• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Corona update 15-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Corona update 15-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenkussen rond

Hondenkussen rond

Of het nu gaat over een groot hondenkussen in rond formaat voor jouw bulldog, een heerlijke zacht rond hondenkussen voor jouw Jack Russel of een waterafstotend rond hondenkussen voor jouw herdershond bij Huisdierplezier is de keuze enorm op het gebied van hondenkussens. Een rond hondenkussen zorgt voor comfort en een veilig gevoel tijdens een powernap of een goede nachtrust. 

De voordelen

Wanneer je een hondenkussen rond aanschaft heeft dit voordelen voor jouw hond. Met een hondenkussen rond heeft jouw hond altijd een plekje om zich terug te trekken en tot zichzelf te komen. Er is een hondenkussen rond voor elk type hond. Of je nu een extra kleine hond hebt, of een extra grote hond. Al onze hondenkussens rond zijn van het merk Flamingo. Doordat hondenkussen rond is gemaakt van polyester, is het een heerlijk zacht en lekker warme plek voor de hond. Bij Huisdierplezier staat het welzijn van jouw huisdier voorop. Wij leveren daarom ook alleen producten van A-kwaliteit. Wil je de producten liever eerst zien en daarna pas kopen? Bij ons is het mogelijk om de producten achteraf te betalen.

Naast alle accessoires voor de hond, kun je ook voor een groot aantal andere producten bij ons terecht. Zo vind je bij ons ook de beste accessoires voor jouw vissen, konijnen of vogels!

Heb je vragen over hondenkussen rond?

Als je vragen hebt over hondenkussen rond staan onze medewerkers voor je klaar. Onze klantenservice is te bereiken door te bellen naar +31(0) 850656263, daarnaast is het ook mogelijk om een vraag te stellen via de e-mail. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@huisdierplezier.nl. Bij Huisdierplezier kun je  altijd veilig en snel online betalen via verschillende betaalmethodes. Mocht het zo zijn dat het door jouw bestelde hondenkussen rond, of een van de andere producten van de bestelling toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Twijfel je over het maken van de juiste keuze voor jouw hond? Neem dan gerust contact met ons op!

Menu