekkelijk speeltje ook heerlijk voor de hond om op te kauwen en te snacken.

De eigenschappen van honden speelringen

Hondenringen kunnen voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Het is namelijk het perfecte apporteer speelgoed voor de hond maar hiernaast kan het gebruikt worden als kauwspeelgoed en draagt het bij aan de tandverzorging. Speelringen welke gemaakt zijn van rubber en voorzien zijn van spikes zorgen voor wrijving tijdens het spelen waardoor het gebit van jouw hond wordt gereinigd van vuil en tandplak. Hiernaast heeft kauwen op een speelring een positieve invloed op het humeur van jouw hond. Door het kauwen komt er endorfine vrij, deze natuurlijk stof heeft een pijnstillend effect maar is hiernaast mede verantwoordelijk voor het gevoel van geluk en euforie bij de hond.

Verschillende soorten speelgoed

Naast leuke stekelringen, touw ringen of dental ringen voor honden biedt Huisdierplezier meer voor het vermaken van jouw pup of volwassen hond. Onze hondenwinkel staat bordenvol leuk speelgoed voor jong en oud. Op deze manier is er altijd een geschikt speeltje te vinden voor jouw favorietere viervoeter.

Heb je nog vragen over rubber speelgoed?

Ben jij op zoek naar leuk, uitdagend én betaalbaar hondenspeelgoed dan ben je bij Huisdierplezier op de juiste plek. Onze hondenwinkel biedt hondenspeelgoed voor elke portemonnee en voor elk hondenras. Ook op het gebied van huisvesting en verzorging kun je naar hartenlust shoppen in onze hondenwinkel. Van hondenmanden tot lekkere warme hondendekens en van hondenborstels tot de lekkerste hondensnacks. Het uitgebreide assortiment van Huisdierplezier biedt hondenbenodigdheden voor alle hondenrassen.

Menu