• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Hondentuig nylon

Hondentuig nylon

Wilt u een rustig ontspannen rondje wandelen met de hond? Gebruik dan een hondentuig nylon! Een goed zitten tuigje zorgt ervoor dat uw hond comfortabel met u mee kan lopen tijdens zijn dagelijkse momentje buiten. In het bos op het strand of in de de stad een hondentuig nylon is geschikt voor iedere situatie. Uw hond blijft altijd op een veilige afstand van u en hierdoor loopt u toch een stuk prettiger.

Het is belangrijk dat u en uw hond optimaal kunnen genieten van de wandeling en een hondentuig brengt een stukje veiligheid met zich mee. Uitwaaien op het strand, boswandelingen of een blokje om in de grote stad? Een hondentuig zorgt ervoor dat uw hond dichtbij u blijft en dat er geen ongelukken gebeuren.

Waarom kiezen voor een hondentuig nylon

Wanneer u gaat lopen met uw trouwe viervoeter is het wel zo fijn dat u er beide van kan genieten. Een hondentuig nylon oogt een stuk vriendelijker bij een hond dan een halsband. Een hondentuig nylon verplaatst het drukpunt van de nek naar de romp van de hond, hierdoor staat er een stuk minder druk op het nekgewricht. Op de lange termijn zult u hond hierdoor minder nekproblemen ontwikkelen. In Nederland is het verplicht om u hond aangelijnd te houden mits anders aangegeven. Kies voor een hondentuig nylon voor de veiligste en gezondste manier van aanlijnen van uw hond.

De verschillende modellen hondentuig nylon

Honden zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedere type hond hebben wij een bijpassende hondentuig nylon. Zorg bij het aanschaffen van een hondentuig nylon dat u van te voren de afmetingen van uw hond goed in kaart heeft. Dit vergemakkelijkt de keuze uit het ruime aanbod en zorgt ervoor dat het tuigje precies aansluit bij uw hond.

De andere producten van huisdierplezier

Op zoek naar meer dan alleen een hondentuig, maar ook bijvoorbeeld naar een hondenriem, een hondenmand of een hondenbench? Kijk dan ook bij al onze hondenbenodigdheden voor al deze producten! Ons team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Menu