• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Flostouwen

Een klassieker: Flostouwen voor de hond

We kunnen het best de klassieker onder het hondenspeelgoed noemen. Naast de latex kip is het hondentouw een van de meest voorkomende speeltjes in de hondenmand. De reden hiervoor is simpel, honden flostouwen zijn uitdagend, gaan niet snel stuk en houden jouw hond lekker bezig op een speelse manier. In het assortiment van onze speelgoed winkel voor honden vind je daarom ook een breed scala aan hondentouwen ; Het perfecte speelgoed voor in de hondenmand!

Divertido retrato de lindo sonriente cachorro border collie con coloridos juguetes de cuerda en la boca | Foto Premium

Waarom hondenspeelgoed belangrijk is

Veel mensen denken dat hondenspeelgoed, zoals de naam ook doet vermoeden, enkel gebruikt wordt voor het vermaak van de hond. In grote lijnen is dit natuurlijk ook de reden dat wij onze honden speelgoed aanbieden. Maar hondenspeeltjes bieden meer positieve punten voor zowel de hond als het baasje. Hieronder een aantal pluspunten van hondenspeelgoed voor jouw favoriete viervoeter.

  • Vermaak en plezier. Natuurlijk is hondenspeelgoed ten eerste gemaakt om de hond te kunnen vermaken. Op momenten dat wij niet aanwezig zijn is het aan te raden de hond te voorzien in voldoende afleiding, hondenspeelgoed is hiervoor perfect geschikt.
  • Beweging bij de hond en het baasje. Ook voor gezonde beweging bij zowel de hond als het baasje is hondenspeelgoed perfect! Hondenspeelgoed stimuleert de hond te bewegen wat natuurlijk super gezond is voor jouw huisdier. Kies je voor apporteerspeelgoed of ander speelgoed waarmee je samen met de hond kan spelen, dan is dit ook nog eens goed voor jouw beweging.
  • Tandverzorging bij de hond. Veel van onze hondenspeeltjes zijn gemaakt voor een goede tandverzorging tijdens het spelen. Door de kauwbewegingen welke de hond maakt wordt het tandvlees en de tanden schoongemaakt van tandplak.
  • Afleiding op spannende momenten. Hondenspeelgoed is ook perfect om de hond af te kunnen leiden. Denk bijvoorbeeld aan spannende momenten zoals onweer, laat jouw hond heerlijk spelen met zijn hondenspeeltjes en zorg hierdoor voor afleiding op spannende momenten.

De voordelen van honden trektouwen

Wanneer we kijken naar de verschillende materialen van hondenspeeltjes is touw een veel gebruikt materiaal en dat is niet voor niets. Touw is sterk, kan tegen een stootje en is hiermee perfect voor zowel pups als volwassen honden. Hiernaast is een hondentouw veilig in gebruik, natuurlijk wil je niet dat jij of jouw hond zich bezeert aan het hondenspeeltje. Een hondentouw is het perfecte speelgoed waarmee jouw hond zelfstandig kan spelen maar hiernaast is het ook prima speelgoed om samen te spelen. Naast een leuke bezigheid is dit natuurlijk goed voor de bandopbouw tussen hond en baas.

Verschillende soorten hondentouwen

Binnen de categorie honden flostouwen zien we verschillende soorten hondenspeeltjes. Van simpele trektouwen tot werpspeelgoed welke door middel van touwen zijn opgebouwd. Speeltouwen in combinatie met hondenballen en zelfs hondentouwen met geur en smaak vallen onder de mogelijkheden. Bekijk hieronder de verschillende honden speeltouwen uit het assortiment van onze hondenwinkel.

PLUCHE PUPPY BEEN TOUW 22CM ASSHondenspeelgoed Petty Hartjes

Flostouwen voor pups. We beginnen met de kleinste, de puppy’s. In onze hondenwinkel vind je speciaal speelgoed voor pups, waaronder ook leuke trektouwen voor pups. Deze hondenspeeltjes zijn geschikt voor de scherpe hondentanden van opgroeiende honden en hiermee geschikt als eerste speeltje van jouw puppy.

Hondenspeelgoed 8 vorm trektuig Hondenspeelgoed Jim 8-ring

Trektouwen in de vorm van een 8-ring. Deze trektouwen hebben de vorm van een acht en zijn hiermee perfect om samen met de hond te spelen. Kies voor een trektouw passend bij de grootte van jouw hond, grotere honden zijn vaak sterker en een sterk hondentouw is dan aan te raden.

 

HS TPR SPORTY VOETBAL+TOUW BLAUWHS TPR SPORTY VOETBAL+TOUW GROEN

Hondentouw in combinatie met speelballen. Ook hondentrektouwen met speelballen zijn super leuk om samen te kunnen spelen. Dit speelgoed is naast perfect kauwspeelgoed namelijk ook te gebruiken als werpspeelgoed. De hondenbal maakt het extra uitdagend voor de hond en zorgt ervoor dat de hond het speeltje goed kan vastpakken.

Hondenspeelgoed Dental Toy HalterHondenspeelgoed Denta Toy

Dental hondenspeelgoed touwen. Ook voor de verzorging van het hondengebit kun je een flostouw gebruiken. Niet op de manier waarop wij het kennen, maar door het gebruik van dental onderdelen aan het hondenspeeltje. Kies bijvoorbeeld voor een dental hondentouw waar jouw hond urenlang op kan kauwen en welke tegelijkertijd zorgt voor het gebit. Een win-win situatie noemen we dat.  

Divertido retrato de lindo cachorro border collie con coloridos juguetes de cuerda en la boca | Foto Premium

Verschillende soorten speelgoed

Naast leuke speeltouwen, trektouwen of flostouwen voor honden biedt Huisdierplezier meer voor het vermaken van jouw pup of volwassen hond. Onze hondenwinkel staat bordenvol leuk speelgoed voor jong en oud. Op deze manier is er altijd een geschikt speeltje te vinden voor jouw favorietere viervoeter.

Heb je nog vragen over touwspeelgoed voor honden?

Ben jij op zoek naar leuk, uitdagend én betaalbaar hondenspeelgoed dan ben je bij Huisdierplezier op de juiste plek. Onze hondenwinkel biedt hondenspeelgoed voor elke portemonnee en voor elk hondenras. Van uitdagend speelgoed voor de pup, tot speelgoed welke jouw oudere hond laat bewegen. We begrijpen dat een groot assortiment ook vragen kan oproepen, heb jij een vraag over hondenspeeltjes, wil je weten welk hondenspeelgoed het beste past bij jouw hond of heb je vragen omtrent ons assortiment? Neem dan zeker eens contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes wanneer het aankomt op jouw huisdieren.

Menu