• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Update 1-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Jouw bestelling wordt ondanks de corona crisis dezelfde dag verzonden
Indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur.

Update 1-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten op 
werkdagen voor 13:00 besteld dezelfde dag verzonden

Hondenmand ovaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hondenmand ovaal

Op zoek naar de nieuwe favoriete plek van uw hond, een hondenmand ovaal. Zoek niet verder, bij Huisdierplezier hebben wij de hondenmand ovaal die bij uw hond past. U heeft de keuze uit een scala aan ovale hondenmanden, zodat u altijd slaagt in uw zoektocht naar de nieuwe favoriete plek van uw hond.

Belangrijke tips bij het uitzoeken van een hondenmand ovaal.

De hondenmand ovaal is voor een hond de belangrijkste plek in het huis. Het moet een plaats zijn waar uw hond zich terug kan trekken na een lange dag spelen en ravotten. Baasjes moeten tijdens het uitzoeken van een hondenmand ovaal letten op de volgende belangrijke punten:

  • De hondenmand ovaal moet voldoende steun bieden aan de rug van de hond. Op deze manier biedt u uw hond een plaats zonder irritatie en stress aan de gewrichten.
  • De hondenmand ovaal moet eerder te groot zijn dan te klein. Honden die de nacht doorbrengen in een te kleine mand kunnen in de loop van de tijd slaapproblemen ontwikkelen en kunnen een hekel krijgen aan de mand.
  • Let op de speciale eigenschappen die per mand verschillend kunnen zijn. Er zijn bijvoorbeeld ovale hondenmanden met speciale vullingen die de slaapergonomie van de hond ondersteunt en de hond de ultieme slaapcomfort biedt.

Hondenmandenovaal van Huisdierplezier

Huisdierplezier hecht veel waarde aan de gezondheid en comfort van uw hond. Om die reden werken wij uitsluitend met leveranciers die fabriceren met top kwaliteit materialen. De service van Huisdierplezier gaat verder dan alleen uw hond. Ook voor u streven wij naar optimale comfort en service. Tijdens het plaatsen van uw order bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden waaronder Ideal, Paypal en achteraf betalen. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop kunt u het product retourneren en ontvangt u uw geld terug. Nieuwsgierig geworden op welke manier u uw hond verder kan verwennen? Neem een kijkje bij onze hondenmanden, hondenloopplanken, hondenbenches en hondenbuggy's.

Menu