• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst dezelfde dag verzonden

Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst dezelfde dag verzonden

Hondenhek

Hondenhek

Op zoek naar een manier om bepaalde ruimtes in huis af te sluiten voor de hond? Een hondenhek biedt hiervoor de oplossing. Met een hondenhek kunt je ruimtes zo afsluiten dat jij er nog wel in kan, maar dat de hond er niet meer bij kan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuken. Heb jij een hond welke een uitdaging ziet in het plunderen van de keukenkastjes? Een hond welke bij jouw afwezigheid maar al te graag op bed gaat liggen? Of een pup welke absoluut niet in de ruimte mag komen waar jouw aquarium staat? Dan is een hondenhek  uit ons assortiment huisvesting binnen een oplossing welke jij zeker kunt gebruiken!

De ontdekker

Honden zijn van nature ontdekkers en gaan op avontuur uit om de omgeving te verkennen. Echter kan dit voor onveilige situaties zorgen je wilt natuurlijk niet dat je hond de trap op klimt of nog erger afvalt. Voor jongen honden is traplopen slecht voor de heupen en de aangrenzende spieren plaats daarom altijd een hondenhek wanneer jouw puppy op ontdekkingsreis gaat. Ook is het niet wenselijk om een hond de vrije toegang te bieden voor kamers waar baby’s en peuters spelen. Wat voor een hond als spelen wordt gezien kan voor het kindje een onprettige situatie opleveren.

Verschillende soorten hondenhekken

Bij Huisdierplezier heb je een ruime keuze uit verschillende soorten hondenhekken. De 2 belangrijkste soorten zijn het traphek en de auto hek. Zo als de namen al vermoeden kun je met een traphek de trap afsluiten en met een autohek de achterbak van de auto. Met een hondenhek bij de trap creëer je een stukje veiligheid binnen het huis, de hond kan de trap niet op komen. Ook kun je er voor kiezen het traphekje voor honden in een deurpost te plaatsen. Zo voorkom je dat jouw hond aan de eettafel gaat zit, ontsnapt naar buiten of zijn tijd doorbrengt in het bedje van jouw pasgeboren baby.

Honden in de auto

Een hondenhek in de auto zorgt ervoor dat een hond niet van de achterbak naar voren klimt en door de auto heen gaat springen. Dit kan voor onveilige situaties zorgen tijdens het rijden. Wanneer je jouw hond mee neemt op reis naar het buitenland is het verstandig om goed de regelgeving van het land te bestuderen. Zo is het in Duitsland verplicht om de hond te vervoeren in een bench of achter een hondenhek. Kom niet voor vervelende verrassingen te staan tijdens jouw vakantie en ga goed voorbereid op pad.

Meer van huisdierplezier.nl

Bekijk ook eens de andere producten van huisdierplezier op zoek naar een hondenriem, een hondenmand of een hondenbench? Kijk dan ook bij al onze hondenbenodigdheden voor al deze producten! Indien je vragen hebt over een van de producten kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Menu