• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Hondenketting

Hondenketting

Bent u op zoek naar een hondenketting? Bij Huisdierplezier heeft u keuze uit hondenkettingen in verschillende soorten en maten. Er is al een hondenketting vanaf €3,40. Een hondenketting is erg fijn wanneer u uw hond zo nu en dan moet corrigeren.

Waarom een hondenketting?

Een hondenketting is een metalen halsband voor de hond, gemaakt van schakels. Een van de voordelen va het gebruik van een hondenketting is, dat de hond makkelijk gecorrigeerd kan worden. Daarnaast heeft u meer controle over uw hond en leert de hond sneller om bepaalde dingen niet meer te doen. Er is zowel een enkele als een dubbele hondenketting. Het voordeel van het gebruik van een dubbele hondenketting is, dat deze niet volledig kan worden aangetrokken. Deze is daarom wat diervriendelijker. Naast dubbele en enkele versies van de hondenketting, heeft u ook keuze uit verschillende formaten schakels. De hondenketting is te combineren met verschillende hondenlijnen.

Naast hondenketting hebben wij meer dan 20.000 andere producten in ons assortiment. U kunt bij Huisdierplezier altijd veilig online betalen en al onze producten zijn gemaakt van A-kwaliteit. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw hondenketting en ander producten achteraf te betalen. Bij Huisdierplezier staat het welzijn van uw huisdier voorop. Of u nu kippen heeft of een kat.

Heeft u vragen over hondenketting?

Als u hulp nodig heeft bij het bestellen van uw hondenketting, staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar +31(0)850656263. Ook is het mogelijk om uw vragen te stellen via de mail. Dit kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@huisdierplezier.nl. Wij proberen uw vraag altijd zo spoedig en goed mogelijk te beantwoorden. Als u vragen heeft over de levertijd, kunt u deze op de productpagina vinden. De levertijd van onze producten verschilt namelijk per product.

Menu