• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Hondenkennel

Hondenkennels, kennelpanelen en hondenhokken voor buiten

Is jouw viervoeter het liefst de hele dag buiten, genietend van de frisse lucht? En wil je jouw hond ook buiten een veilige basis bieden? Een plekje om te schuilen voor regen, waar warmte gevonden kan worden op koude dagen en bescherming op zomerse dagen? Bekijk dan eens onze hondenkennels, deze hondenhokken voor buiten zijn handgemaakt met het oog op comfort voor jouw viervoeter. En bieden hiernaast een zeer stijlvolle uitstraling in jouw achtertuin. Ontdek de mogelijkheden in de collectie robuuste hondenkennels van Voldux!

Herdershond, Duitse Herder, Snuit

Verschillende soorten hondenkennels voor buiten

Ons assortiment hondenkennels bestaat uit een serie Voldux hondenkennels voor buiten gebruik. Deze hoogwaardige hondenkennels worden handgemaakt met het oog voor detail én comfort. Binnen de Voldux kennel collectie zijn verschillende modellen verkrijgbaar, zo is er altijd een passend exemplaar te scoren voor jouw geliefde viervoeter. Laten we eerst kijken naar de twee verschillende modellen; een kennel met nachthok óf een kennel zonder nachthok.

voldux hondenkennel siem

Hondenkennel met nachthok

Leeft jouw viervoeter buiten? Dan is een degelijk nachthok essentieel voor jouw hond. Een fijne plek waar jouw hond zich kan terugtrekken en kan schuilen voor regen, wind of zon. Een hondenkennel met nachthok is ideaal voor honden welke permanent buiten verblijven. Een nachthok is in deze noodzakelijk voor de koudere nachten van het jaar en jouw hond zal hier dan ook dankbaar gebruik van maken.

voldux hondenkennel reno voldux hondenkennel luna

Hondenkennel of hondenren voor buiten

Slaapt jouw viervoeter in de nacht lekker binnen maar verblijf deze overdag het liefste buiten? Dan is een hondenkennel of een hondenren voor buiten een hele goede keuze. Op deze manier heeft jouw viervoeter toch een eigen comfortabel plekje in de tuin. Een nachthok is in dit geval niet noodzakelijk maar het kan natuurlijk wel handig zijn op koudere dagen. Hiernaast kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor een geisoleerd nachthok voor de kennel.

Waar worden de Voldux hondenkennels van gemaakt?

De collectie Voldux hondenkennels bestaat uit een serie hoogwaardige hondenkennels, handgemaakt én met een prachtige afwerking. Deze verblijven worden geproduceerd met onderhoudsvrije materialen, hierdoor vragen deze hondenkennels geen jaarlijkse onderhoudsbeurt. In deze collectie vind je hondenkennels van geïmpregneerd hout én hondenkennels gemaakt van Douglas hout afgewerkt met zwart potdeksel. Deze kennels voor honden bieden naast comfort dus óók een prachtige uitstraling in de tuin. We zetten de voordelen even voor je op een rijtje;

  • -        Handgemaakte hondenkennels met hoogwaardige afwerking
  • -        Prachtige robuuste uitstraling voor in jouw achtertuin
  • -        Gemaakt van onderhoudsvrije materialen voor langdurig buitengebruik
  • -        Sterke, robuuste en veilige materialen voor jouw (grote) viervoeter
  • -        Deze hondenkennel bieden een levensduur van zeker 10 tot 15 jaar
  • -        De kennels worden handgemaakt en maatwerk is hierbij ook mogelijk

Kennelpanelen in de hondenkennels voor buiten

In de hondenkennels wordt gebruikt gemaakt van kennelpanelen, deze panelen zorgen voor een stevige én veilige toegang en afsluiting van de kennel. Hiernaast zorgen de kenneldeuren ook voor meer lichtinval in het verblijf, zo heb je altijd goed zicht op jouw geliefde viervoeter. Bij Huisdierplezier verkopen wij ook losse kennel panelen. Hiermee kun je jouw ideale kennel eenvoudig zelf samenstellen met de perfecte afmetingen en opties voor jouw viervoeter.

Wil je advies voor het samenstellen van jouw kennel óf informatie over een van onze kennel panelen, puppy kennel panelen óf draadpanelen voor jouw hondenren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Menu