• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Angelique.K - 9
Pluspunten
"Goede service en snelle reactie bij problemen. Mijn product was helaas kapot gegaan onderweg, wat na..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Hondenhokken Onderhoudsvrij

Hondenhok eigen productie

Ben je op zoek naar leuk hondenhok voor je lieve viervoeter? Bekijk dan onze eigen gemaakte hondenhokken, al verkrijgbaar vanaf €349,-. Door deze leuke hondenhokken kan je hond in de zomer genieten van het lekkere weer. Doordat de eigen productie hondenhokken op maat gemaakt kunnen worden zijn ze voor alle soorten en groottes van honden geschikt. Door dit hondenhok kan je je hond een eigen plekje in de tuin geven waarin hij kan leven.

Eerst zien, dan betalen

Een van de voordelen van een eigen productie hondenhok is dat je eerst het product kunt zien om vervolgens te betalen. Mocht het hondenhok dus niet aan je verwachtingen voldoen, dan neemt de koerier het hondenhok weer terug naar ons magazijn. Dit kost je helemaal niks. Wanneer je een hondenhok op maat laat maken ben je wel verplicht om het hondenhok in ontvangst te nemen. Je kan de hondenhokken ook in onze showroom in Veghel komen bezoeken.

Goede kwaliteit hondenhokken

Wij van Huisdierplezier verkopen alleen goede kwaliteit hondenhokken. Ook onze eigen geproduceerde hondenhokken zijn van uitstekende kwaliteit. De vakmannen van Voldux zorgen ervoor dat de eigen gemaakte hondenhokken tot een perfect resultaat gemaakt worden. De eigen gemaakte hondenhokken zijn gemaakt van geïmpregneerd hout, waardoor het hondenhok onderhoudsvrij is en zeer geschikt is voor buiten in je tuin. Het dak van het eigen gemaakte hondenhok is gemaakt van dakleer, waardoor je hond goed droog kan blijven. Een leuk eigen huisje voor je hond dus! De garantie op de eigen gemaakte hondenhokken is vijf jaar.

Andere producten voor honden

Wij bieden nog veel meer hondenhokken aan van andere fabrikanten. Bekijk ze hier! Ben je op zoek naar andere producten voor honden? Wij bieden nog veel meer hondenproducten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hondenvoer of hondenspeelgoed.