• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenhokken Onderhoudsvrij

Onderhoudsvrije hondenhokken voor buiten

Leeft jouw hond buiten het gehele jaar of enkel in de zomermaanden? Ben je op zoek naar een fijn verblijf waar jouw hond in de buitenlucht kan verblijven, veilig, onderhoudsvrij en van hoge kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats worden onderhoudsvrije hondenhokken geproduceerd welke er voor zorgen dat jouw hond droog, veilig en comfortabel buiten kan verblijven.

Materialen van onderhoudsvrije verblijven

Onze onderhoudsvrije verblijven voor honden worden geproduceerd uit geimpregneerd tuinhout. Deze houtsoort is sterk, voorbehandeld en vraagt geen hout onderhoud. Een ideaal materiaal voor buitenverblijven voor dieren dus. De verblijven worden geproduceerd door onze eigen timmermannen welke altijd weer zorgen voor een perfect resultaat. Ook voor een goede afwatering wordt gezorgd, want buitenverblijven moeten natuurlijk wel droog blijven op regenachtige dagen. Op de daken van onze eigen productie verblijven wordt gebruik gemaakt van dakleder. 

Onze collectie hondenhokken voor buiten

Binnen ons standaard assortiment vind je meerdere hondenhokken van verschillende afmetingen en modellen. De hokken zijn alle gemaakt van onderhoudsvrije materialen maar zijn gezien vorm verschillend.

Hondenhok Juna Het model Juna uit onze collectie is een compact hondenhok waar gebruik wordt gemaakt van een overdekt terras. De hondn kan op deze manier heerlijk op het terras liggen in de tuin. Dit hok is voorzien van een opening aan de voorzijde en het overhellend dak welke het terras overkapt.

Hondenhok Boas Het grotere model Boas is voorzien van een ruim binnenverblijf. Het hok is voorzien van een open te klappen dak waardoor je altijd goed bij de dieren kunt maar het hok ook makkelijk schoon te maken is. Dit hok is gemaakt van geimpregneerd hout en aan de binnenzijde bewerkt met betonplek. Welke een duurzame en sterke eigenschap heeft, goed tegen vocht kan en eenvoudig schoon te maken is.

Hondenhok Storm Het grootste standaard model in onze collectie, Hondenhok Storm. Dit ruime hondenhok is voorzien van een binnenruimte welke de mogelijkheid geeft aan de hond om heerlijk te rusten. Aan de buitenzijde bevindt zich een terras welke overkapt is en aan twee zijdes is gesloten, hiermee geef je jouw hond een heerljike plek om te genieten van het buitenleven in combinatie met een veilige thuishaven.

Maatwerk hondenhokken, helemaal naar wens!

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrij, sterk en duurzam hondenhok voor buiten maar vind je niet de juiste modellen? Bij ons is het mogelijk om jouw hondenhok zelf te ontwerpen. Onze timmerman gaat graag een uitdaging aan om het verblijf totaal naar jouw wens samen te stellen. Wil je een uitloopruimte met ren? DIt is mogelijk! Gaat jouw voorkeur uit naar een hondenhok met plat dak? Ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te bekijken waar jouw ideale hondenhok aan moet voldoen.

Menu