• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenluiken

Hondenluik

Met een hondeluik kan uw hond zelf kiezen wanneer hij naar binnen of buiten wil. Geef u hond de ultieme vrijheid door zelf te kiezen of hij-zij naar buiten wil of niet. Voor een hond is er niets lekkerder dan buiten rennen en zijn energie kwijt te kunnen.

Premium Photo | Pomeranian dog is waiting for someone to open the door.  cute puppy dog sitting at the front door looking outside

Verschillende hondenluiken

Bij Huisdierplezier beschikken we over een uitgebreid assortiment verschillende hondenluikjes. Voor iedere maat hond hebben we een hondenluik op voorraad. Bekijk voor het actuele aanbod de pagina. De hondenluik is makkelijk te monteren in een deur of een dunnen muur met een dikte tot 30 mm. In de nacht is de hondenluik af te dichten met een speciaal meegeleverde plastic afsluiting.

Verzending en levering van een hondenluik

Bestellingen die worden geplaatst uit België en Nederland worden verzonden met DPD. Om uw een te voorzien van een transparante prijs hebben wij de verzendkosten niet verrekend in de verkoopprijs. De standaard verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling. Met uitzondering van bouwwerken uit de eigen productie hiervoor geldt een ander verzendproces.

Hondenproducten kopen bij Huisdierplezier

Op zoek naar meer dan alleen honden benodigdheden voor buiten, kijk ook eens naar een hondenriem, een hondenmand of een hondenbench? Kijk dan ook bij al onze hondenbenodigdheden voor al deze producten! Ons team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bij Huisdierplezier werken we iedere dag hard om u te voorzien van de beste kwaliteit hondenluiken en andere huisdierartikelen tegen een betaalbare prijs. Bij ons staat kwaliteit op een. Samen met onze leverancier zijn we continu op zoek naar verbeteringen die we kunnen doorvoeren in het aanbod en de producten. Omdat het altijd nog beter kan horen we graag van u wat u van de producten vindt en waar u ruimte tot verbetering ziet.

Menu