• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Hondenschoenen

Waarom kopen mensen hondenschoentjes?

Het lijkt een gek idee, een hond met hondenschoenen en het ziet er ook een beetje gek uit. Meestal is er een goede reden waarom er honden zijn die schoentjes aan hebben. Als een hond wondjes heeft op de voetzolen moet dit goed kunnen genezen, er wordt dan vaak aangeraden om hondenschoentjes te gebruiken zodat dit proces sneller gaat. Ook zie je nu vaak dat veel mensen er voor kiezen om wondjes te voorkomen en daarom preventief schoenen aandoen bij de hond. Dat is niet het hele jaar door maar vooral in de zomer wanneer het asfalt heel heet is of in de winter wanneer de grond bevroren is of als er veel sneeuw ligt. Als er zout gestrooid wordt in de winter kan dit namelijk pijnlijk zijn als je lang gewandeld hebt met de hond.

Het is je misschien al opgevallen dat hondenschoenen per twee worden verkocht. Dit heeft een goede reden. Vaak is het zo dat de voorpoten en achterpoten verschillen in maat. Ook worden schoentjes vaker gebruikt als de poten moeten genezen en dan heb je vaak maar een hondenschoentje nodig. Om de hond mooi in evenwicht te laten lopen doe je er dan twee aan. Of de beide voorpoten, of de beide achterpoten.

Verschillende soorten hondenschoenen

Wij hebben twee verschillende hondenschoenen in ons assortiment. Deze hebben allebei een andere functie. Ze bieden natuurlijk allebei bescherming maar toch zien ze er anders uit.

Hondenverzorging Pootbeschermer

De pootbeschermer
Dit zijn, zoals de naam het al zegt, pootbeschermers. Deze worden vaak gebruikt als honden wondjes hebben aan de poten en deze maar niet goed genezen. Zo krijgen de wondjes de tijd om goed te herstellen in plaats van dat ze telkens weer kapot gaan door het lopen.

De extreme boots
Deze hondenschoenen zijn geschikt voor het echte wandelwerk. Wil jij jouw hond preventief beschermen tegen kapot glas, heet asfalt of een bevroren ondergrond? Dan zijn dit de geschikte hondenschoentjes. Deze schoentjes zijn steviger en hebben een rubberen zool.

Er zijn ook hondensokken!
Hondensokjes zijn speciaal voor binnen. Er zit anti-slip op zodat de hond niet uitglijd. Dus heb jij een gladde vloer in jouw woning? Dan zijn hondensokken aan te raden. Zeker bij oude honden aangezien deze soms al wat moeilijker te poot zijn.

Hondenschoenen en sokken kopen bij Huisdierplezier

Dus ben jij op zoek naar hondenschoentjes? Koop ze dan bij Huisdierplezier! Als je de bestelling plaatst op een werkdag zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan de hond snel genieten van z’n hippe schoenen. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Heb je eerst nog vragen over onze hondenschoenen en hondensokken? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij zullen je voorzien van alle informatie. Je kunt ze bereiken per e-mail of telefoon.

Ben je ook nog op zoek naar hondenkleding?
- Hondenjasjes
- Hondentruien

Of heb je nog andere hondenartikelen nodig. Neem dan ook eens een kijkje bij onze hondensnacks, hondenmanden, hondenspeelgoed, hondenhokken, voer- en drinkbakken of alle hondenartikelen voor onderweg.

Menu