• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Veiligheid

Veilig op pad met je viervoeter

Als geliefd baasje van een viervoeter komt het je vast bekend voor. De donkere, regenachtige winterdagen zijn de mist leuke dagen om er op uit te gaan. De stevige wind en kou in combinatie met de korte dagen maken de herfst en winterdagen het minst populair wanneer het aankomt op wandelingen. Toch is het belangrijk dat jouw hond tijdig wordt uitgelaten en voldoende beweging krijgt ook op minder leuke dagen. Dus trotseer je de kou, kleed je jezelf warm aan, zorg je voor lichaamsverlichting en ga je op pad met jouw viervoeter. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat niet alleen jouw zicht minder is op deze dagen? Ook andere weggebruikers hebben beperkt zicht tijdens herfst en winterdagen. DIt is exact de reden dat het belangrijk is opvallend en veilig op pad te gaan. Maar hoe zorg je ervoor dat niet alleen jij maar ook jouw viervoeter duidelijk zichtbaar is voor andere weggebruikers? Speciaal voor herfst en winter wandelingen hebben wij een assortiment samengesteld waarbij veiligheid voorop staat!

Hond Nacht Uitzicht Licht En - Gratis foto op Pixabay

Verlichting zorgt voor veiligheid

Wanneer je in de schermer of in het donker op pad gaat met jouw hond is het van belang dat jouw hond opvalt in het verkeer. Halsband verlichting voor jouw geliefde huisdier is hierin een echte uitkomst. Zeker omdat honden een stuk lager aan de grond staan dan wij mensen vallen ze minder goed op. Het is dan ook niet alleen van belang dat je zelf opvalt, maar zeker ook jouw hond moet voldoende opvallen op straat.

Licht halsband - Een hondenhalsband met Visio light is hierin een ideaal item. Deze halsbanden zijn voorzien van LED verlichting welke er voor zorgen dat jouw hond zichtbaar en opvallend over straat kan. Onze verlichtende halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hierbij ook met verschillende mogelijkheden. Zo zijn de meeste verlichtend halsbanden verstelbaar in maat en kan de verlichting worden afgesteld. De lichtgevende halsbanden voor honden kunnen bijvoorbeeld op knipper stand worden gezet of constante verlichting. Zo kies je de meest ideale instelling voor verschillende omstandigheden.

Halsband verlichting - Ook accessoires voor de halsband kunnen zorgen voor meer veiligheid. Zo vind je in ons assortiment verschillende halsband hangers met verlichting welke jouw hond opvallend maken in het verkeer. Deze halsband verlichting is afneembaar door middel van een karabijnhaak waardoor je deze eenvoudig vast en los maakt van de halsband van jouw hond. In ons assortiment vind je verschillende halsband accessoires welke niet alleen zorgen voor veligheid, maar ook een leuke toevoeging zijn aan het uiterlijk van de halsband!

Veiligheidsvest - Zoals je ze ook ziet bij mensen bestaan er ook veiligheidsvesten voor honden. Deze vesten zorgen voor een reflecterend effect wat er voor zorgt dat automobilisten jouw hond goed kunnen zien in het donker. De fluoriserende veiligheidsjasjes voor honden in ons assortiment zijn verkrijgbaar in vele maten zo kun je altijd een passend exemplaar vinden voor jouw viervoeter.

Laat de winter je niet weerhouden van een wandeling

Met een goede voorbereiding is geen weerbericht een reden om een wandeling over te slaan. Zorg ervoor dat zowel jij als jouw hond veilig en opvallend de weg op gaan en houd rekening met het zicht van andere weggebruikers. Met de juiste voorbereiding en wandelbenodigdheden kun je te allen tijde veilig op pad met jouw favoriete huisdier! Heb je vragen over onze verlichting voor honden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes!

 

 

Menu