• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Hondenhok

Hondenhok

Bent u opzoek naar een mooi hondenhok voor uw huisdier? Uw trouwe viervoeter kan op deze manier meer genieten van het lekkere weer vanuit zijn eigen huisje. Een hondenhok is perfect geschikt voor alle soorten honden. Afhankelijk van de grootte van uw hond. Een hok zorgt ervoor dat uw hond zijn eigen plekje in de tuin heeft. Hij kan zich zo lekker even terugtrekken en als het begint te regenen kan uw hond schuilen in zijn of haar hondenhok.

Welk hondenhok past bij mijn hond?

Door het uitgebreide assortiment kunt u een keuze maken uit verschillende modellen hondenhok. Zo kunt u kiezen voor een hondenhok dat een rechte pasvorm heeft. Dit hok past makkelijk in elke hoek van uw tuin of eventueel onder een afdakje. Ook zijn er andere modellen verkrijgbaar. Zo kunt u een hondenhok bestellen in de vorm van een klein huisje. Dit geeft een erg leuk gezicht wanneer uw hond in zijn of haar hondenhok ligt. Niet alleen zijn er verschillende modellen verkrijgbaar, ook zijn deze modellen verkrijgbaar in verschillende maten. Niet elke hond heeft dezelfde afmeting, zo ook dus het hondenhok. Je kunt je hond wat extra comfort bieden door bijvoorbeeld een hondendeken in het hondenhok te leggen. 

Goede kwaliteit hondenhok

Op Huisdierplezier vinden we het erg belangrijk dat u lang gebruik kunt maken van uw producten. Daarom waarborgen we een hoge kwaliteit voor uw hondenhok. Maar schrik niet, een goede kwaliteit betekent niet altijd een hele hoge prijs. We bieden u de beste kwaliteit voor de laagste prijs. De hondenhokken mogen weg voor lage prijzen maar aan de kwaliteit hoeft u nooit te twijfelen.

Service

Als u vandaag een product bestelt, zullen wij ervoor zorgen dat u deze binnen 2 werkdagen binnen heeft. Niks is vervelender dan lang te moeten wachten op uw bestelling. Niet alleen voor u, maar zeker voor uw huisdier. Vindt u het lastig een juiste keuze te maken voor uw hond? Dan helpen bij u graag! Neem eens een kijkje op de website, of neem zo snel mogelijk contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment hondenkussen, hondenspeeltjes of andere hondenbenodigdheden.

Hondenhok eigen productie

Wilt u een leuk hondenhok kopen voor je lieve viervoeter? Bekijk dan onze eigen gemaakte hokken, al verkrijgbaar vanaf €349,-. Door deze leuke hondenhokken kan je hond in de zomer genieten van het lekkere weer. Doordat de eigen productie hondenhokken op maat gemaakt kunnen worden zijn ze voor alle soorten en groottes van honden geschikt. Door dit hondenhok kan je je hond een eigen plekje in de tuin geven waarin hij kan leven.

Eerst zien, dan betalen

Een van de voordelen van een eigen productie hondenhok is dat u eerst het product kunt zien om vervolgens te betalen. Mocht het hondenhok dus niet aan uw verwachtingen voldoen, dan neemt de koerier het hok weer terug naar ons magazijn. Dit kost uhelemaal niks. Wanneer u een hondenhok op maat laat maken bent u wel verplicht om het hondenhok in ontvangst te nemen. U kan de hokken ook in onze showroom in Veghel komen bekijken.

Goede kwaliteit hondenhokken

Wij van Huisdierplezier verkopen alleen goede kwaliteit hondenhokken. Ook onze eigen geproduceerde hondenhokken zijn van uitstekende kwaliteit. De vakmannen van Voldux zorgen ervoor dat de eigen gemaakte hondenhokken tot een perfect resultaat gemaakt worden. De eigen gemaakte hondenhokken zijn gemaakt van geïmpregneerd hout, waardoor het hondenhok onderhoudsvrij is en zeer geschikt is voor buiten in je tuin. Het dak van het eigen gemaakte hondenhok is gemaakt van dakleer, waardoor je hond goed droog kan blijven. Een leuk eigen huisje voor uw hond dus! De garantie op de eigen gemaakte hondenhokken is vijf jaar.

Andere producten voor honden

Wij bieden nog veel meer hondenhokken aan van andere fabrikanten. Bekijk ze hier! Bent uop zoek naar andere producten voor honden? Wij bieden nog veel meer hondenproducten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hondenvoer of hondenspeelgoed.