• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Hondenlijn nylon

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hondenlijn nylon

Bent u op zoek naar een hondenlijn nylon? Bij Huisdierplezier vindt u al een hondenlijn nylon vanaf €2,95. Door het ruime assortiment is er altijd een geschikte hondenlijn nylon voor uw hond.

De voordelen

De voordelen van een hondenlijn nylon:

  • Duurzaam
  • Makkelijk te wassen
  • Licht

Naast de bovengenoemde voordelen is een hondenlijn nylon ook zeer geschikt voor puppy's. Doordat de riem licht is, is het een fijne manier voor de pup om te leren met een riem om te gaan. De hondenlijn nylon is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende prints. Hierdoor is er altijd een hondenlijn nylon die aan uw eisen voldoet. Een hondenlijn nylon is niet alleen prettig voor uw hond, maar ook voor uzelf. Dit komt door het makkelijke gebruik en onderhoud. Mix and match de hondenlijn nylon met de leukste halsbanden en maak de look van uw hond compleet!

Naast hondenlijn nylon hebben wij ook een groot aantal andere hondenbenodigdheden. Kijk vooral eens verder! Ook voor katten, konijnen en andere dieren hebben wij de leukste accessoires. Bij ons staat het welzijn van uw dier voorop, waardoor al onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn!

Heeft u vragen over hondenlijn leer?

Wij hebben verschillende soorten hondenlijn nylon in ons assortiment die direct leverbaar zijn. De levertijd vindt u bij het desbetreffende product op de pagina. Mocht het zijn dat de door jou bestelde hondenlijn nylon of een van de andere producten niet helemaal is zoals jij had verwacht, dan heeft u 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Heeft u andere vragen over hondenlijn leer of een van de andere producten uit ons assortiment? Onze klantenservice is te bereiken door te bellen naar +31(0)850656263. Daarnaast is het ook mogelijk om uw vraag te stellen via de mail. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@huisdierplezier.nl.

Menu