• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Anti Schrokbak

Anti-schrokbak voor de hond

Op zoek naar een goede anti-schrokbak voor jouw hond? Deze zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf €19,99! Een anti-schrokbak wordt ook wel slow feeder genoemd en kan erg handig zijn wanneer je puppy of hond te snel en te gulzig zijn eten op eet en dus zijn eten aan het opschrokken is. De anti schrok bak sort ervoor dat de hond zijn best moet doen om het voer te eten. Dit bevorderd rustig eten wat beter is voor de gezondheid van jouw hond. Op deze pagina bekijken we de verschillende mogelijkheden op het gebied van anti schrok bakken voor de hond in onze hondenwinkel

Hongerige hond zit op de grond in de buurt van een voerbak en vraagt om eten. leuke staffordshire terriërhond die omhoog kijkt en om traktaties bedelt | Premium Foto

Waarom een anti-schrokbak?

Heeft jouw hond zijn voerbak al leeg voor je jezelf hebt kunnen omdraaien? Het kan voor je puppy of hond slecht zijn dat hij schrokt, waardoor een anti-schrokbak handig zou kunnen zijn. Schrokken kan namelijk een aantal gevolgen hebben:

  • Doordat je pup of hond niet goed kauwt op zijn brokken, komen er grote stukken voer onverteerd in zijn maag. Dit kan ervoor zorgen dat zijn spijsvertering belast wordt.
  • Doordat je pup of hond niet op zijn brokken kauwt, mist hij de gebit reinigende werking van de brokken.
  • Door het schrokken krijgt je pup of hond veel lucht naar binnen, waardoor hij winderig kan worden.
  • Doordat je pup of hond zijn brokken erg snel eet vertraagt dat het gevoel van verzadiging, waardoor je pup of hond langer door kan eten. Door niet gebruik te maken van een anti-schrokbak kan dit ervoor zorgen dat je pup of hond een grotere kans maakt op overgewicht.
  • Schrokken kan bij je hond een ernstige maagtorsie veroorzaken. Bij een maagtorsie draait de maag van de puppy zich in de buikholte om zijn as, waardoor verschillende toe- en afvoerwegen worden geblokkeerd. Echter gaat de vertering gewoon door, waardoor er gasvorming ontstaat. Dit is levensgevaarlijk voor honden, dus mocht dit gebeuren, neem dan gelijk contact op met de dierenarts!

Verschillende soorten anti-schrokbakken

Wanneer je op zoek bent naar een anti schrok bak of slow feeder is het natuurlijk wel handig te weten welke mogelijkheden er zijn. Niet elke hondenvoerbak is geschikt voor elke hond en daarnaast bestaan er verschillende soorten slowfeeders voor verschillende doeleinden. Hieronder bekijken we graag de mogelijkheden voor de slow feeders uit ons assortiment;

Voerbak Fusion Slow Feeder

Anti schrok bak voor beginners - Wanneer je een honden voerbak wilt gebruiken met een slowfeeder moet de hond hier soms wat aan wennen. Normaal gesproken kan de hond makkelijk zijn brokken eten uit de voerbak maar met een slowfeeder wordt dit lastiger. Wanneer je wilt beginnen met het gebruik van een anti schrok bak voor de hond kun je het beste eenvoudig beginnen met een hondenvoerbak zoals hierboven staat afgebeeld.

Hondenvoerbak Slowfeeder Bibi

Kunststof anti schrok bak voor de hond - Wil jij de voerbak eenvoudig schoon kunnen maken en moet de voerbak hiernaast ook gemaakt zijn van veilige materialen? Kies dan voor een kunststof hondenvoerbak met anti schrok optie. Deze voerbakken zijn eenvoudig schoon te maken en hierdoor ook te gebruiken met natvoer of vers vlees voor de hond.

Hondenvoerbak Slowfeeder Osto Zwart

Stijlvolle anti schrok bak of slowfeeder - Het oog wil ook wat, dat geldt natuurlijk ook voor de accessoires voor jouw hond. Deze prachtige slowfeeders bieden naast de voordelen van een slowfeeder ook een mooi uiterlijk. Deze mooie zwarte voerbak is ook verkrijgbaar in andere kleuren en hiernaast zijn deze te verkrijgen in verschillende maatvoeringen.

Likmat Yummee Small Groen

Een likmat voor de schrokker - Biedt jij jouw hond regelmatig nat voer of andere smeersels? Gebruik hiervoor een likmat en merk dat jouw hond rustig en comfortabel kan eten of beter gezegd likken van zijn voeding. Deze likmatten zijn ideaal om rust te brengen bij de hond en hierdoor ook perfect geschikt voor bijvoorbeeld pups welke lastig rust kunnen vinden. Maak gebruik van de likmat in de hondenbench, puppyren of zelfs tijdens het badderen. Gegarandeerd succes voor jong én oud!

Hulp bij het kiezen van een anti-schrokbak

Weet je niet helemaal zeker welke anti-schrokbak geschikt is voor jouw puppy of hond? Wij helpen je graag verder. Ben je toevallig op zoek naar andere hondenbenodigdheden? Neem een kijkje! Wij verkopen ook normale hondenvoerbakken en verschillende producten voor de huisvesting van jouw hond! Ook deze producten hebben een A-kwaliteit, want ook wij willen het beste voor jouw hond! Wil je meer lezen over honden in het algemeen, de verzorging van jouw hond of wil je hulp bij het kiezen van de juiste producten? Lees dan zeker eens onze hondenblogs, waar je informatie vindt over alles van jouw hond:

- Hoe kun je de hond vermaken in de hondenbench?
- Hoe kies je de juiste hondenbench voor jouw hond?
- Veilig op pad met je viervoeter in het donker!
- Hoe verzorg je een hond?
- Benchtraining voor jouw puppy?

Menu