• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Latex Hondenspeelgoed

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Honden speelgoed van latex

Het aanbod hondenspeelgoed is enorm, er is voldoende mogelijkheid de hond te vermaken met leuke hondenspeeltjes uit het assortiment van onze hondenwinkel. De verschillende materialen, vormen, kleuren en geuren dagen de hond uit, gaan verveling tegen en houdt de hond lekker bezig. Verschillend speelgoed geeft de mogelijkheid om samen met jouw hond te spelen en daarnaast kun je jouw hond er lekker mee bezig houden op momenten van afwezigheid. Hondenspeelgoed is eigenlijk onmisbaar in het assortiment voor jouw hond. Maar welk speelgoed past goed bij jouw hond en met welk speelgoed weet je zeker dat jouw hond veilig kan spelen? Op deze pagina vind je allerlei hondenspeeltje van latex. Een veilig en flexibel materiaal welke vaak ook nog is voorzien van een uitdagende pieper. Leuk speelgoed van latex zoals de latex kip en de meest uitdagende latex speelballen zijn bekende speeltjes voor de hond maar ken jij de latex figuren al met pieper? Lees mee en ontdek de enorme wereld van latex hondenspeeltjes voor jong en oud!

Premium Photo | Border collie catching frisbee in the park

De eigenschappen van latex hondenspeelgoed

Veel hondenspeelgoed wordt gemaakt van Latex. Dit zachte hondenspeelgoed is niet schadelijk voor het gebit en daarnaast zijn kleine ingeslikte stukjes latex niet direct schadelijk voor de hond. Ondanks latex niet direct schadelijk is voor de gezondheid van jouw hond is het natuurlijk wel belangrijk dat je het speelgoed regelmatig controleert. Is het latex speelgoed van jouw erg beschadigd en komen deeltjes los, dan is het tijd deze te vervangen. Door de veelzijdigheid van Latex vind je in ons assortiment een ruim aanbod aan latex hondenspeeltjes. Op deze manier kun je altijd een leuk speeltje vinden voor het vermaak van jouw hond welke veilig én leuk en interessant is om mee te spelen.

Verschillende soorten latex hondenspeeltjes

Binnen de categorie hondenspeeltjes van latex zien we veel verschillende soorten speeltjes. Van latex hondenballen tot de welbekende latex kip voor honden. Om te beslissen welk speelgoed het beste past bij jouw hond is het slim te bekijken waar je het speelgoed exact voor wenst te gebruiken. Latex speelgoed is niet bedoeld voor langdurig kauwen, hiervoor kun je beter kiezen voor een rubber speeltje zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Maar ben je op zoek naar een uitdagend stukje speelgoed voor jouw hond welke enthousiast wordt bij piepend hondenspeelgoed? Dan zijn latex hondenspeeltjes perfect voor jullie.

Hondenspeelgoed Latex Pinnenbal  

Latex speelballen voor honden. Hondenspeelballen doen het eigenlijk goed bij elke hond. Het apporteren, rennen en spelen met een hondenbal is niet alleen goed voor het humeur van jouw hond. De beweging welke de hond krijgt bij het rennen achter de bal is natuurlijk super gezond! Ben je op zoek naar een manier om jouw hond meer te laten bewegen? Dan is een latex hondenbal perfect om samen gezond te bewegen.

 

Latex frisbees voor honden. Voor apporteer spellen met de hond kun je natuurlijk ook perfect een frisbee gebruiken. Onze latex hondenfrisbees zijn zacht en hiermee niet schadelijk voor het gebit van de hond wanneer deze enthousiast speelt met de frisbee. Het samen spelen met de hond zorgt voor bandopbouw en natuurlijk is het ook goed voor ons om een frisse neus te halen tijdens het spelen met de hond.

Latex ZwijnHondenspeelgoed Latex Zwijn

Latex speelgoed met geur en geluid Honden zijn er dol op, hondenspeeltjes met piepers! Dit stimuleert het speelgedrag bij de hond en door de interactie is het speelgoed een stuk interessanter voor de hond wanneer deze geluid maakt. Latex hondenspeeltjes zijn vaak voorzien van een interne pieper wat het leuk speelgoed maakt voor bijna elke hond.

Hondenspeelgoed figuren van latex. Misschien wel het meest bekende latex speelgoed is de latex kip voor honden. Deze klassieker zie je terug in vrijwel elke hondenmand of honden bench. Dit komt omdat de latex kippen en andere latex figuren speeltjes voor honden zijn makkelijk vast te pakken voor de hond, zijn zacht voor het gebit en dagen hiernaast vaak uit met een leuke pieper. Hondenspeeltjes van latex in figuren zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Hiernaast zijn enkele latex speeltjes voorzien van een lekkere geur voor nog meer aantrekkingskracht. 

De voordelen van latex hondenspeelgoed

Nu we de verschillende mogelijkheden weten van het latex hondenspeeltje bekijken we de voordelen van dit veelzijdig hondenspeelgoed. Want hondenspeelgoed van latex heeft een aantal grote voordelen voor jouw pup of volwassen hond.

 • Hondenspeelgoed van rubber is veelzijdig in kleur, vorm en geur.
 • Latex hondenspeeltjes zijn redelijk makkelijk schoon te maken
 • Latex speeltjes zijn zacht voor het gebit ook bij breuk
 • Hondenspeeltjes van latex zijn niet schadelijk voor de hond
 • Latex speelgoed is geschikt voor pups en kleine hondenrassen

Hoe maak je latex hondenspeelgoed schoon?

Latex is een poreus materiaal, dit wil zeggen dat het dit speelgoed goed schoon gehouden moet worden. Gelukkig is het niet heel moeilijk om het hondenspeelgoed schoon te maken. Kies voor het schoonmaken van hondenspeelgoed niet voor chemische schoonmaakmiddelen welke voorzien zijn van chemicaliën, kleurstoffen en geurstoffen. Kies liever voor een natuurlijk materiaal, zoals enkel water of met een toevoeging van baking soda. Ook is het belangrijk dat je het speelgoed goed afspoelt voordat deze weer terug wordt gegeven aan de hond. Op deze manier ben je er zeker van dat jouw hond geen stoffen binnen krijgt welke invloed hebben op de gezondheid.

Kleine hond spelen met een kleurrijke bal in huis. boston terrier. | Premium Foto

Andere soorten hondenspeeltjes

Niet alleen voor Latex speelgoed voor honden kun je terecht in onze Hondenwinkel. We hebben een groot assortiment met uit een lopend speelgoed voor honden. Van leuke stuiterende hondenballen tot denkspellen voor de slimme hond en van heerlijk zachte hondenknuffels tot kauwspeelgoed voor honden. Op deze manier kun je altijd het juiste speeltje vinden voor vermaak bij jouw viervoeter. In ons assortiment hondenspeelgoed vind je onder andere;

Heb je nog vragen over latex speelgoed?

Vind je het lastig om het juiste hondenspeelgoedte kiezen voor jouw hond? We begrijpen dat het door het grote aanbod wellicht lastig is het juiste speeltje te vinden voor jouw hond. We helpen je hier graag bij, neem dan ook gerust contact met ons op. De deskundige medewerkers van Huisdierplezier helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wanneer het aankomt op jouw huisdier(en). Wil jij je graag inlezen over honden in het algemeen? Bekijk dan ook eens onze hondenblogs waar je leuke artikelen vindt over onder andere de verzorging van honden en informatie over verschillende hondenrassen.

 

Menu