• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

KONG

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hondenspeelgoed van KONG

Wat is een KONG?

KONG staat voornamelijk bekend om het duurzame rubberen speelgoed. Denk hierbij aan de KONG classic en de KONG Extreme. Maar wat heeft zo’n KONG allemaal te bieden? Hieronder wat uitleg:

KONG biedt verrijking. Het is belangrijk om je hond gelukkig en gezond te houden. KONG helpt bij het bieden van mentale en fysieke stimuliet.

KONG is een apporteerspeeltje. Een unieke vorm en dynamisch rubber geven KONG een onvoorspelbare veerkracht, waardoor jachtinstincten worden gestimuleerd met een gekke rebound die elke keer anders is.

KONG is een kauwspeeltje. Duurzaam, natuurlijk KONG-rubber voldoet aan de instinctieve behoefte van jouw hond om te kauwen. KONG helpt honden (en puppy’s!) om juist kauwgedrag te leren.

KONG is een puzzle toy. Vul het strategisch met de favoriete snacks van je hond voor een heleboel gezonde mentale en fysieke stimulatie die je puppy bezig houdt en blij maakt.

KONG is een voerbak. Het voeren van maaltijden met een KONG helpt het gewicht te beheersen door het eten te vertragen en tegelijkertijd een bevredigende mentale en fysieke uitdaging te bieden.

Hoe vind ik het juiste KONG speeltje?

KONG is er voor alle leeftijden! Zo heb je speciale kauwspeeltjes voor puppy’s die aan het wisselen zijn, voor de gemiddelde kauwer, de krachtige kauwer en voor onze wat oudere kauwer.

Ook werkt KONG met een maattabel zodat je makkelijk kunt zien welke KONG geschikt is voor jouw hond.

Het vullen van een KONG

Er zijn verschillende KONG speeltjes die gevuld kunnen worden met iets lekkers om de hond extra te stimuleren om te kauwen of ermee te spelen! Het vullen is gemakkelijk. Je kunt het met alles vullen dat veilig is voor jouw hond om (in gezonde hoeveelheden) uit zijn of haar KONG te eten.

Om de hond nog meer uitdaging te bieden kun je de KONG 4 tot 6 uur invriezen. Door een gevulde KONG in te vriezen verleng je de mentale uitdaging voor de hond.

De KONG is na gebruik ook weer makkelijk te reinigen. Eerst laat je de KONG weken in warm water met wat afwasmiddel om de restjes los te maken. Gebruik daarna een flessenborstel of een oude tandenborstel om hardnekkige deeltjes binnenin te verwijderen. Daarna spoel je de KONG uit.

Ook is het mogelijk om de KONG is het bovenste rek van de vaatwasser schoon te maken, handig toch?

Waarom is KONG nou zo geschikt voor jouw hond?

KONG zorgt ervoor dat jouw hond leert wat aanvaardbaar kauwgedrag is. Daag je hond hond uit door de KONG te vullen met wat lekkers. Zo ga je destructief kauwen tegen!

KONG helpt puppy’s bij het wisselen van de tandjes. Het kauwen op zacht rubber helpt de pijn bij het wisselen van de tanden te verzachten. KONG Puppy Rubber is zodanig ontwikkeld dat het aan deze behoefte voldoet, terwijl het juiste kauwgedrag wordt aangeleerd.

KONG helpt bij verlatingsangst. Verlatingsangst piekt binnen de eerste 20 minuten nadat de hond alleen wordt gelaten. Een traktatie-gevulde KONG helpt jouw hond om alleen achter te blijven met goede dingen te associëren, waardoor die pieken van angst worden verlicht.

KONG helpt tegen verveling. Een hond vindt altijd iets om zich mee bezig te houden om verveling te bestrijden. Dit leidt vaak tot probleemgedrag. Gevulde en bevroren KONG’s houden de honden bezig en verlengen de speeltijd met een gezonde, langdurige, mentaal stimulerende uitdaging!

KONG helpt bij de bench training. Om honden vanaf het begin te helpen bij het opbouwen van een positieve associatie met de bench, geef je ze een KONG als uitdaging voor het bezighouden van de geeft. Door deze routine te herhalen, zal jouw hond zich veilig gaan voelen door zijn of haar bench in zijn of haar veilige plekje te veranderen.

Ook helpt KONG bij gewichtsbeheersing. Het gewicht van een hond is van cruciaal belang voor de gezondheid. Ongeveer 35% van de honden heeft overgewicht of obesitas. Vertraag het eten en voeg een bevredigende mentale en fysieke uitdaging toe door jouw hond te voeren met een KONG Classic of een met brokken gevulde KONG Wobbler.

Recepten voor het vullen van een KONG

Wist je dat je zelf lekkere dingetjes kunt maken waarmee je de KONG kunt vullen? We gaan er hier een voor je noteren:

Chicken Pot Pie
1/2 kopje gekookte kip
1/2 kopje gepureerde aardappel
1/4 kopje bevroren erwten en wortelen

Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom. Nu kun je KONG vullen, om meer uitdaging te bieden kun je de KONG eerst 4 tot 6 uur invriezen.

KONG bestellen bij Huisdierplezier

Heb je het favoriete KONG Speeltje gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen bij Huisdierplezier. Plaatst het artikel in je winkelwagen en kies een van de volgende betaalmethodes: IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving of Achteraf betalen. Als je op werkdagen voor 13:00 uur besteld word het speeltje die dag nog verzonden zodat jouw hond snel plezier kan hebben zijn of haar favoriete KONG speelgoed!

Heb je het artikel ontvangen en ben je niet tevreden? Dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Dit staat allemaal uitgelegd op onze webshop. Wil je nog meer informatie of heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Deze zijn te bereiken per telefoon of per e-mail. Mailen kan 24/7, bellen kan iedere werkdag tussen 9:00 en 12:00 uur en 13:00 en 17:00 uur. Onze klantenservice zal proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Menu