• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kennelpanelen

Ontdek ons assortiment kennel panelen!

In onze hondenwinkel vind je een ruim aanbod complete kennels uit directe voorraad. Deze kennels voor buiten bieden alles wat je nodig hebt om een fijne buitenruimte voor de hond te creëren. Naast onze complete buitenverblijven kun je bij ons ook terecht voor kennel panelen. Kun je niet slagen binnen ons standaard assortiment hondenkennels? Dan bieden onze losse hondenkennelpanelen uitkomst! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het samenstellen van jouw ideale hondenkennel óf lees verder voor meer informatie.

Kennelpanelen van Huisdierplezier

Wil jij een hondenkennel samen (laten) stellen voor jouw hond? Met onze kennelpanelen is vrijwel élke wens te vervullen. Onze hondenkennel panelen zijn gemaakt van gegalvaniseerd metaal. Dit maakt de kennel sterk en robuust maar óók duurzaam en bijzonder geschikt voor onze Nederlandse weeromstandigheden. Hiernaast vraagt een metalen hondenkooi voor buiten natuurlijk weinig onderhoud, los van een schoonmaak zijn deze kennels vrijwel onderhoudsvrij. Binnen ons aanbod vind je vijf type panelen;

Spijlpanelen

De kennelspijlpanelen zijn voorzien van spijlen, hebben een hoogte van 184 centimeter en zijn verkrijgbaar in 150, 200 óf 300 cm lengte. De titel van het product geeft aan hoe hoog de pootjes zijn (P) én wat de spijlafstand (S) is. Door gebruik te maken van de opties in het artikel kun je jouw gewenste lengte selecteren. Binnen de spijlpanelen vind je volledig gesloten panelen, deurpanelen met spijlen én spijlpanelen met een doorgang tot het nachthok.

Draadpanelen

Hondenren panelen zijn voorzien van draad, deze worden veelal gebruikt om een hondenren buiten te creëren. Door het gebruik van draad zijn deze panelen ook perfect voor een puppyren of ren voor kleinere honden. De draadpanelen zijn verkrijgbaar in 3 en 4 mm draaddikte en hoogtes van 180 en 184 cm (inclusief pootjes). 

Puppypanelen

Deze panelen zijn perfect voor pups én kleine hondenrassen met een hoogte van 85 cm. Deze puppypanelen zijn verkrijgbaar in spijl puppypanelen én draad puppypanelen (zie hierboven meer informatie) De puppypanelen komen in 2 types; met of zonder deurtje en 3 lengte maten; 100 cm, 150 cm én 200 cm. Hiermee kun je jouw ideale formaat én opstelling creëren. De puppyren panelen zijn van zware kwaliteit, deze zijn niet te vergelijken met panelenrennetjes voor pups. Ze kunnen niet worden omgeduwd of omgestoten waardoor ze meer veiligheid bieden aan jouw kleine hond, pup óf zelfs nestje puppy’s.

Damwandpanelen en dakpanelen

Honden die buiten leven of regelmatig in een hondenkennel verblijven moeten natuurlijk goed beschermd worden tegen verschillende weersinvloeden. Een damwandpaneel biedt mogelijkheden om jouw viervoeter te beschermen tegen wind, regen én direct zonlicht. Hiernaast zijn deze panelen óók handig als je twee honden in één kennel wilt laten verblijven maar ze niet samen kunnen. Zo kun je het damwandpaneel gebruiken als tussenwand. Wil jij een hondenkennel buiten met dak? Ook dakpanelen vallen onder de mogelijkheden. 

Vaste- deur- én panelen met nachthok opening

Je las hierboven al dat er binnen de spijlen en draadpanelen verschillende mogelijkheden zijn. Er zijn namelijk 3 varianten beschikbaar;

Vaste panelen – Deze panelen bevatten geen deur, opening óf doorgang. Het zijn vaste delen waarmee je eenvoudig meters kunt maken om jouw kennel groot te maken. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in vele lengte maten.

Deurpaneel kennel – Deze panelen beschikken over een deurtje, deze kan zowel links als rechtsdraaiend zijn houd hier rekening mee voor praktische toegang. De kenneldeuren hebben allemaal een stevige, goed sluitende vergrendeling welke eenvoudig in gebruik is. Hij biedt tevens de mogelijkheden een hangslot te bevestigen.

Nachthok opening paneelWil jij een hondenkennel met nachthok? Dan is het noodzakelijk dat één paneel voorzien is van een nachthok opening. Hierdoor kun je het nachthok van jouw hond eenvoudig aansluiten zonder ontsnappingsgevaar. Op zoek naar een passend nachthok voor jouw kennel? Neem dan hier een kijkje.

Accessoires voor de hondenkooi buiten

Naast panelen kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor accessoires en benodigdheden voor de kennel. Een handige voerbak of drinkbak bijvoorbeeld maar ook een houten vlonder om jouw hond een fijne slaapplaats te bieden bij lekker weer. Zo maak je jouw honden buitenverblijf compleet!

Laat ons je helpen, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Het aanbod hondenkennelpanelen is zo groot dat we het begrijpen als je door de kennels de panelen niet meer ziet ;) Heb je vragen over ons assortiment, wil je hulp of advies bij het samenstellen van jouw kennel óf ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag. Wij streven ernaar alle panelen uit voorraad te leveren, hierdoor kun je jouw kennel vaak al binnen 2 weken thuis verwachten.  

Menu