• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Flexi Rollijn

Rollijn hond; de beste manier van uitlaten

Een rollijn hond helpt je om jouw huisdier onder controle uit te laten. Een goede rollijn hond is zeer sterk en biedt jouw hond de ruimte wanneer het kan, maar de discipline wanneer het nodig is. Huisdierplezier.nl biedt jou voordelig een uitstekende rollijn hond. We hebben voor je een model in twee verschillende kleuren met een lijn van vijf meter. De rollijn hond rolt zich automatisch op, kan vastgezet worden, maar je kan de teugels ook laten vieren. Door de rollijn hond blijft jouw huisdier altijd in een straal van vijf meter bij je. De rollijn hond biedt jouw actieve vriend de mogelijkheid om rond te rennen, maar wel onder jouw voorwaarden.

Rent jouw hond nog wel genoeg?

Een rollijn hond geeft jouw huisdier dus de mogelijkheid om actiever te zijn. Met korte lijnen is dat lastiger. Een rollijn hond is daarom ideaal. Wil je bovendien weten of je hond nog wel voldoende beweging krijgt? Dan helpt Huisdierplezier.nl je daarmee. We hebben namelijk de Pitpat voor je in ons assortiment hondenbenodigdheden klaar liggen. De Pitpat is een tool die je bevestigt aan de halsband van je huisdier. Door de app van Pitpat (gratis) te downloaden kan je zien hoeveel je hond beweegt en rust. Je krijgt op de app tips aangereikt over hoeveel beweging je huisdier nodig heeft en wat je kan doen om hem of haar weer actiever te maken. Kijk ook bij de Pitpat waar een handig instructiefilmpje staat. Zoek je naar andere halsbanden en lijnen of handige benodigheden voor onderweg? Check ons assortiment

Bestellen van een rollijn hond

Heb je een bestelling geplaatst op de site? Dan zorgen wij voor een uitstekende service. Wij leveren de rollijn hond snel bij je thuis. Is er iets niet in orde aan de rollijn hond? Neem contact met ons op: geld terug of ruilen is gewoon mogelijk. Wij selecteren alleen A-kwaliteit artikelen en hebben hier dan ook vertrouwen in. Bestel dus je rollijn hond online bij Huisdierplezier.