• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenloopplank

Hondenloopplank

Behoed jezelf voor gestuntel met het optillen van je hond in en uit de auto en van verhogingen terug naar de grond met een handige hondenloopplank. Deze fijne hondenaccessoire laat je hond zelf hoogtes overbruggen, wat nogal eens lastig kan zijn voor kleine, jonge, zwakke of bange honden. Met een hondenloopplank is dit langer een probleem en overkom je dit obstakel met gemak.

Voordelen van de hondenloopplank

Een belangrijk voordeel is dat je zelf je hond niet meer hoeft op te tillen wanneer deze niet meer in staat is om in de kofferbak te springen. Vooral wanneer je de eigenaar bent van een grote, zware hond kan dat moeizaam gaan. Met een hondenloopplank loopt de hond zelf in en uit de auto. Handig!

Daarnaast is het zo dat honden steeds ouder worden. Kwaaltjes als artrose en pijnlijke gewrichten liggen daardoor op de loer. De kans bestaat zelfs bij oudere honden dat zij botten breken wanneer ze uit de auto springen. Door middel van een hondenloopplank worden de gewrichten van je trouwe viervoeter ontlast wat de kwaliteit van leven aanzienlijk verbetert.

Er zijn verschillende hondenloopplanken verkrijgbaar op Huisdierplezier.nl. Ze zijn allemaal in- en uitschuifbaar of opvouwbaar zodat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen in de kofferbak. Tevens is er een trapje verkrijgbaar waarmee je het leven van je hond kan vergemakkelijken. Dit trapje heeft een verwijderbare hoes die je uit kan wassen op 30 graden.

Hondenloopplank bestellen bij Huisdierplezier.nl

De meeste varianten van de hondenloopplank zijn direct leverbaar. Dat wil zeggen dat wanneer je voor 17.00 bestelt de hondenloopplank de volgende dag geleverd wordt. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan staat de juiste levertijd vermeld bij het product. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent en daarom bieden we altijd de mogelijkheid om artikelen die toch niet naar wens zijn te retourneren. Je krijgt het aankoopbedrag dan terug.

Tip: neem ook eens een kijkje bij het honden speelgoed en de hondenhokken!

Menu