• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Hondenhalsband leer

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hondenhalsband leer

Een hondenhalsband leer is de ideale halsband van hoge kwaliteit. Het leer zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast kunt u uw hond altijd herkennen aan deze mooie halsband. Door het soepele leer waarvan de halsband gemaakt is, voelt de halsband fijn aan voor de nek van uw hond. Daarnaast zal er ook geen haarbreuk ontstaan.

Ons assortiment

Er is een hondenhalsband leer verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een mooi passende halsband leer voor uw hond is. Gebruik de hondenhalsband leer in combinatie met een mooie hondenlijn en ga heerlijk met uw hond op stap. Met deze hondenhalsband leer, kunt uw hond altijd netjes naast u blijven lopen. De hondenhalsband leer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende dessins. Hierdoor is er altijd een hondenhalsband leer die bij u en uw hond past. Naast hondenhalsband leer, bestaat ons assortiment ook nog uit 20.000 andere producten. Of u nu toch liever een hondenhalsband nylon heeft of op zoek bent naar een heel ander product. Ook voor de beste krabpalen of kippenhokken kunt u bij Huisdierplezier terecht!

Bij Huisdierplezier staat het welzijn van uw huisdier voorop. Al onze producten zijn dan ook van A-kwaliteit materialen gemaakt! Bestel al uw halsband leer en andere huisdierbenodigdheden bij Huisdierplezier en geniet van de service die wij u te bieden hebben!

Heb je vragen over hondenhalsband leer?

Als je vragen hebt over hondenhalsband leer kun je bij onze klantenservice terecht. Onze medewerkers zijn te bereiken door te bellen naar +31(0) 850656263. Stelt u uw vraag liever via de mail? Dit kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@huisdierplezier.nl. Mocht het zo zijn dat het door u bestelde product toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Bij Huisdierplezier kunt u altijd veilig en snel online betalen. Daarnaast is er altijd een mogelijkheid om uw producten achteraf te betalen.

Menu