• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Hondenkussen rechthoekig

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hondenkussen rechthoekig

Bent u op zoek naar een hondenkussen rechthoekig? Bij Huisdierplezier heeft u keuze uit meer dan 300 hondenkussens rechthoekig. Al vanaf €4,50 hebben wij een hondenkussen die geschikt is voor uw viervoeter. Een perfect plekje voor uw hond om lekker te liggen en uit te rusten.

Onze producten

Naast hondenkussen rechthoekig bestaat ons assortiment uit meer dan 20.000 andere producten. Al onze producten zijn van A-kwaliteit en het is mogelijk om achteraf te betalen. Hondenkussen rechthoekig is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Er is een hondenkussen rechthoekig voor extra klein, klein, medium, groot en extra grote honden. Een voordeel van een rechthoekig kussen is, dat dit kussen makkelijk in een hoek gelegd kan worden. Hierdoor heb jij er minder last van dat het hondenkussen rechthoekig in de weg ligt en voelt jouw hond zich sneller veilig en comfortabel. Daarnaast is het zo dat jouw hond zich op een hondenkussen rechthoekig makkelijk uit kan rekken en goed de ruimte heeft. Hondenkussen rechthoekig is naast verschillende afmetingen en materialen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het ruime aanbod is er altijd een geschikt hondenkussen rechthoekig voor in uw huis!

Naast hondenkussen rechthoekig kunt u ook bij ons terecht voor al uw andere hondenbenodigdheden. Of u nu opzoek bent naar een halsband of een hondentrap.

Heb je vragen over hondenkussen rechthoekig?

Als je vragen hebt over hondenkussen rechthoekig kun je bij onze klantenservice terecht. Onze medewerkers zijn te bereiken door te bellen naar +31(0) 850656263, daarnaast is het ook mogelijk om uw vraag te stellen via de e-mail. Dit kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@huisdierplezier.nl. Bij huisdierplezier kunt u altijd veilig en snel online betalen via verschillende betaalmethodes. Mocht het zo zijn dat het door u bestelde product toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u 14 dagen de tijd om deze te retourneren.