• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Beloningszakje

Beloningszakje Hond

Als je op pad bent met de hond is het goed om je hond af en toe te belonen wanneer deze goed gedrag vertoont aan de lijn of terugkomt wanneer jij de hond roept. Om deze heerlijke snackjes onderweg mee te kunnen nemen is het handig om een honden beloningszakje te hebben! Natuurlijk kun je de snacks voor onderweg ook in je jaszak of broekzak bewaren maar dat wordt op een gegeven moment een beetje vies. Met een beloningszakje voorkom je dat!

Verschillende snackzakjes

Natuurlijk zijn er verschillende soorten beloningszakjes verkrijgbaar. Zo moet je denken aan verschillende manieren van bevestigen, verschillende sluitingen en verschillende kleuren! Er zijn beloningszakjes die je aan de riem van de hond, aan je broek of om je middel kunt bevestigen. Sommige beloningszakjes kun je sluiten doormiddel van een treksluiting, ritssluiting of zelfs magnetische sluiting. Als laatste zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat iedereen wel een beloningszakje kan nemen dat in de smaak valt! Een aantal van onze beloningszakjes zijn ook geschikt om poepzakjes te bewaren. Super handig want op deze manier heb je alles wat je nodig hebt onderweg bij de hand.

Een Beloningszakje kopen bij Huisdierplezier

Heb je een leuke beloningszakje gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun je snel met de hond op pad en deze belonen onderweg! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over de beloningszakjes in ons assortiment kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Naast beloningszakjes hebben wij nog veel meer wandel benodigdheden voor honden! Denk daarbij aan hondentuigjes, hondenriemen, honden halsbanden en poepzakjes!

Vind je het leuk om meer over honden te weten te komen? Dan is het misschien ook leuk om eens een van onze hondenblogs te lezen! Lees bijvoorbeeld eens Honden en warme zomerdagen, Wat is puppy socialisatie? of Giftige planten voor honden.

Menu