• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Hondenbed

Hondenbed

Een hondenbed is een fijne slaapplek voor uw hond. Na een drukke dag vol spelen en wandelen is het heerlijk voor een hond om op zijn eigen hondenbed uit te rusten. Uw trouwe viervoeter verdient het om een geheel eigen plekje te hebben. Lees snel verder over hoe u het beste een fijn plekje kunt creëren voor uw hond!

Hondenbed gebruiken

De meeste baasjes hebben geen idee dat er een aantal factoren komen kijken bij het gebruik van een hondenbed. Om u te wijzen op enkele belangrijke punten hebben wij een handig overzichtje gemaakt:

  • Let er op waar u het hondenbed plaatst. Een plek waar het te veel tocht is nooit goed, maar een te warme plaats ook niet. Ook is het belangrijk dat het hondenbed op een rustige plek ligt. Zo kan uw hond volledig uitrusten
  • Het is belangrijk dat het hondenbed regelmatig schoongemaakt wordt. Een hond brengt na een dag spelen veel bacterieën met zich mee. Deze verspreiden zich over het kussen en kunnen op een gegeven moment uw hond ziek maken. Het is daarom ook van belang om een materiaal te nemen wat makkelijk schoon te maken is
  • Het aanschaffen van de juiste grootte is een vereiste. Hoewel dit logisch klinkt, gaat dit toch vaak nog fout. Uw hond moet languit op het hondenbed kunnen liggen. Meet daarom uw hond van kop tot staart op en tel hier 10 centimeter bij op. Zo weet u zeker dat het bed goed is!

Het aanschaffen van een hondenbed

Een hondenbed koopt u bij Huisdierplezier.nl. Hier profiteert u namelijk van de beste service. Wij bieden u niet alleen A-kwaliteit producten, maar ook bijvoorbeeld een snelle levering. Plaats uw bestelling en u kunt uit een van onze betaalmethodes kiezen, het achteraf betalen is er daar één van. Binnen enkele werkdagen komt het hondenbed thuis en is het niet goed, dan krijgt u gewoon uw geld terug. Bent u niet alleen op zoek naar een hondenbed, maar ook naar allerlei andere hondenbenodigdheden voor uw trouwe viervoeter! Kijk bijvoorbeeld even tussen de halsbanden of de andere honden accessoires.

Menu