• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Nylon Hondenbot

Nylon hondenbot

Honden vinden het heerlijk om te snacken en te kauwen. Maar niet alle honden kunnen probleemloos die overheerlijke kauwsnacks eten omdat ze dan een allergische reactie krijgen. Ook kan het zo zijn dat jouw hond zijn of haar kauwsnacks zo snel op heeft dat het eigenlijk geen zin heeft. Wij hebben voor dit soort problemen de oplossing, een nylon hondenbot! Nylon hondenbotten gaan veel langer mee dan andere kauwbotten waardoor ze heel erg geschikt zijn voor de heftige kauwers. Ook kunnen ze absoluut geen kwaad voor de gezondheid. Wel moet je net als bij andere kauwsnacks het laatste stukje op tijd weghalen om verstikkingsgevaar te voorkomen. Nylon hondenbotten bevatten geen dierlijke eiwitten dus als jouw hond een allergie heeft kun je deze dus zonder problemen geven.

Verschillende soorten nylon hondenbotten

Nylon hondenbotten zijn er in verschillende vormen, afmetingen en smaken. Zo is er voor iedere hond een passend nylon hondenbot. Er zijn nylon botten in de vorm van een normaal bot, een kippenbout of in de vorm van een hoefijzer. Ook zijn er verschillende groottes, er zijn nylon botten voor kleine hondjes, voor middelgrote honden en voor grote honden. Daarnaast zijn er nog de verschillende smaken zoals vanille, chocolade, kip en rund. Zo is er dus altijd een nylon bot beschikbaar voor jouw hond!

Een nylon hondenbot bestellen bij Huisdierplezier

Als je een nylon hondenbot gevonden hebt voor jouw hond kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw hond snel genieten van zijn of haar nieuwe nylon hondenbot. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Heb je eerst nog vragen over een nylon bot uit ons assortiment? Stel deze dan via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Naast Nylon hondenbotten hebben wij natuurlijk nog veel meer hondenspeelgoed. Ook voor andere artikelen voor honden zoals hondensnacks, hondenmanden en hondenverzorgingsartikelen kun je terecht bij Huisdierplezier!

Vind je honden interessant en vind je het leuk om meer over honden te weten te komen? Dan is het misschien leuk om eens een van onze hondenblogs te lezen zoals: Wat is puppy socialisatie?, Honden en warme zomerdagen of Giftige planten voor honden.

Menu