• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Hondenfietsmand

Hondenfietsmand

Een hondenfietsmand is een handig hulpmiddel. Wilt u niet alleen wandelingen maken met uw hond, maar ook fietstochtjes maken en kan uw kleine hond dit niet de hele tijd volhouden? Of wilt u gewoon een gemakkelijk vervoersmiddel voor op de fiets? Ga dan voor een hondenfietsmand! Deze is heel geschikt voor op een fiets en zo kunt u allerlei fietstochten maken met uw trouwe viervoeter.

De eigenschappen van een hondenfietsmand

Een hondenfietsmand kan heel handig zijn, maar deze is niet voor iedere hond geschikt. De eigenschappen van een hondenfietsmand zijn voor u op een rijtje gezet:

  • Een fietsmand hond van Huisdierplezier is eenvoudig te bevestigen
  • Een hondenfietsmand is alleen geschikt voor kleine honden of katten
  • Een hondenfietsmand is voorzien van een afdekrooster, hierdoor kan uw hond er niet uitspringen en gebeuren er geen ongelukken

Hondenfietsmand in verschillende uitvoeringen

Binnen ons assortiment vallen er drie verschillende soorten hondenfietsmanden. Dat zijn de volgende:

  • Rieten hondenfietsmand: Een rieten hondenfietsmand is eenvoudig voorop het stuur te bevestigen. Deze is niet alleen handig om uw hond in te vervoeren, maar u kunt ook allerlei andere spullen meenemen. Ook heeft deze een leuke uitstraling door het riet
  • Hondenfietsmand voor een bagagedrager: Dit is een mand die eenvoudig achterop de fiets te bevestigen is met een bagageklem. Door het afdekrooster hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw hondje eruit spring
  • Nylon fietsmand hond: Deze mand bevestigt u voorop het stuur, maar doordat het ook een tas is, kunt u deze ook gewoon dragen. Deze fietsmand kan tot 7 kg dragen

Hondenfietsmand bestellen

Een hondenfietsmand bestelt u eenvoudig bij Huisdierplezier. Plaats de bestelling en kies uit een van de veilige betaalmethodes, waaronder de keuze om achteraf te betalen valt. Voordat u het weet staat de hondenfietsmand bij u voor de deur en kunt u heerlijke tochtjes op de fiets maken. Met deze uitstekende service en onze uitsluitend A kwaliteit producten willen wij het beste voor u en voor uw hond. Om u alles te kunnen geven wat hij of zij nodig heeft, kunt u ook nog een kijkje nemen bij onze andere hondenbenodigdheden. Kies voor een halsband met hondenriem om wandelingen te kunnen maken en voor een hondenmand waar uw hond heerlijk op kan rusten. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Hondenfietsmand

Vind u het altijd leuk om lekker een rondje te fietsen, en wilt u dan ook graag uw hond meenemen? Dan heeft u een hondenfietsmand nodig. Veel honden kunnen aan de riem mee lopen wanneer u een fietstocht maakt. Kleinere honden kunnen dit niet, vaak fietst u te snel voor uw hondje om goed mee te kunnen lopen. Een hondenfietsmand is hiervoor een perfecte oplossing. Met een hondenfietsmand kunt u uw trouwe viervoeter veilig van a naar b vervoeren. In het assortiment van Huisdierplezier hebben wij een top 10 hondenfietsmanden samengesteld. Zo kunt u in een ogenblik de beste manden bij elkaar zien. Bent u op zoek naar een hondenfietsmand? Dan bent u bij de online dierenwinkel aan het juiste adres!

Hondenfietsmand kopen bij Huisdierplezier

Wanneer u een hondenfietsmand wilt kopen, moet u op verschillende dingen letten. In het assortiment fietsmand hond zijn verschillende varianten te vinden. Zo zijn er hondenfietsmanden die op uw stuur gemonteerd moeten worden, maar zijn er ook varianten die juist op uw bagagedrager geïnstalleerd worden. Let er wel op dat bij de meeste e-bikes de standaard fietsmand niet aan de bagagedrager gemonteerd kan worden. Hiervoor moet de fietsmand aangepast worden. In ons assortiment zijn hondenfietsmanden in verschillende formaten te vinden. Kijk van tevoren goed welk formaat het best is voor uw hond. U wilt natuurlijk niet dat de mand te klein of juist te groot is. Wanneer uw hondenfietsmand te groot is kan uw hond veel los bewegen, wat lastig kan zijn tijdens het fietsen.

Service bij Huisdierplezier

Op Huisdierplezier.nl vind u alles wat u nodig heeft voor uw huisdier. Van hondenbenodigdheden, zoals hondenfietsmanden en hondenloopplanken, tot kippenhokken, u vind het allemaal op onze website. In ons assortiment zijn ruim 20.000 producten te vinden, zo zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw huisdier past. Service staat natuurlijk hoog in het vaandel bij ons. Heeft u daarom vragen en/of opmerkingen over een van onze producten, of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!