• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Corona update 18-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Corona update 18-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenmand ovaal

Hondenmand ovaal

Op zoek naar de nieuwe favoriete plek voor jouw hond, een hondenmand ovaal?  Een heerlijke zachte hondenmand met ovale vorm voor jouw bulldog, een kunststof hondenmand welke bestand zijn tegen de scherpe tanden van jouw herder of een verkoelende hondenmand voor in de zomermaanden? Zoek niet verder, bij Huisdierplezier hebben wij de hondenmand ovaal die bij jouw hond past. Bij Huisdierplezier heb je de keuze uit een scala ovale hondenmanden, zodat je altijd slaagt in de zoektocht naar de nieuwe favoriete plek van jouw hond!

Belangrijke tips bij het uitzoeken van een ovale hondenmand.

De hondenmand is voor een hond de belangrijkste plek in het huis. Het moet een plaats zijn waar jouw hond zich terug kan trekken na een lange dag spelen en ravotten. Baasjes moeten tijdens het uitzoeken van een hondenmand ovaal letten op de volgende belangrijke punten:

  • De hondenmand ovaal moet voldoende steun bieden aan de rug van de hond. Op deze manier bied je jouw hond een plaats zonder irritatie en stress aan de gewrichten.
  • De hondenmand ovaal moet eerder te groot zijn dan te klein. Honden die de nacht doorbrengen in een te kleine mand kunnen in de loop van de tijd slaapproblemen ontwikkelen en kunnen een hekel krijgen aan de mand.
  • Let op de speciale eigenschappen die per mand verschillend kunnen zijn. Er zijn bijvoorbeeld ovale hondenmanden met speciale vullingen die de slaapergonomie van de hond ondersteunt en de hond de ultieme slaapcomfort biedt.

Hondenmandenovaal van Huisdierplezier

Huisdierplezier hecht veel waarde aan de gezondheid en comfort van jouw hond. Om die reden werken wij uitsluitend met leveranciers die fabriceren met top kwaliteit materialen. De service van Huisdierplezier gaat verder dan alleen jouw hond. Ook voor jou streven wij naar optimale comfort en service. Tijdens het plaatsen van de order bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden waaronder Ideal, Paypal en achteraf betalen. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met deaankoop kun je het product retourneren en ontvangt u het geld terug. Nieuwsgierig geworden op welke manier je jouw hond verder kan verwennen? Neem een kijkje bij onze hondenmanden, hondenloopplanken, hondenbenches en hondenbuggy's.

Menu