• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Hondenhokken Onderhoudsvrij

Onderhoudsvrije hondenhokken voor buiten

Leeft jouw hond buiten het gehele jaar of enkel in de zomermaanden? Ben je op zoek naar een fijn verblijf waar jouw hond in de buitenlucht kan verblijven, veilig, onderhoudsvrij en van hoge kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze collectie hondenhokken vind je een groot aanbod onderhoudsvrije hondenverblijven voor buiten. Zo bied je jouw hond niet alleen het beste, je maakt het ook een stuk makkelijker voor jezelf!

Hoofdmateriaal van onderhoudsvrije verblijven

De hondenhokken van Huisdierplezier staan voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Binnen onze collectie vind je een divers aanbod, waarbij alle hokken één ding gemeen hebben; ze zijn onderhoudsvrij en bieden een lange levensduur. Juist omdat wij het belangrijk vinden kwaliteit te leveren adviseren wij deze verblijven met trots. Hieronder lees je verschillende mogelijkheden voor jouw onderhoudsvrij honden hok voor buiten.

Hondenhok materiaal dikte. Veel hondenhokken voor buiten zijn gemaakt van plaatmateriaal. Op deze manier is het mogelijk op vrij goedkope manier een grote ruimte te creëren voor de hond. Echter is plaatmateriaal vaak helemaal niet geschikt voor het huisvesten van een hond. De materialen zijn te dun bij harde wind, laten veel vocht door in het hok en zijn daarnaast niet bestand tegen scherpe hondentanden. Voor de luxe hondenhokken uit de Voldux collectie wordt gebruik gemaakt van sterke houten materalen, stevige dikke frames voor het hondenhok en een goede afwerking met rabatdelen. Ter vergelijking plaat materiaal heeft een dikte van ongeveer 10 mm en rabathout heeft een dikte van ongeveer 1,8 cm dit verschil is dus aanzienlijk.

Afwerking van hondenhok. Ook voor de afwerking van het hondenhok is het belangrijk dat er goede materialen gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dakafwerking van een hondenhok. Een hondenhok met dak kan gemaakt worden van hout, dit sluit af en houdt de hond zeker wel even droog. Maar wanneer de hond altijd buiten verblijft wil je natuurlijk zo min mogelijk vocht in het hok. Een goede afwatering is dan zeker belangrijk, de Voldux hondenhokken zijn voorzien van daken bedekt met dakleer, wat ervoor zorgt dat jouw hond het gehele jaar door droog kan liggen in het hondenhok. De meeste hondenhokken zijn hiernaast voorzien van een opklapbaar dak waardoor je altijd goede toegang hebt tot de hond en het hondenhok eenvoudig kunt schoonmaken.

Onze collectie hondenhokken voor buiten

Binnen ons standaard assortiment vind je meerdere hondenhokken van verschillende afmetingen en modellen. De hokken zijn alle gemaakt van onderhoudsvrije materialen, maar zijn gezien vorm verschillend. Op deze manier dragen ze alle de voordelen van een luxe hondenhok maar kun je het model afstellen op jouw wensen en die van jouw hond.

Hondenhok Voldux | De collectie hondenhokken van Voldux zijn handgemaakt van onderhoudsvrij hout in diverse soorten; 16 mm vuren, douglas en potdekel zijn veel gebruikte materialen voor deze hokken voor buiten. De luxe hondenhokken bieden comfort, ruimte én mogelijkheden. In de collectie vind je dan ook prachtige hondenkennels met nachthok, een hondenhok met veranda óf een luxe compleet buitenverblijf voor jouw hond. Ook is mogelijk een hondenhok op maat te laten produceren. Ideaal wanneer je een exacte maat zoekt voor jouw hondenkennel buiten. 

Geisoleerd hondenhok voor buiten | Wanneer jouw hond buiten leeft, is het belangrijk dat er voldoende bescherming is voor verschillende weersinvloeden. Warmte in de winter en koelte in de zomermaanden. In dit geval is het slim te kiezen voor een hondenhok geisoleerd, hierdoor ben je er zeker van dat je jouw hond het beste biedt in jouw achtertuin. De geisoleerde hokken zijn gemaakt van koelcelpanelen, oftewel sandwichpanelen dit materiaal heeft een hoge isolatie waarde en biedt hierdoor enorm veel comfort aan jouw viervoeter. 

Maatwerk hondenhok laten produceren?

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrij, sterk en duurzaam hondenhok voor buiten maar vind je niet de juiste modellen? Bij ons is het mogelijk om jouw hondenhok zelf te ontwerpen. Onze timmerman gaat graag een uitdaging aan om het verblijf totaal naar jouw wens samen te stellen. Wil je een uitloopruimte met ren? Dit is mogelijk! Gaat jouw voorkeur uit naar een hondenhok met plat dak? Ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw maatwerk hondenhok. 

Voordelen van een onderhoudsvrij hondenhok

Wij zijn ons ervan bewust dat het aankopen van een luxe hondenhok een hele uitgave is. Je wilt immers het beste voor jouw huisdier maar natuurlijk ook waar voor je geld. Onze hondenhokken hebben een goede prijs kwaliteit verhouding, graag zetten we de voordelen van onze verblijven dan ook even op een rijtje voor je: 

  • Duurzaam: De hondenhokken hebben een gemiddelde levensduur van 10-15 jaar én langer
  • Garantie : Door het vertrouwen in deze producten kunnen wij 2 jaar garantie bieden
  • Onderhoudsvrij : Onze luxe hondenhokken vragen geen onderhoud naast de schoonmaak
  • Maatwerk : We kunnen aan vrijwel elke wens voldoen
  • Comfort : Onze hondenhokken zijn ontworpen met oog voor comfort en veiligheid
  • Snelle levering : Veel hondenhokken kunnen we uit voorraad en vaak binnen 6 werkdagen leveren
  • Thuisbezorgd : Geen paniek over vervoer, wij komen het hondenhok bij je thuis bezorgen

Huisdierplezier is jouw online specialist!

Naast prachtige onderhoudsvrije hondenhokken kun je bij Huisdierplezier ook terecht voor andere hondenbenodigdheden. In onze hondenwinkel vind je een totaal aanbod voor jouw hond waar je naar hartelust kunt shoppen tussen de prachtige hondenmanden, overheerlijke hondensnacks en het leukste hondenspeelgoed! Niet alleen voor leuke hondenproducten kun je bij ons terecht, wij schrijven ook regelmatig leuke en/of informatieve blogartikelen over honden zoals;

Blog: "Hoe maak je een pup zindelijk?"
Blog: "Halsband of hondentuig?"
Blog: "Maatwerk dierenverblijf!"
Blog: "Hoe verzorg je een hond?"
Blog: 
"Populairste hondenrassen"
Blog: "Hoe kies je de juiste hondenbench?"

0

Menu