• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Knuffels

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Knuffelplezier met hondenknuffels

Eigenlijk zou elke hond er minstens één in zijn bezit moeten hebben; Een hondenknuffel! Een heerlijk zacht knuffel welke de hond gezelschap houd maar ook kan helpen op spannende momenten. Een knuffeltje voor de hond heeft meer betekenis voor de hond dan gezelschap alleen. Wat een honden knuffel voor jouw hond kan betekenen lees je op deze pagina. Ook bekijken we de verschillende soorten knuffels voor honden in onze hondenwinkel én bespreken we welke hondenknuffel het beste geschikt is voor jouw hond.

Hond keramiek | Gratis Foto

Wat is het nut van een hondenknuffeltje?

Het geeft een aandoenlijk en schattig beeld, jouw lieve hond welke rond sjokt met zijn favoriete knuffel. De knuffel gaat overal mee naartoe; van de hondenmand tot in de honden Bench en zelfs buiten neemt jouw hond zijn maatje graag mee. De band tussen een hond en zijn knuffel is bijzonder, niet alleen voor gezelschap maar ook voor een veilig en geborgen gevoel kan een hondenknuffel een uitkomst zijn. Een knuffel kan toegevoegde waarde zijn voor elke hond, maar niet elke hond is even dol op een pluizig hondenknuffeltje. Enkele voorbeelden waarbij een hondenknuffel een uitkomst kan zijn;

Hondenknuffel voor pups Na het verlaten van het nest kan een hond op zoek gaan naar geborgenheid. De veiligheid en warmte welke het nest biedt valt weg zodra de hond uit het nest wordt gehaald. Een hondenknuffel kan hierbij een fijne ‘vervanging’ zijn welke jouw hond het gevoel geeft van het warme nest. Je kunt er ook voor kiezen de knuffel een tijdje in het nest te leggen voor de pup mee naar huis gaat, op deze manier draagt de knuffel ook de geur van het nest, dit geeft de pup het gevoel niet alleen te zijn.

Hondenknuffels voor angstige honden Honden welke angstig zijn kunnen ook baat hebben bij het hebben van een fijne en zachte hondenknuffel. Het zachte maatje waar jouw hond tegenaan kan kruipen op momenten dat hij angstig is of zich alleen voelt. Dit kan zowel zijn in de thuisomgeving maar ook bijvoorbeeld tijdens een spannende autorit. De geborgenheid en het veilige gevoel welke een geruststellende knuffel kan geven aan jouw angstige hond is aanzienlijk. Een hondenknuffel kan de stap zijn naar meer (zelf) vertrouwen en een veilig gevoel bij de hond.

Hondenknuffels tegen verveling Heb jij een energieke hond welke zich snel verveelt? Ook dan is een hondenknuffel leuk gezelschap voor de hond. Natuurlijk zijn er momenten waarop jouw hond even alleen is, denk hierbij aan een familie bezoek of een bezoek aan de supermarkt. Een hondenknuffeltje kan ervoor zorgen dat jouw hond zich niet eenzaam voelt op momenten dat jij even afwezig bent. Zeker wanneer je er voor zorgt dat de hondenknuffel jouw geur draagt zal de hond graag tegen de knuffel aankruipen en genieten van zijn gezelschap.

De verschillende soorten hondenknuffels.

Binnen ons assortiment vind je een groot scala aan hondenknuffels. Van pluizige zachte knuffeltjes voor puppy’s tot sterke hondenknuffels voor de grotere hond. Om te bepalen welke hondenknuffel het beste past bij jouw viervoeter geven we je graag een overzicht van de verschillende hondenknuffels bij Huisdierplezier.

Hondenspeelgoed Varken

Pluche hondenknuffels met een hoog knuffelgehalte! De pluche hondenknuffel doet het eigenlijk goed bij vrijwel elke hond. Of de hond nou op zoek is naar geborgenheid, warmte of een maatje om mee te knuffelen, een zachte hondenknuffel is eigenlijk altijd een goede keuze. Ons assortiment zachte hondenknuffels bestaat uit de meest uitdagende hondenknuffels in allerlei vormen; Een zachte olifant, een pluizige aap of een uitdagende hondenspeelgoed Kip.

Hondenspeelgoed Piepende Hyena

Hondenknuffels met geluid. Ook voor hondenknuffels met geluid ben je bij ons op het juiste adres. De meest bekende hondenknuffel is natuurlijk de piepende hondenknuffel maar ook voor hondenknuffels met knispermateriaal of hondenknuffels met een rammelaar kun je bij ons terecht. Onze hondenknuffels met geluid geven een veilig en herkenbaar gevoel aan de hond. Hierdoor vallen deze hondenknuffels vaak goed in de smaak bij pups en angstige honden.

 

Sterke hondenknuffels voor grote honden. Niet alleen kleine pups houden van een maatje in de hondenmand. Ook grote honden kunnen baat hebben bij het meedragen van een hondenknuffeltje. Speciaal voor sterke honden vind je daarom verschillende zeer sterke hondenknuffels in ons aanbod. Een voorbeeld hiervan is de hondenknuffel met touwlichaam. Deze hondenknuffels zijn gemaakt door middel van een gevlochten touwconstructie, waardoor de knuffel sterk is en tegen een stootje kan. Let wel op; hondenspeelgoed is nooit onverwoestbaar.

 

Pluche Slang Fles

Hondenknuffels zonder vulling. Sommige honden maken er een sport van speelgoed stuk te maken. Dit doen ze niet direct om het speelgoed kapot te maken of jou boos te maken. Puur instinctief bijt de hond zo enthousiast op het speelgoed dat het stuk gaat. Heb jij een hond welke vrijwel elk speelgoed kapot maakt? Kies dan voor een hondenknuffel zonder vulling, deze sterkere hondenknuffels geven geen rommel bij het kapot bijten en voorkomen dat de hond pluisvulling binnen krijgt.

Andere soorten hondenspeeltjes

Niet alleen voor hondenknuffels kun je terecht bij Huisdierplezier. Onze speelgoed winkel voor honden is gevuld met leuk uitdagend en betaalbaar hondenspeelgoed. Van uitdagende latex kippen tot denkspellen voor honden en van speelballen tot snackspeelgoed. Op deze manier kun je altijd het juiste speeltje vinden voor jouw viervoeter. In ons assortiment hondenspeelgoed vind je onder andere;

Heb je nog vragen over knuffels voor honden?

Vind je het lastig om het juiste speelgoed te kiezen voor jouw hond? We begrijpen dat het door het grote aanbod wellicht lastig is het juiste speeltje te vinden voor jouw hond. We helpen je hier graag bij, neem dan ook gerust contact met ons op. De deskundige medewerkers van Huisdierplezier helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wanneer het aankomt op speelgoed en vermaak van jouw huisdier(en). Niet alleen op het gebied van hondenspeelgoed kun je met je vragen bij ons terecht ook voor de huisvesting van jouw hond en heerlijke hondensnacks hebben wij een breed assortiment waar je naar hartenlust kunt shoppen voor jouw favoriete huisdier. 

Menu