• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Honden Transportbox

Een transportbox voor de hond

Een van de meest veilige en comfortabele manieren om jouw hond te vervoeren is de transportbox. Niet voor niets wordt deze manier van vervoeren het meest gebruikt voor viervoeters. Binnen ons assortiment voor de hond vind je dan ook verschillende soorten transportboxen. Van grote transportboxen tot een transportbox voor meerdere honden en van een aluminium transportbox voor honden tot een transporter met IATA keuring. Vind je het lastig te bepalen welke maat transportbox jij moet aanschaffen voor jouw hond? Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze, neem contact met ons op om te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Om te kunnen bepalen welke afmeting jouw hond nodig heeft is het belangrijk de maten van jouw hond op te meten, op deze manier kunnen wij je voorzien in een passend advies. Bekijk snel de mogelijkheden binnen onze collectie Transportboxen voor honden in de categorie auto benodigdheden.

Hond in auto cartoon afbeelding | Premium Vector

Bron: Freepik

Waarom een transportbox voor je hond

Het gebruik van een transportbox voor in de auto, trein of het vliegtuig. Het is niet alleen eenvoudig, maar het brengt ook nog een stukje veiligheid met zich mee. Wanneer je jouw hond moet vervoeren voor bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts is het van belang dat dit op een veilige manier gebeurt én dit op een comfortabele manier verloopt voor de hond. Een transportbox brengt geborgenheid met zich mee, een kleinere ruimte waarin jouw huisdier zich veilig voelt. Zeker op het moment dat een hond in de auto, per trein of zelfs in het vliegtuig vervoert moet worden is dit zeer belangrijk. Een rit kan voor de hond namelijk zeer stressvol worden wanneer deze het gevoel heeft niet veilig te zijn. 

Wanneer je verder gaat reizen met jouw hond of ander huisdier is het soms noodzakelijk een speciale vervoersbox aan te kopen. Deze transportboxen zijn goedgekeurd voor het gebruik in een vliegtuig en hebben hiervoor een IATA keuring. Deze hondenbenches voor onderweg zijn voorzien van alle noodzakelijke richtlijnen welke de vliegmaatschappij aanschrijft. Wel is hierbij van belang dat je goed kijkt wat de individuele regels zijn bij jouw gekozen vliegmaatschappij. 

De verschillende soorten van een transportbox hond

In ons assortiment vind je een heleboel verschillende soorten transportboxen voor de honden waaronder de meest verkochte transport, de Nomad. Deze sterke, kwaliteits transportbox draagt een IATA keuring is en is voor zowel auto, trein als vliegtuig geschikt. Ook vind je in deze categorie grote autobenches voor honden en valt het zelfs onder de mogelijkheden om een transportbox te kopen voor het vervoer van 2 honden. De meeste transportboxen in onze collectie zijn gemaakt van kunststof, echter is het ook mogelijk een aluminium transportbox te bestellen. 

Accessoires voor de honden transportbox

Wanneer je op pad gaat met jouw hond en deze wenst te vervoeren in een transportbox zijn er een aantal benodigdheden welke handig zijn voor onderweg. Denk hierbij aan een drinkbak en eetbak welke je kunt bevestigen aan een transportbox. Op deze manier heb je altijd drinkwater en voeding bij de hand voor jouw hond, dit kan zeer handig van pas komen wanneer je onderweg stukken krijgt of vast komt te staan in de file. Zorg dat je altijd voldoende drinkwater bij je hebt om de hond te voorzien in voldoende vocht onderweg. Hiernaast is het aan te raden de transportbox fijn aan te kleden voor de hond, denk hierbij aan bijvoorbeeld zijn favoriete knuffel en dekentje. Op deze manier creeer je een comfortabel plekje waar jouw hond zich thuis voelt. 

Een transportbox hond bestellen

Wil je een autobox voor de hond bestellen? Aarzel dan niet en bestel jouw transportbox voor de hond bij Huisdierplezier! Wij bieden  niet alleen A kwaliteit, maar ook een goede service. Zo kunt je een snelle levering verwachten, ervoor kiezen om achteraf te betalen en/of je geld terug krijgen wanneer je de transportbox toch niet wenst te behouden. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd even contact opnemen met een van onze enthousiaste medewerkers.

Neem ook nog even een kijkje bij al onze andere producten! Een hondenmand, hondenbench, halsband, hondenkleding of hondenkussen zijn voorbeelden van hondenbenodigdheden die u bij ons in het assortiment kunt vinden.

Menu