• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Speelgoed & Vermaak

De leukste hondenspeeltjes koop je online!

De meeste honden kunnen er geen genoeg van krijgen: hondenspeelgoed! Vaak zijn het de jongere honden welke enthousiast achter elke bal aan blijven rennen maar ook oudere honden zijn gebaat bij leuk en uitdagend speeltjes voor honden. Het verschil in het soort speelgoed is afhankelijk van de leeftijd van jouw hond, de hoeveelheid aan energie maar ook de lichamelijke gezondheid speelt een rol. Een jonge pup is snel tevreden met een hondenspeeltje maar heeft enorme scherpe tanden, hier dien je dus rekening mee te houden bij het aanschaffen van het leukste hondenspeelgoed. Oudere honden hebben niet de energie om onafgebroken achter een bal aan te rennen net als een pup maar houden er daarentegen weer van om uitdaagt te worden. Maar niet alleen honden hebben profijt bij leuk hondenspeelgoed. Een hond welke verveeld is, niet voldoende uitdaging heeft of veel alleen is kan vervelend gedrag gaan tonen. Dit is niet alleen vervelend voor jou als baasje maar ook voor de hond is dit geen leuke situatie. Daag jouw hond dan ook altijd uit met nieuw speelgoed en wissel het speelgoed regelmatig af om het leuk te houden!

Verschillende soorten hondenspeelgoed

Bij Huisdierplezier weten we als geen ander het nut van leuk hondenspeelgoed. Ons assortiment is daarom groot wanneer het gaat over hondenspeelgoed denk hierbij aan kauwspeeltjes, speelballen, zwembaden, apporteerspeelgoed, denkspellen voor honden en nog veel meer! Maar hoe kies je nu eigenlijk het beste hondenspeelgoed? Welk speelgoed daagt jouw pup voldoende uit of vermaakt jouw hond het beste? Omdat wij een groot en breed aanbod hondenspeelgoed online aanbieden geven we je graag de verschillende mogelijkheden op een rijtje. Zo wordt het voor jouw als hondenbaasje een stuk makkelijker om te kiezen!

Honden speelgoedbalHet meest verkochte hondenspeelgoed en daarbij waarschijnlijk ook het meest voor de hand liggende hondenspeelgoed : hondenspeelballen. Dit speelgoed voor honden is eeuwenoud en zal nog vele jaren terug te vinden zijn in het assortiment voor hondenspeeltjes. Hondenspeelballen zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, kleuren en zelfs vormen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld ook een speelbal welke is voorzien van touw, een hondenspeelbal welke de vorm heeft van een skippy bal maar ook hondenspeelballen met een tandverzorgende werking komen we steeds vaker tegen. Deze dental ballen voor honden zijn niet alleen leuk om mee te spelen, ze verzorgen door de vorm en structuur ook nog eens de tanden tijdens het spelen, een win-win situatie dus. Naast een uitdagende en verzorgende werking is een hondenbal ook nog eens leuk om samen met jouw hond te spelen. Stimulleer de interactie tussen jou en je hond en gebruik het speelgoed voor apporteerspellen.

Honden knuffel -  Op sommige momenten is het voor de hond heerlijk om een maatje te hebben waar ze tegenaan kunnen kruipen en lekker warm in slaap kunnen vallen. Vanzelfsprekend zal jouw hond heerlijk tegen jou aan willen kruipen op de bank of zelfs in bed. Maar door momenten van afwezigheid is dit niet altijd mogelijk. Een zachte, fijne hondenknuffel kan dit gevoel nabootsen en jouw hond het gevoel geven niet alleen te zijn. Hondenknuffels blijven favoriet en veel honden hechten zich enorm aan hun eigen knuffeltje. Onze hondenknuffels zijn niet alleen heerlijk zacht, we hebben ook grote hondenknuffels, kleine hondenknuffels voor pups, gevulde hondenknuffels en niet gevulde hondenknuffels, uitdagende piepende hondenknuffels maar ook verstevigde hondenknuffels voor grote en sterke honden. Bij Huisdierplezier vind je de mooiste hondenknuffels welke het liefste vandaag nog bij jouw hond in de mand komen liggen!

Honden denkspelVeel honden worden kwispelend nieuwsgierig van denkspellen. Een honden denkspel ook wel Brain train genoemd daagt jouw hond uit om te leren. Deze spellen zijn te gebruiken in combinatie met een lekkere snack of zelfs de dagelijkse brokken. Jouw hond moet door denkwerk zien te achterhalen hoe hij bij de snacks kan komen. Een uitdagend spel voor honden waar ze veel van leren. Daarnaast zijn deze spellen ideaal voor honden welke te snel eten, op deze manier leren ze te werken voor het voer en gaat het vanzelfsprekend een stuk minder snel dan wanneer je de brokken in de bak aanbiedt.

Honden trainingsspeelgoedJe hond trainen is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook zeker zo leuk voor de hond. Honden zijn van nature leergierige dieren en houden er van om het baasje tevreden te houden. Veel honden vinden het dan ook geweldig om getraind te worden. Speciaal voor deze groep honden hebben we een categorie samengesteld met trainingsspeelgoed voor honden. Denk hierbij aan hondendummy’s voor apporteer training maar ook een hondenfrisbee of ballen werper valt binnen deze categorie.

Honden snackspeelgoedOm je hond te stimuleren te leren en spelen is snackspeelgoed een goede keuze. Niets stimuleert de hond beter dan heerlijke snacks! Denk bijvoorbeeld aan een honden snackbal waar je de favoriete snacks van jouw hond in kunt doen, zodat deze spelenderwijs aan de snacks kan komen. Een leuk stukje speelgoed welke vrijwel elke hond direct aan het ‘werk’ zet. Ook is dit speelgoed perfect jouw hond even bezig te houden bij jouw afwezigheid.

Honden trektouwHonden hebben vaak de behoefte te duwen en trekken bij het spelen. Een handig trektouw is daarom een item welke eigenlijk niet gemist kan worden in jouw assortiment aan hondenspeelgoed. Honden trektouwen zijn verkrijgbaar in vele maten, kleuren en sterktes. Met een trektouw kun je makkelijk samen spelen met de hond en dit bevorderd ook nog eens de band tussen jullie!

Honden speelringHonden speelringen worden vaak gebruikt als kauwspeelgoed. Daarom zijn ook veel speelringen voor honden voorzien van voordelen voor het gebit. Denk bijvoorbeeld aan de dental hondenringen. Deze ringen verzorgen de tanden tijdens het spelen door de vorm, materialen en wrijving van het materiaal op de tanden. We hebben ook honden speelringen met smaakjes en geurtjes welke de hond stimuleren.

Honden zwembadDe temperaturen komen sinds jaren in Nederland steeds hoger uit. Niet alleen wij maar ook onze huisdieren kunnen hier last van hebben of krijgen. Om jouw hond te beschermen, op tijd te laten afkoelen en hem daarmee ook nog eens te vermaken verkopen wij honden zwembaden. Verkrijgbaar in meerdere maten en geschikt voor zowel pups als oudere honden. Een hondenzwembad is heerlijk om lekker af te kunnen koelen!

Materialen van ons hondenspeelgoed

Rubber hondenspeelgoed Hondenspeelgoed wordt vaak gemaakt van rubber. De reden hiervoor is dat rubber een sterk en duurzaam materiaal is. Daarnaast is het eenvoudig te verwerken én is het zacht voor het gebit van de hond. Honden kunnen soms ruw omgaan met speelgoed, wanneer het speelgoed dan uitstekende delen heeft of scherpe stukken kan dit natuurlijk schadelijk zijn voor het gebit. Met rubber hondenspeeltjes voorkom je dit, zelfs wanneer het scheurt of breekt. De delen blijven zacht voor het gebit. Daarnaast is er veel rubber hondenspeelgoed wat specifiek is ontworpen voor de verzorging van het hondengebit. Dit speelgoed is voorzien van spikes of juiste inkepingen waardoor er meer wrijving ontstaat en het gebit hierdoor wordt ontdaan van tandplak en vuil tussen de tanden.

Latex hondenspeelgoedOok vind je in ons assortiment veel vinyl hondenspeeltjes. Dit speelgoed is niet bedoeld als kauwspeelgoed omdat het materiaal zachter is. Hondenspeeltjes van latex zijn vaak voorzien van een interne pieper waar jouw hond door wordt uitgedaagd. Het meest bekende hondenspeelgoed gemaakt van latex is de eeuwenoude latex kip maar je vind in ons assortiment tevens latex hondenballen en honden dummies van latex.

Kunststof hondenspeelgoed – Natuurlijk kun je bij ons ook kunststof hondenspeelgoed kopen. Dit speelgoed is zeer makkelijk schoon te maken, kan tegen een stootje en is door het gebruik van een sterk materiaal ook duurzaam. Hondenspeelgoed van kunststof komt in vele vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan frisbees voor leuke apporteerspellen, maar ook verschillende denkspellen zijn verkrijgbaar in kunststof materialen.

Houten hondenspeelgoed – Hondenspeeltjes welke gemaakt zijn van hout zien we voornamelijk terug in de denkspellen voor honden. Hout is een duurzaam materiaal maar je moet het niet erg vinden als er wat tandafdrukken zichtbaar worden in het hout na het spelen. Houten speelgoed is duurzaam en mooi speelgoed voor honden.

Het leukste hondenspeelgoed bij Huisdierplezier

Ben je op zoek naar leuk hondenspeelgoed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huisdierplezier heeft de leukste hondenspeeltjes, de meest uitdagende hondenspellen, sterke speeltjes voor de hond en daarnaast de meest knuffelbare hondenknuffels! Heb je vragen of wil je advies over het maken van de juiste keuze binnen ons grote assortiment hondenspeelgoed, neem dan gerust contact met ons op.

Menu