• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Hondenhek

Hondenhek

Op zoek naar een manier om uw ruimtes af te sluiten voor uw hond? Een hondenhek biedt hiervoor de oplossing. Met een hondenhek kunt u ruimtes zo afsluiten dat u er nog wel in kan, maar dat uw honden er niet meer bij kan.

De ontdekker

Honden zijn van nature ontdekkers en gaan op avontuur uit om de omgeving te verkennen. Echter kan dit voor onveilige situaties zorgen je wilt natuurlijk niet dat je hond de trap op klimt of nog erger afvalt. Voor jongen honden is traplopen slecht voor de heupen en de aangrenzende spieren plaats daarom altijd een hondenhek wanneer uw puppy op ontdekkingsreis gaat. Ook is het niet wenselijk om een hond de vrije toegang te bieden voor kamers waar baby’s en peuters spelen. Wat voor een hond als spelen wordt gezien kan voor het kindje een onprettige situatie opleveren.

Verschillende soorten hondenhekken

Bij Huisdierplezier heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten hondenhekken. De 2 belangrijkste soorten zijn de traphek en de auto hek. Zo als de namen al vermoeden kunt u met een traphek de trap afsluiten en met een autohek de achterbak van uw auto. Met een hondenhek bij de trap creëert u een stukje veiligheid binnen het huis uw hond kan de trap niet op komen wat slecht is voor zijn heupen of van de trap afvallen.

Honden in de auto

Een hondenhek in de auto zorgt ervoor dat een hond niet van de achterbak naar voren klimt en door de auto heen gaat springen. Dit kan voor onveilige situaties zorgen tijdens het rijden. Wanneer u de hond mee neemt op reis naar het buitenland is het verstandig om goed de regelgeving van het land te bestuderen. Zo is het in Duitsland verplicht om uw hond te vervoeren in een bench of achter een hondenhek. Kom niet voor vervelende verassingen te staan tijdens uw vakantie en ga goed voorbereid op pad.

Meer van huisdierplezier.nl

Bekijk ook eens de andere producten van huisdierplezier opzoek naar een hondenriem, een hondenmand of een hondenbench? Kijk dan ook bij al onze hondenbenodigdheden voor al deze producten! Indien u vragen heeft over een van de producten kan u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Menu