• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenkussen rond

Hondenkussen rond

Een hondenkussen rond is een heerlijke plek voor uw hond om tot rust te komen. Bent u op zoek naar een hondenkussen rond? Bij Huisdierplezier vindt u al een hondenkussen rond vanaf €25,90. Vanwege de ruime keuze uit verschillende kleuren en formaten, is er altijd een hondenkussen rond die mooi in uw inrichting past.

De voordelen

Wanneer u een hondenkussen rond aanschaft heeft dit voordelen voor uw hond. Met een hondenkussen rond heeft uw hond altijd een plekje om zich terug te trekken en tot zichzelf te komen. Er is een hondenkussen rond voor elk type hond. Of u nu een extra kleine hond heeft, of een extra grote hond heeft. Al onze hondenkussens rond zijn van het merk Flamingo. Doordat hondenkussen rond is gemaakt van polyester, is het een heerlijk zacht en lekker warme plek voor uw hond. Bij Huisdierplezier staat het welzijn van uw huisdier voorop. Wij leveren u daarom ook alleen producten van A-kwaliteit. Wilt u de producten liever eerst zien en daarna pas kopen? Bij ons is het mogelijk om uw producten achteraf te betalen.

Naast alle accessoires voor uw hond, kunt u ook voor een groot aantal andere producten bij ons terecht. U vindt bij ons ook de beste accessoires voor uw vissen, konijnen of vogels!

Heb je vragen over hondenkussen rond?

Als u vragen heeft over hondenkussen rond staan onze medewerkers voor u klaar. Onze klantenservice is te bereiken door te bellen naar +31(0) 850656263, daarnaast is het ook mogelijk om uw vraag te stellen via de e-mail. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@huisdierplezier.nl. Bij Huisdierplezier kunt u altijd veilig en snel online betalen via verschillende betaalmethodes. Mocht het zo zijn dat het door u bestelde hondenkussen rond, of een van de andere producten van uw bestelling toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u 14 dagen de tijd om deze te retourneren.

Menu