• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Corona update 15-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Corona update 15-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenbank

Hondenbank

Een hondenbank is ideaal voor een hond om op te rusten. Een hondenbank is eigenlijk een luxe versie van een hondenmand. Hierdoor zal uw hond zich als een waardig lid van de familie voelen. Wilt u ook het allerbeste voor uw hond? Kies dan voor een hondenbank!

Hondenbank als uitstekende keuze

Een hondenbank is een uitstekende keuze voor uw trouwe viervoeter. Terwijl u relaxed naar een dag werken op de bank, kan uw hond ook uitrusten op zijn of haar eigen hondenbank. Een bank biedt niet alleen luxe voor uw hond, maar deze staat ook nog eens heel leuk bij uw interieur. Er zijn verschillende soorten beschikbaar met verschillende kleuren stofferingen. Zo kunt u de leukste uit ons assortiment kiezen! Daarnaast zijn al onze hondenbanken eenvoudig schoon te maken. Na het buiten spelen kunnen de pootjes van uw hond vies zijn, daarom is het fijn dat de bank eenvoudig te reinigen is. In ons assortiment hebben wij een gezondheidsbed opgenomen. Deze orthopedische hondenbank past zich volledig aan, aan de lichaamstemperatuur van uw hond. Dit zorgt voor een drukontlasting voor de ruggengraat en gewrichten. Kortom biedt een gezondheidsbed het beste ligcomfort! Bekijk ons assortiment en kies de leukste en beste hondenbank voor uw hond uit.

Hondenbank aanschaffen

Wilt u ook zo’n luxe hondenbank voor uw hond? Dan bestelt u deze bij Huisdierplezier.nl. Plaats uw bestelling en kies voor een van onze betaalmethodes. Vervolgens is de bestelling afgerond en kunt u de producten binnen enkele werkdagen bij u thuis verwachten. Bent u niet helemaal tevreden? Dan is ruilen bij ons geen probleem en u kunt ook gewoon uw geld terug krijgen. Naast een hondenbank kunt u nog veel meer hondenbenodigheden aanschaffen, denk bijvoorbeeld aan een hondenhok of halsband . A kwaliteit producten en een uitstekende service, daar staan wij van Huisdierplezier voor!

Menu