• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Drinkbakken

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Honden drinkbakken

Buiten de aanschaf van een hondenbak met goed hondenvoer, is het natuurlijk van groot belang dat u ook honden drinkbakken thuis heeft staan. Net als wij, moeten ook dieren kunnen drinken wanneer ze dorst hebben. En dan hebben we het niet over het plasje water op de grond, maar over een systeem waardoor uw hond heerlijk fris water kan drinken.

Verschillende soorten honden drinkbakken

Allereerst moet u een keuze maken in wat voor soort honden drinkbakken u geïnteresseerd bent. Zo zijn er de traditionele honden drinkbakken. De honden drinkbakken die er praktisch hetzelfde uitzien als de etensbak, en kan hier dus mooi op worden afgestemd. Door hier water in te doen kan uw hondje drinken wanneer hij of zij dat wil.

Een nieuw systeem..

Een geheel nieuw systeem is het niet, we zijn er al langer mee bekend. Wel is het een flinke vooruitgang op de traditionele honden drinkbakken. Een drinkfontein voor honden, te vinden onder de honden drinkbakken. Een drinkfontein zorgt ervoor dat uw hond 24 uur per dag schoon en gezuiverd drinkwater heeft. Een juweeltje onder de honden drinkbakken. Het water is in deze fontein constant in circulatie en wordt voortdurend gezuiverd waardoor het water wat uw hond binnen krijgt altijd schoon is.

Hulp bij het uitzoeken van de juiste honden drinkbakken

Bent u benieuwd welke soort honden drinkbakken bij uw hond passen? Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Tegen lage verzendkosten bezorgen wij uw bestelling bij uw thuis. Niet alleen zijn de lage kosten zo aantrekkelijk, ook zorgen wij ervoor dat u uw bestelling binnen 2 dagen bij u thuis heeft. Niks is zo vervelend als lang moeten wachten op uw bestelling. Mochten de honden drinkbakken u uiteindelijk toch niet bevallen? Dan mag u ze gewoon retourneren en dan krijgt u uw geld terug. Heeft u hier vragen over? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij onze andere hondenbenodigdheden!

Menu