• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst dezelfde dag verzonden

Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst dezelfde dag verzonden

Hondenren

Hondenren

Op zoek naar een hondenren voor je puppy? Bij Huisdierplezier kan je al een hondenren kopen vanaf €26,49. Een hondenren kan erg goed van pas komen bij de opvoeding van je puppy. Door een handige hondenren hoef je je nooit niet continue in de gaten te houden, omdat hij in de hondenren geen kant op kan. Hij heeft echter wel genoeg ruimte om lekker te bewegen. Er zitten bij ons verschillende hondenrennen in het assortiment welke allemaal een andere maat hebben. Kijk dus goed welke het best bij uw puppy past!

Wanneer je de hondenren op een tochtvrije en overzichtelijke plek zet, voelt je puppy zich veilig en op zijn gemak in zijn ren. Mocht je puppy zich toch niet helemaal op zijn gemak voelen in de hondenren, dan volgt er nu een tip die je zou kunnen toepassen. Wanneer je namelijk een deel van de hondenren af probeert te dekken met een doek, kan dit zo werken dat de puppy minder meekrijgt van de prikkels om zich heen waardoor hij minder onrustig wordt.

Voordelen van een hondenren

Het voordeel van een hondenren of puppyren is dat je je puppy wel veel vrijheid kan bieden, maar dat je hem niet constant in de gaten hoeft te houden. Onze hondenrennen zijn gemakkelijk te verplaatsen waardoor je je puppy op verschillende plekken kan laten rondlopen. Tevens zijn er zelfs puppyrennen die je ook voor konijnen kunt gebruiken.

Ben je niet alleen op zoek naar een zeer fijne hondenren, maar ook naar andere producten die handig kunnen zijn voor jouw trouwe viervoeter. Neem dan eens een kijkje op onze pagina vol met hondenbenodigheden. Naast deze hondenproducten verkopen wij nog veel meer producten voor verschillende soorten dieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan benodigdheden voor katten, vissenvogels  en knaagdieren.

Menu