• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenkussen rechthoekig

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hondenkussen rechthoekig

Ben je op zoek naar een hondenkussen rechthoekig? Bij Huisdierplezier heb je keuze uit meer dan 300 hondenkussens rechthoekig. Al vanaf € 4,50 hebben wij een hondenkussen welke geschikt is voor jouw viervoeter. Een perfect plekje voor de hond om lekker te liggen en uit te rusten na een dag lang spelen en ravotten! 

Onze producten

Naast hondenkussen rechthoekig bestaat ons assortiment uit meer dan 20.000 andere producten. Al onze producten zijn van A-kwaliteit en het is mogelijk om achteraf te betalen. Hondenkussen rechthoekig is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Er is een hondenkussen rechthoekig voor extra klein, klein, medium, groot en extra grote honden. Een voordeel van een rechthoekig kussen is, dat dit kussen makkelijk in een hoek gelegd kan worden. Hierdoor heb jij er minder last van dat het hondenkussen rechthoekig in de weg ligt en voelt jouw hond zich sneller veilig en comfortabel. Daarnaast is het zo dat jouw hond zich op een hondenkussen rechthoekig makkelijk uit kan rekken en goed de ruimte heeft. Hondenkussen rechthoekig is naast verschillende afmetingen en materialen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het ruime aanbod is er altijd een geschikt hondenkussen rechthoekig voor in jouw huis!

Naast hondenkussen rechthoekig kun je ook bij ons terecht voor alle andere hondenbenodigdheden. Of je nu op zoek bent naar een halsband of een hondentrap.

Heb je vragen over hondenkussen rechthoekig?

Als je vragen hebt over hondenkussen rechthoekig kun je bij onze klantenservice terecht. Onze medewerkers zijn te bereiken door te bellen naar +31(0) 850656263, daarnaast is het ook mogelijk om jouw vraag te stellen via de e-mail. Dit kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@huisdierplezier.nl. Bij huisdierplezier kun je altijd veilig en snel online betalen via verschillende betaalmethodes. Mocht het zo zijn dat het door jouw bestelde product toch niet helemaal is zoals je had verwacht, dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren.

Menu